No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Raha numeroloogia- arvuta oma rikkuse kood.

by - kolmapäev, jaanuar 25, 2017


Numeroloogia heidab valgust paljudele asjadele meie elus. Erilise tähtsusega selles teaduses on raha. Igal inimesel on oma rikkuse kood – rahalise fortuuna hinnaline number.
Numeroloogia aitab teil lahti harutada oma saatust. Kasutage kõiki tuleviku ennustamise meetodeid, et püüda seda parandada, sest mitte kõik ei ole varasemalt ette määratud. Finants sektoris on see samuti oluline ja veelgi enam, sest rahaline edu on saavutatav meil kõigil. Peamine – on teada millele pöörata tähelepanu ja mille ees sulgeda silmad.

Numbrite salapära.
Rohkem kui 3000 aastat tagasi hakkasid inimesed numbreid uurima uuel tasandil – vaimsel tasandil. Selle valla esimesed targad ja mõtlejad püüdsid mõista kuidas universum saab suhelda meiega läbi numbrite. Selgus, et osad numbrit omavad teatud efekti: 1,2,3,4,5,6,7,8,9. Iga number on oma iseloomu ja maailmavaatega.
Universumi meeleolu saab kirjeldada ühega neist numbritest. Et jälgida selle meeleolu muutumist, võib pöörduda numeroloogiliste horoskoopide juurde. Lisaks sellele võite teada saada milline on teie rahaline saatus ja kuidas seda saab muuta. Selleks on hädavajalik välja arvutada oma rikkuse kood.

Rikkuse kood.

Personaalne rikkuse kood arvutatakse inimese sünniaja alusel. Oletame, et te olete sündinud 5. Oktoobril 1979 aastal. Aasta ei oma teie jaoks mitte mingit tähtsust – teil on vaja võtta lihtsalt esimesed neli numbrit 05.10.1979. Liidame need ja saame 0+5+1+0=6. See ongi teie isiklik rikkuse number, mis ei muutu teie elu jooksul. Kui teie sünniaeg on näiteks 29.08, siis liites numbrid saate 2+9+8=19. Sellisel juhul liitke veelkord saadud number : 1+9=10, 1+0=1. Tehke seda seni kuni saate vastuseks numbri 1–9ni. Nii teil on nüüd isiklik rahalise saatuse number.
Edasi on teil vaja lihtsalt teda saada, mida see just teile tähendab.

ÜKS – number 1 numeroloogias tähendab algust. See on ilmne, kuna igasugune loendamine algab alati ühest. Rikkuse jaoks pole see number kõige parem, kuid igasugustes miinustes on varjul ka plussid. Üks – see on uskumatu täpsus, mida on rahalistes küsimustes alati vaja. Selle numbri energeetika püüdleb püsivuse, korra ja täpsuse poole. Et õnn teid saadaks peame meeles pidama, et mõtlematud raiskamised ja riskid, hasartmängud ja vastutustundetu suhtumine rahasse võib viia suurte probleemideni. Universum ütleb, et teie jaoks on rikkus – see ei ole raha hulk vaid lihtsalt selle olemasolu. Olge rahul sellega, mis teil on ja osake säästa, siis on millega hoobelda. Et saada rikkaks, vajate te tarkade inimeste abi, kangekaelsust ja tööd. Õnn päästab teid valedest otsustest, mis viivad tõsiste kaotusteni. Parim talisman selle jaoks on teile – mõni münt mille väärtus oleks 1 eurot, või ise 1 eurone. Kandke seda kaasas, aga kodus pange see nähtavale kohale.

KAKS – kahele on antud leida raha aga mitte seda kulutada. Laske kellelgi teisel endale asju osta. Võtke poodi kaasa mees, naine, ema või isa, et nad teid tähelepanelikult jälgiksid. Mõtlematud ostud võivad teid väga tugevalt haavata. Teenida te isegi vast oskate ja suudate, kuid  mitte kulutada ja korjata. Kui te usaldate lähedast inimest oma perest siis usaldage talle oma rahaliste vahendite hoidmine. Hasartmängud – on teie õnnetuse parim sõber. Kui te sisenete kasiinosse siis võite sinna jätta kõik mis teil on, seega minge nendest asutustest ringiga mööda. Kodust ärge väljuge ilma oma peamise rahalise talismanita – hobuserauata. Ostke endale hobuserauakujuline võtmehoidja, mis kaitseb teid, sest ta on samuti mingil määral kahene.

KOLM – number kolm on rahalises mõttes päris soodne.
Tegelikult on see parim number nende jaoks, kes panevad rahalise sfääri oma elus esikohale. Parim talisman teie jaoks on  - kolmejalgne kärnkonn Feng Shui-st. Parim rahaline värv teie jaoks on - punane. Edu saadab teid peaaegu kõiges, seega hoiduda tuleb vaid täielikust tegevusetusest, kuna raha ju ise teie juurde ei tule. Meeldivate kokkusattumuste puudumine - see on ilmselt ainus miinus kolme juures. Ärge muretsege, sest kõikides teistes hetkedes on õnn sinuga.

NELI – kui te olete sündinud rahalise nelja kaitse all, siis teadke, et see rikkuse kood on väga positiivne. Parimad talismanid teie jaoks on – sõrmused. Enamik mehi kelle patroon on number neli, tunnevad õnne juurdevoolu ainult peale pulmi, sest nad panevad sõrmuse sõrme. Ostke endale sõrmus, kui te pole abielus, et universum hoiaks teid ja teie sääste. Naised ju armastavad ehteid, seepärast on rahaõnn koos nendega varasest noorusest alates, kui nad on sündinud number 4 all. Püüdke mitte minna negatiivseks ja ajage asju ainult õige tujuga. Neli – on stabiilsuse ja usalduse märk. Need, kes on sündinud number nelja all, neid saadab äris edu.

VIIS – viit nimetavad numeroloogid pilvituks numbriks. Finantsmaailmas sõltub enamus teist endist, nimelt just teie kindlameelsusest ja tujust. Viis armastab ümmargusi asju ning seeparast on teie parimaks talismaniks – münt väärtusega 5eurot, mõni sent jne. Ärge näidake seda kellelegi. See peab olema salajane ja püha. Aja jooksul talisman kogub jõudu ja annab seda teile. Selle numbri energeetika nõuab teilt prioriteetide õiget paigutust. Ärge panustage oma jõudu tarbetutele asjadele. Ainult nii saab raha teie ellu tulla ja kõige olulisem on, et ta teiega jääks ka.

KUUS – see number ühendab vaimse maailma materiaalsega. Et raha teie juurest ei lahkuks, tuleb jälgida oma tervist. Teie õnn toov talisman selles elus on – sinine värv. Oluliste rahaliste otsuste vastuvõtmisel jälgige oma intuitsiooni, mis teid alt ei vea. Isegi kui teie elu mingi sammu pärast muutub vales suunas, teadke, et universum veab teid läbi selle pimeda metsa selle jaoks, et tuua teid taas valguse kätte. Usaldus – see on teie edu nurgakivi. Raha on seal, kus on tugev sõprus, armastus või truu partnerlus.

SEITSE – kui te sündisite seitsme mõju all, siis vältige hasartmänge. Teie jaoks on see ohtlikum kui miski muu. Kuid enamuses tänu teile õitsevad mängumaailmad, sest seitsmed tapavad valvsuse ja sunnivad suhtuma rahasse nagu paberitükikesse, kuigi nendest sõltub väga palju teie elus. Püüdke mitte anda ega võtta laenu rohkem, kui suudate kinkida, ent samuti ärge laske kõrvust mööda ühegi oluliselt targa õpetlase sõnumit. Kuulake neid kes soovivad teile edu. Kõige olulisem talisman teie jaoks on – lähedane inimene, kes õigeaegselt saab teile öelda kuidas tuleks käituda rahaga ümberkäimisel. Kui te õpite raha armastama siis õpite raha teenima ning seda mitte tühja tähja peale kulutama.

KAHEKSA -  see number tähistab lõpmatust. See rikkuse kood räägib teile sellest, et pidev raha ringlus jälitab teid. Kõige tähtsam teie jaoks- on mitte korjata raha hullumeelselt ja ärge kulutage raha kindla vajaduseta. Parim energia tasakaal säilib juhul, kui hakkate raha panustama omaenda arenguks. Ostke midagi vajalikku selle jaoks, et teenida veelgi rohkem. Kulutage selle jaoks, et otsida uusi hobisid. Õnn on pidevalt teiega, seepärast on vaja lihtsalt järgida oma südame häält..

ÜHEKSA – kui see on teie rikkuse kood siis püüdke mitte äärmustesse laskuda. Rahaline õnn naeratab teile vaid siis, kui te suudate teenida ja kulutada võrdselt. Üheksa saab harva rikkaks, kuid ei kaota ka raha lihtsalt. Kõik mida teilt elus nõutakse on hea tuju ja talismaniks on teravate servadega kolmnurk või ruut. Soovitavalt peaks talisman olema sümmeetriline.
Rahalise olukorra parandamiseks tuleks vabaneda tarbetutest riskidest ja selles aitavad teid rahalised vahendid iga päev. Jälgige samuti rahalisi horoskoope ja kuuseisude kalendrit. Kokkuvõttes annab see teile tohutu eelise konkurentsis, Kui te tahate muuta oma saatust ja saavutada edu rahas siis ärge istuge paigal vaid otsige võimalusi arenemiseks.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate