No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

See millises sõrmes me kanname sõrmust, sellel on suur mõju meie saatusele!

by - neljapäev, juuni 18, 2015


Sõrmuse kandmine sõrmes on väga iidne ja populaarne komme. Sõrmus on oma olemuselt väga maagiline ese ja selle kandmisel olid vanasti kindlad reeglid.Kuid tänapäeval me ei mõtle, millise sõrmusega millist sõrme kaunistada.
Aga sõrmus ei ole ainult kaunistuseks, see võib oluliselt mõjutada kandjat vastavalt võimendades teatud iseloomuomadusi. Nii sõrmel, sõrmusel kui ka kivil on oma kindel tähendus. Astroloogiliselt näitavad sõrmused ühes või teises sõrmes just soovi muuta oma iseloomu. Iga sõrm esindab kindlaid omadusi, mis on reeglina positiivsed, kuid liialduste korral võivad muutuda negatiivseteks. Sõrmuse valikul ja kandmisel tuleks nende võimalustega arvestada. Sõrmused on ainult tugevdavaks faktoriks ja ei tekita juurde omadusi, mis inimeses loomuomaselt puuduvad.

Paljud ei tea, et riputades endale külge ehteid, laete endasse võimsaid programme, millega on võimalik oluliselt paremaks muuta oma saatust. Samas on võimalik ka rikkuda puht teadmatusest oma elu.Näiteks sellest, millisesse sõrme panete sõrmuse, sõltub selle mõju teie saatusele.

Kindlasti on oluline millises käes sõrmust kanda. Vasak käsi on passiivne käsi, vastuvõtja ja parem aktiivne käsi. Vasak on Yin ja parem on Yang. Pannes sõrmuse vasakusse kätte, toimub just ümbritsevate energiate vastuvõtmine ja seetõttu sobib ka enese laadimiseks ja täiendamiseks ja aitavad meil kaitsta ennast teatud situatsioonide või energiate eest.. Sõrmus paremas käes suurendab loovust, aktiivsust ja heldust. Energia liigub välja, mistõttu toimub ka puhastumine. Vasakukäelistel tuleb seda kõike lugeda vastupidi.
Kõige populaarsem sõrmuse kandja on sõrmusesõrm e. nimeta sõrm, Apollo - armastus ilu vastu, loovus, eneseväljendusoskus, head suhted.

1. Nimeta sõrm, sõrmusesõrm – ehtides sõrmusega seda sõrme soovib inimene alateadlikult sisemist õnnetunnet, kunagi kogetut ikka ja jälle uuesti oma ellu tuua. Sõrmusesõrm on otseselt seotud õnne, edu, loovuse tunnustuse, ande ja saavutustega. Just loomevõimele lisab sõrmus täiendavat jõudu ja armastust, ilus saab veelgi imetlusväärsemaks. Kui inimene kannab selles sõrmes kahte või isegi enam sõrmuseid, siis ta tunneb puudust nendest omadustest ja soovib neid tugevdada. Kui sõrmust kanda vasakus käes, siis näitab see, et inimesel pole endal usku oma andesse ja sellisel moel soovitakse alateadlikult oma annet võimendada. Juba ammustest aegadest on selles sõrmes kantud abielusõrmust. See sõrm on seotud südamega, mistõttu võib sõrmust selles sõrmes seostada ka tõotuste andmisega. Sõrmus aitab hoida kontrolli all ka oma emotsioone. Sõrmusekivid: nefriit, türkiis, kuukivi, ametüst.

2. Väike sõrm, Merkuur - intuitsioon, suhtlemisoskused, intelligentsus.
Kandes sõrmust väikeses sõrmes otsib inimene võimalust tugevdada oma eneseväljendust ja seltsivust. Sellisel inimesel on hea ärivaist ja teda on tavaliselt raskem mõjutada. Usutakse ka, et võimendab ekstarsensoorseid võimeid. Sõrmus suunab eneseväljendusele läbi loovuse ja rõhutab individuaalsust, mille peamine eesmärk on olla mitte lihtsalt parim, vaid lausa unikaalne. Sõrmuse kandmine väikeses sõrmes muudab inimese vastuvõtlikuks ja intuitiivseks. See võimaldab ligi tõmmata väärtuslikku informatsiooni ja muudab inimese oluliselt intelligentsemaks. Samas on selline inimene valmis oma teadmisi alati ka teistega jagama.
Armuasjades näitab sõrmus seda, et inimene on avatud ahvatlusteks, või et on vallaline. Sõrmusesse sobivad kivid: merevaik, kuukivi, tsitriin.

3. Keskmine sõrm, Saturn - vastutustunne, õiglustunne, õigel ja valel vahet tegemise oskus, eneseanalüüs.
Sõrmus keskmises sõrmes ühtlustab ja harmoniseerib, negatiivsetel omadustel ei lase esile tõusta, mõnedel omadustel laseb särada ja teisi hoiab tagasi. Kandes sõrmust keskmises sõrmes muutub inimene rahulikuks ja vaoshoituks. Pidevalt kandes sõrmust selles sõrmes on oht, et inimeses areneb soov tunda üksindust ja eraldatust. Sellise inimese jaoks on olulised moraalsed väärtused ja püüd kompenseerida ning tasakaalustada ebakõla. Domineerib soov probleeme lahendada ise ja abi paluma kergesti ei lähe. Armuasjades on see märk armumise algusest. Sobivad kivid: kvarts, korall, ahhaat, akvamariin, rohelised granaadid jne. Kõik kivid, mis tunduvad kandjale pehmete ja rahustavatena.

4. Nimetissõrm, Jupiter - juhiomadused, otsustusvõime, enesehinnang, ambitsioonid, võimujanu, raha.
Üks ilmekamaid valikuid sõrmuse kandmiseks. See on kahtlemata soov end teostada, lisab tahtejõudu, eesmärgikindlust ja enesekindlust. Lisab uhkust ja väärikust. Oht ülepingutada, mis toob kaasa egoismi, kontrollivajaduse ja liiga kõrge enesehinnangu. Selles sõrmes kantav sõrmus suurendab võimekust rahaasjadega tegelemisel ning edu saavutamist tervikuna. Armuasjades tähendab nimetissõrmes olev sõrmus seda, et inimene on vallaline ning otsib oma ellu võimalusi abiellumiseks. Kividest sobivad sõrmuses kandmiseks: ametüst, lasuriit, topaas.

5. Põial - tahtejõud, universaalsus, isikupära, eneseteostamine.
Pöidlas kantav sõrmus on vähem levinud. Selline inimene soovib väljapaista, nii oma välimuse kui ka käitumisega soovib erineda massist. Selline sõrmus tugevdab individuaalsust, elujõudu, loogilist mõtlemist, kuid nõrgendab tahet. Inimene on täis suuri ideid, mida ei ole tihtipeale võimalik realiseerida, sest ta ei sobi meeskonnatööks. Muutused ja areng on aga võimalikud vaid siis, kui sõrmust pidevalt kantakse, mistõttu tasub hoolikalt kaaluda enne pöidlasse sõrmuse panemist. Armuasju silmas pidades võib pöidlas kantav sõrmus tähendada seda, et inimene on kaaslase otsinguil. Sobivad kivid: granaat, karneool, rubiin.

Erinevad metallid ja tähendused

Muidugi omavad tähtsust ka erinevad metallid. Kuld on aktiivne ja selge metall, aktiveerib energiaid. Hõbe aga summutab ja kaitseb.
KESKMINE SÕRM (Suur Peeter) sümboliseerib pead. Parema käe suur sõrm vastutab loogika ja meheliku mõtlemise eest. Kui soovite neid omadusi arendada, kandke parema käe keskmises sõrmes säravpunase, oranži või kollase kiviga kuldsõrmust.
Kui aga vastupidi, tahaksite pisutki neutraliseerida oma pragmaatilisust, kandke parema käe keskmises sõrmes (või ka vasaku käe keskmises sõrmes) külma värvi kiviga hõbesõrmust.
Kui kannate vasaku käe keskmises sõrmes kuldsõrmust, siis aitavad energiad teil materialiseerida intuitiivseid teadmisi. Teil suurenevad järsult võimalused tunnustuse ja materiaalsete hüvede saavutamiseks just teie vaimsete otsingute tulemusel.

NIMETISSÕRM – see sõrm sümboliseerib meie ego ja meie jõudu.
Miks tekib alati ebameeldiv tunne, kui keegi osutab teile sõrmega? Millelegi/kellelegi sõrmega näitamine vallandab võimsa energiavoo, mille tulemusel võib lõhkuda lausa teise inimese aura. Tavaliselt muidugi nii võimsaid tagajärgi ei teki, kuid me tungime selliselt teise inimese isiklikku ruumi. Ja see tekitabki ebamugavust.
Kui inimene hakkab kõva häälega midagi vihaselt rääkima ning teise poole näpuga vehkima, on selle tagajärjeks kohe kindlasti aura läbistamine, mille käigus rakendatakse ka võõrad programmid. Eriti puudutab see PAREMA (e aktiivse ja meheliku jõu) KÄE NIMETISSÕRME. Kui lubate endale selliseid teadvustamata tegevusi, on parem pehmendada teadlikult neid energiaid. Sest arvestage, et kõik tuleb teile siiski varem või hiljem tagasi tulenevalt karma seadusest. Seepärast tuleks nimetissõrmes kanda külmades toonides kiviga hõbesõrmust. Hõbe neutraliseerib isegi teie teadliku soovi kedagi sõrmega „torgata“. Kandke hõbedat parema käe nimetissõrmes. Sellega kaitsete teisi inimesi oma teadvustamata liigutuste eest.

VASAKU KÄE NIMETISSÕRMES on aga kasulik kanda hõbedat. Sellega kindlustate iseennast. Kulda oleks parem nimetissõrme mitte panna. See töötab nagu ülestõstetud antenn ühendades teid jumalikkusega (jälgige ikoone).
Kui teil on vaja vastu võtta otsus, tõstke parema käe nimetissõrm taeva poole (eelnevalt eemaldades hõbesõrmus) ja esitage kõrgemale poole oma küsimus. Vastus tuleb.

Kõige märgatavamad tagajärjed on muidugi ehete kandmisel KESKMISES SÕRMES. See toob meile kaasa karmaprogrammide aktiveerimise ning üllatused saatuses. See võib lausa nõrgema energeetikaga inimesed murda, tugevad aga teeb veelgi tugevamaks.
Kõike seda on vaja just selleks, et kiiremini mõista ja läbi töötada karmaatilisi ülesandeid, et liikuda järgmisele tasandile oma arengus. Kuid kui te ei tunne endas praegusel hetkel jõudu katsuuste läbimiseks, on parem mitte kanda sõrmust PAREMA KÄE KESKMISES SÕRMES.

VASAKU KÄE KESKMINE SÕRM võib aga hoopis pehmendada karmaatiliste nö nurkade läbitöötamist. Nendest ju niikuinii kuhugi ei pääse. Isegi kui õnnestub üht-teist edasi lükata. Kuid selleks tuleb ilmtingimata kasutada hõbedat ja samuti külmades toonides kive.

NELJAS SÕRM (Nimeta Mats) vastutab edu, perekonna, armastuse ning inimese eneseteostuse eest ühiskonnas. PAREMA KÄE NELJANDAS SÕRMES tuleks ilmtingimata kanda kulda, kui soovite aktiveerida kõiki neid elu sfääre.

Eraldi tuleks rääkida kihlasõrmusest, mida vastavalt vanale kombele kantakse just parema käe neljandas sõrmes. Sõrmuste vahetamise energeetiline mõte laulatusel on jumalike energiate ühendamine ja sümboolne sidumine teineteisega. Sobivaimad selleks on kuldsõrmused, mis annavad aktiivsuse nii suhte loomisse kui abiellu.
Hõbedane kihlasõrmus muudab inimesed passiivseks või koguni egoistlikuks suhtes. Ta võib sel juhul mitte isegi püüda teisele midagi anda, vaid pigem ootab või isegi nõuab teise hoolitsust. Pole juhus, et mõned mehed valivad kirikusse just hõbesõrmused.

Lahutuse korral tuleks ilmtingimata sõrmus sõrmest ära võtta või tagastada see partnerile. Sellega võtate endale tagasi oma vabaduse. Kui te täiesti sõrmusest loobuda ei raatsi, tuleks seda kanda VASAKU KÄE NELJANDAS SÕRMES. Kui seda ei tehta, võib edasine elu kulgeda keeruliselt suhetes teise sugupoolega. Vasaku käe neljandas sõrmes kihlasõrmuse kandmine neutraliseerib eelmise abielu energiad ning annab võimaluse kiiremini leida uus partner. Kui see lihtsalt asetada karpi, siis energeetiliselt jätkab see see juba lagunenud abielu toetamist.

VÄIKE SÕRM sümboliseerib praktilist mõistust, intuitsiooni, suhtlust. Parema käe väikses sõrmes on hea kanda kulda ja eriti just punaste kividega. See võimaldab teil arendada ärivaistu, jõuda kergemini sobivatele kokkulepetele ja lõpetada kasulikult tehingud.

Hõbedat PAREMA KÄE VÄIKSES SÕRMES soovitatakse ainult sel juhul, kui olete väsinud aktiivsest elustiilist ja soovite pisut hinge tõmmata. Siin on muidugi olemas ka vahepealne variant: kuld või kullatud hõbe rohelise kiviga. Selline ehe parema käe väikses sõrmes võimaldab elada aktiivset elu ja vahepeal ka hinge tõmmata, ei lase käest lasta võimalusi või rahalisi vahendeid.

VASAKU KÄE VÄIKSES SÕRMES ehete kandmine on samuti üsnagi riskantne. Selles sõrmes võivad ehteid kanda ainult need, kes soovivad eralduda ühiskonnast ja on valmis elama eraldatuses ning kellel on olemas materiaalne tugi. Vastasel juhul võite jääda üksikuks hundiks ning sattuda vastuollu kogu maailmaga.


Kasutatud materjali ja Janina Derkatš teksti

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate