No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

25 saatuse reeglit.

by - kolmapäev, juuni 03, 2015



On olemas 25 saatuse reeglit. Kes need välja mõtles, ei ole teada. Kuid need, kes on nendega tutvunud, nõustuvad paljuga neist ja edaspidi püüavad neist kinni pidada. Need ei ole isegi mitte niivõrd reeglid, kuivõrd psühhoteraapiline tehnika. Selle tehnika ülesandeks on ümberveenmine. Tegemist on pika protsessiga, mis nõuab sihikindlust ja keskendumist eesmärgile. Seepärast tulebki nendesse reeglitesse suhtuda tõsiselt ja mõtestatult ning lugema peab neid reegleid iga päev. Kui lugeda neid vaid korra ja siis peast välja visata, ei ole sellest teile mingit kasu. Parima tulemuse annab seinale riputamine, et nad oleksid kogu aeg silma all. Proovige ja üsna pea veendute, et elamine ja elu on muutunud teie jaoks oluliselt kergemaks.

1. Kõige algus on tühjus. Kuid see peab olema täidetud.

2. Et saavutada soovitut, on ainult soovist vähe. On vaja vastu võtta otsus. Ainult sel juhul ilmnevad võimalused.

3. Et muuta oma teed, on vaja esmajoones peatuda ja alles peale seda alustada liikumist teise suunda.

4. Elus tuleb maksta kõige eest. Kuid kõige kallimaks läheb maksma tegevusetus. Võib juhtuda, et see muutub ilmselgeks alles elutee lõpus.

5. Kui inimene kogu aeg kardab teha midagi valesti, kardab teha vigu, siis ta, isegi kahtlustamata seda, teeb oma elu suurima vea.

6. Sarnane tõmbab alati sarnast. Elus ei ole miskit juhuslikku. Me ei tõmba endale ligi mitte inimesi, keda tahaksime enda läheduses näha, vaid neid, kes on meile sarnased.

7. Kui näete, et püstitatud eesmärk ei oe teie jaoks saavutatav, keskenduge teistele eesmärkidele. Saavutades need, pöörduge eelmise eesmärgi juurde tagasi.

8. Kui elult mitte midagi küsida, siis elu ei anna ka midagi. Kui küsida elult midagi ebaolulist, siis elult saadu kannab just seda energeetikat. Ilmtingimata on alati vaja täpselt formuleerida oma soovid.

9. Elus ei ole kunagi olemas täielikku rahulolu. Meie maailmatunnetus piirab meie rahulolutunde siin elus.

10. Kas te püüdlete muutuste poole? Siis unustage passiivsus. Just nimelt selle tõttu lasete käest saatuse poolt pakutud võimaluse. Määrake ära marsruut ja lõpp-punkt. Kuid, et sihile jõuda, selleks on vaja teele asuda.

11. Elu sunnib teid alati lahendama neid ülesandeid, mille eest ise tahaksite põgeneda. On küll aeg-ajalt võimalik peitu pugeda, kuid kui mingi ülesande jätate praegu lahendamata, tuleb seda teha mõnel teisel eluetapil. Kuid peab arvestama, et lahenduse eest maksate hijem oluliselt rohkem.

12. Elus on alati valikuvõimalus. Vahel on valikuvõimalus selle puudumises. Seega, kaotused on vältimatud. Kuid neid on alati võimalik vaadelda uute teadmiste omandamisena.

13. Uus põhjustab alati vana hävimise. Kuid vaja on mitte ainult hävitada, vaid ka puhastuda. Kuid selleks on vaja jõudu, aega ja teadmisi. On vaja ju ka teada, mida ja kuidas ehitada. Kui selliseid teadmisi pole, on parem ka mitte lõhkuda. Muidu võite valmis ehitada midagi hirmsat või kahjulikku.

14. Inimene üritab elu muuta, kuid tavaliselt segavad teda vanad stereotüübid ning harjumused. Need üritavad kogu aeg meie juurde tagasi pöörduda. Seepärast toimuvadki igasugused muutused väga aeglaselt nõudes palju vaimuenergiat.

15. Igaüks meist tõmbab ligi just seda, mida kõige enam armastab, ootab ja kardab. Sest just sellele on fokuseeritud kõige tugevamalt teie teadvus. Ja saatus ei anna ka kunagi midagi rohkemat, kui te ise tahate. Saatus on helde, kuid ainult soovitu raamides. Venitage raamid laiemaks ja teile antakse rohkem.

16. Kogu elu on täis vastuolusid. Kedagi me armastame, kedagi vihkame. Kellegagi sõbrustame, kellegi teisega aga võistleme. Omandame ja kaotame, kohtume ja lahkume. Inimene püüdleb stabiilsuse suunas, kuid samal ajal kogeb rahulolematust elu lõplikkuse pärast. Elu ei ole võimalik mõista, kui ei võta arvesse selle vastuolulisust.

17. Inimesed püüdlevad harmoonia poole. Kuid selleks, et seda saavutada, on vajalik saavutada harmoonia enese sees. Selleks on vaja leppida oma annete ja puudustega, teadvustada oma ebatäiuslikkust. On oluline, et mõtlemine, teod ja tunded toimiksid kooskõlastatult.

18. On vaja mõista, et maailm ei koosne ainult rahulolust. Väga tihti ei vasta maailm meie ootustele ning kujutlustele. Kuid alati on vaja püüelda hea tegemise suunas. Kes selleks suuteline ei ole, ei suuda ka kunagi hinnata teiste poolt tulenevat headust.

19. Inimest alati ärritavad teiste juures just need jooned, mis on temas endas. Teised inimesed reeglina toimivad meie jaoks peeglitena. On vaja neid ainult tähelepanelikult jälgida. Nii suudame iseennast paremini tundma õppida.

20. Kui teid haarab tugev soov midagi vallata, midagi täiuslikult osata, tähendab see, et te ei tunnista oma andeid ja väärtusi. Pöörake pilk enda sisse, võimalik, et elu poolt teile kaasa antut on palju rohkem, kui te ihaldate.

21. Väga raske on negatiivsetele mõtetele vastu seista. Need põhjustavad meile kannatusi, piinu, muretsemist, ärevust. Sellest negatiivsuse kogumist valige välja üks mõte ja suruge see maha. Niimoodi te purustate kahjustava mõttemustri, mis enam ei hakka teid nii tugevalt mõjutama.

22. Võtke ennast just sellisena nagu te olete. Sellisel juhul kaovad ärevused, muretsemised, kompleksid ja võite alustada täisväärtuslikku elu elamist.

23. Teid ümbritsev maailm on absoluutselt neutraalne. Me ise muudame selle heaks või halvaks. Püüdke hoida reaalsust enda meeltes positiivsena ja see muutubki teie jaoks õnnelikuks ning rõõmsaks.

24. Ärge kunagi suhtuge ümbritsevate arvamusse kui absoluutsesse tõesse. Kõigi vastu hea ei tohi ka olla. Alati leidub neid, kes teile halba sooivad. Ärge lubage nendel inimestel suhtuda endasse üleolevalt või vaadata endale ülevalt alla.

25. Me kõik tuleme siia maailma Eikuskilt ja lähme tagasi Eikuskile.

Kas pole mitte lihtsad reeglid? Selline võiks olla meie olemasolu mõte väljendatuna nendes lausetes. Need teesid mõjuvad väga intensiivselt ja kosutavalt meie maailmatunnetusele. Nende järgimine ei ole eriti keeruline, kuid kasu, mis me sellest saame, on tohutu!


Allikas: Nõiavald, algallikas http://milliarderr.com/news/2015-04-14-3464

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate