No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Igal sodiaagimärgil on oma värv! Vaata mis värv sobib sulle ja miks?

by - kolmapäev, juuni 17, 2015


Sodiaagimärkidel on omad värvid, mis toovad välja nendest just selle, mis jääb võib-olla paljudele märkamatuks. Annab neile julgust, võimekust, hingerahu. Muudab nende kodu just selliseks, kus neile meeldib olla.

Jäär = Punane

Punane värv annab Jäärale - kire, energia, entusiasmi, tegutsemise tahte, rahulolu, armastuse tunde. Punane Jäära jaoks tähendab ka seda, et tal võib olla äkkviha, äkkreageering.

Sõnn = Roheline

Sõnni - maa energia. Roheline on kevade värv. Mõtled suurelt, kasvad jõudsalt, oled edukas, loomulik sära, uuendused, nooruslik, õrna hingega, armastad lähedasust ja suhteid. Soovid olla armastatu ja pakud vastu. Roheline värv annab Sõnnile kodutunde. Kohaned hästi uuendustega.

Kaksikud = Oranž
Sotsiaalsus, inspiratsioon, loomingulisus. Sa püüad hoida asju tasakaalus, ennem lepid vähesega, kui see miski tuleb raskelt. Sulle ei meeldi pinged ning oranži kandmine teeb sinust just selle, kes sa olla tahad.

Vähk = Lilla

Väljaspool piire unistused, mõtted. Lilla värv toob sinust esile varjule jäänud energia ja sära. Sind valdab idealism ning julged väljendada omi tundeid ja emotsioone. Näita rohkem välja seda, mida tunned.

Lõvi = Kollane

Kollane on tõeline lõvide värv. Päikese külluse ja aupaiste värv. Sinu karisma ja kallis maitse lööb esile just kollast värvi kandes. Kollane toob teist välja teie varjatud MINA! Sa tahad paista, olla ja teha, tegutseda ja seda kindlasti aitab kollane. Kollast võib võrdsustada kullaga.

Neitsi = Sinine

Sinu märksõnaks on olla rahulik ja minna jõudsalt edasi. Öeldakse, et sinine värv aitab Neitsil olla tema ise ja tuua just välja selle, mis jääb paljudele varjatuks. Neitsi tunneb ennast sinises nagu omas kodus. Sinine on sügavate mõtete, individuaalsuse, aususe värv.

Kaalud = Roheline

Nii nagu Sõnnil on roheline samuti Kaalude värv. Roheline värv annab Kaaludele edukuse, värskuse uuendustega hästi kohanemise. Kaalude puhul on väga oluline harmoonia ja roheline värv on see, mis aitab neil seda saavutada.

Skorpion = Punane

Punane on seksikuse, külgetõmbe, vastupandamatu värv ja seda iseloomustab Skorpion. Skorpionile annab punase kandmine või punased detailid tema elus veel rohkem võimu ja enesekindlust juurde. Sügav kirg, hingetu sensuaalsus, armastus, potentsiaal, võlu, müstika, võitmatu.

Ambur = Lilla

Nagu Vähil on ka Amburil tema värviks lilla. Lillat värvi kandes oled vastupandamatu ning annab juurde võimekust. Vallandab energia, mis jääb paljudele märkamatuks. Sulle meeldib riskida ning märkad märkamatut. Oled mänguline ning kogu maailm peab sind nägema. Sa tahad näidata ennast ning olla võimukas. Mina, Mina Mina!

Kaljukits = Taevasinine

Puhtus, spirituaalsus, hingelisus, õrnus, harmoonia, rahu. Need on märksõnad, mida soovib Kaljukits ning neid tundeid tekitab temas taevasinine. Kanna taevasinist ja oled võitmatu, kaitstud.

Veevalaja = Lilla

Kui kannad lillat või ümbritseb sind lilla värv, siis oled väga loominguline, väljendusrikas ning naudid, mida teed. Sa tunneks justkui, et tahad kirjutada, kuulata muusikat. Näed välja maagiline ja vastupandamatu lillat värvi riietust kandes.

Kalad = Taevasinine

Kaladele annab taevasinine õrna ja loomingulise tunde. Sa näed välja sinises kui puhtuse ja õrnuse ja aususe sümbol. Sa tunned ennast võitmatuna ning äärmiselt sensuaalsena. Sinine toob välja sinus selle, mis jääb paljudele varjatuks. Sa oskad olla õrn ning hooliv ja armastad harmooniat, rahu ja vaikust.



Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate