No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Näoakupunktuur e. punktid aasia meditsiinis, mis parandavad tervist

by - neljapäev, jaanuar 05, 2017


Akupunktuur on terviklik viis kuidas vähendada valu oma kehas. Su Jok ehk Korea pärane raviv akupunktuur põhineb meridiaani punktidel, mis asuvad nii kätel, jalgadel kui näol, millest on mõjutatud terve keha.
Kui su kehal on mõni hell ja valutav ala, võid sa seda otseselt mõjutada. Kui õige koht on leitud, avalda sellesse punkti mõni sekund survet.
Punkte võib vajutada mis tahes sobiva sõrmega. Tunnetades sõrmeotsaga tundlikku kohta või lohukest, kui õige koht on leitud, avalda sellesse punkti mõni sekund survet. Vajutage ühtlase survega punktile ja võib teha väikesi ringikesi.
Vajutage punktile parajalt tugevalt kerge valu tekkimiseni.
Tulemusi on märgata kohe ja see sarnaneb Hiina akupunktuurile, osad patsiendid on sellest nii ehmunud, et nad peavad seda lausa maagiliseks.Näomassaaž sobib kõigile, kel näonahk terve (põletikuvaba). Punkte võib mõjutada ka siis, kui vaevab mõni tõsisem haigus ning üldmassaaž on keelatud.
Siiski ei tohiks inimesed pelgalt punktides valu tundes ennast haigeks mõelda, diagnoosi panemine jäägu ikka arstidele.

Kui tundub, et ei leia päris õiget kohta üles, pole vaja muretseda. Sest ka punkti ümbruse mõjutamine on hea ning näomassaaž iseenesest ei tee kellelegi kahju.
Kõrvalestade masseerimine ergutab, tõstab keha toonust. Tugev kõrvalestade mudimine tõstab vererõhku, olles seega sobilik organismi ergutamiseks.

Kes põeb hüpertooniatõbe, neile kõrvade massaaž ei sobi. Nemad võiksid teha peanaha massaaži, mis soodustab lõõgastumist ja vererõhu langemist.

Punktid fotol:

1. Vaimne stimulatsioon
2. Ajuripats, käbikeha
3. Käärsool (jämesool)
4. Neerud
5. Siseelundkond
6. Süda
7. Põrn
8. Pankreas, kõht
9. Soolestik
10. Kopsud
11. Suguorganid
12. Maks ja lümfisüsteem
13. Sümpaatiline närvisüsteem
14. Kogu keha toniseerimine

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate