No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

KOLM TÄHEMÄRKI KES 2017 AASTAL SAAVAD OOTAMATULT RIKKAKS!

by - reede, jaanuar 20, 2017


 Kes meist ei tahaks parandad oma rahalist olukorda ja elada paremat elu? Arvatavasti unistab igaüks rahalisest heaolust. Ja mitte sellisest, mis saavutatakse aastatepikkuse tööga vaid hoopis sellisest, mis tuleb ootamatult nagu lotovõit või siis pärandus kauge sugulase poolt.
Astroloogid ennustavad, et eriline õnn tabab rahalises mõttes ainult kolme tähemärgi esindajat. Kes siis on need õnnelikud?

KAKSIKUD
Tähed ennustavad, et 2017 aasta kevadel tuleb kaksikute tähemärgi esindajate kõrvale väga võimukas ja materiaalselt kindlustatud inimene. Teatud tingimustel võib see mees oluliselt muuta kaksikute elu ning aidata kaasa sellele, et sa ühel hommikul ärkaksid tõelise miljonärina.
Kuid ei vea kõikidel kaksikutel, vaid ainult nendel isiksustel kes püüavad ja tõestavad, et nad on selle väärilised, et neile panustataks. Kõige huvitavam selle asja juures on see, et oma patrooni jaoks saab kaksikute tähemärgi all sündinud inimene ammendamatu kasumi ja rikastumise allikaks. Seepärast, kui te olete sündinud selle imelise tähemärgi all ja unistate rikkusest, siis hakake kohe aasta algul otsima teid ümbritsevate inimeste seast hästikindlustatud inimesi.

LÕVI
Lõvi tähemärgi esindajad – on tõelised mängurid, kelle hasart viib sageli hoolimatute tagajärgedeni või täieliku hävinguni. Seda aga mitte 2017 aastal, sest neid juhib tulikukk. See aasta on ideaalne hasartsete ja hoolimatute inimeste jaoks, kes on valmis tõsiste panuste jaoks ning selle juures säilitavad terasest närvid. Eriline õnn mängus, saadab neid lõvi tähemärgi esindajaid – inimesi kes on meeleheitel ja kõigi oma ihurakuga soovivad rikkaks saada.  Astroloogid ainult hoiatavad, et edu ei saada lõvisid terve aasta, vaid mai keskpaigast augustini. Lõvid kes sel perioodil riskivad, mängides raha peale pokkerit, tõstes panuseid või mängivad lihtsalt lotot, omavad reaalset võimalust mitte saada ainult korralikku preemiat, vaid võita jackpot ning tõeliselt rikastuda.

VEEVALAJA
Pole ju saladus, et veevalajad on väsimatud unistajad ja leiutajad. Nende jaoks tõotab 2017 aasta tulla eriline. Väsimatu tulikuke iseloom näitab kõige kasulikumat mõju veevalaja tähemärgi esindajatele. 2017 aasta veebruari algusest alates saavad nendest inimestest tõelised „ideede generaatorid”, see tähendab, et nende aju tuleb lagedale vajaliku idee või siis idee arenguga, mis teeb need inimesed kuulsaks ja  üleöö miljonäriks. Muideks ei tasu mõelda, et rikkana võib ärgata ainult see veevalaja kes tegeleb teadusliku tööga. Rikastuda võib absoluutselt igaüks, vajalik on vaid püüelda selle poole kuidas hõlbustada ja parandada oma elu. Võimalik, et just teie teete selle avastuse, mis on tegelikult oma olemuselt lihtne, kuid ikkagi geniaalne, kuid teie jaoks, osutub see ka kuldseks!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate