No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

2017 kukeaasta rikkuse ja õnne talismanid

by - reede, jaanuar 27, 2017


 Iga inimene soovib olla elus õnnelik ja edukas. Erinevad talismanid on mõeldud meid aitama selle soovi juures ning fortuuna meelitamiseks. 
Ammustest aegadest on inimesed kasutanud amulette, et kaitsta end halbade mõjude, kaitsta tervist ja energeetikat väljaspoolt tulevate rünnakute eest. Samuti on tähtis meelitada oma ellu õnne. Et saada kõrgemate jõudude toetust ja parandada oma materiaalset olukorda ei ole lihtsalt võimalik vaid on vajalik. Selle eesmärgi saavutamise jaoks on kõige sobivamateks oma kätega valmistatud talismanid. Energeetiline impulss mida inimene annab oma loodud asjale, vabastab tohutu hulga energiat. See on suunatud otse rikkalikku universumisse. Lubage endal olla õnnelik ja te näete kuidas elu kiiresti paraneb.
Rikkuse talismanid.
Saabuv tulikuke aasta saab idamaise kalendri järgi olema raske ja täis üllatusi. Sümboli toetus on tähtis neile kes planeerivad ellu viia suurejoonelisi plaane ja olla edukas oma valdkonnas.Heaks abiks on hiina hieroglüüfidega amuletid. Rikkuse juurdemeelitamiseks piisab prinditud või siis oma käega joonistatud vajalikust sümbolist. Asetage see oma rahakotti ning võimas energia hakkab tööle. Need talismanid on kõige efektiivsemad vahendid Feng Shui meetoditest.
Kui sinu elus on asju mida käsi ei tõuse ära viskama, siis mõelge selle peale – ehk on see märk kuskilt ülevalt. Kuulake oma intuitsiooni: ehk pole see asi teile põhjuseta antud. Rahalist heaolu meelitab ligi raha. Kui teil on vana või kõver münt, või siis lihtsalt vana kasutu rahakupüür, mida te pole ära visanud mingil põhjusel, kasutage seda. Arvatakse, et raha väikeste defektidega (augud, lõhed) toovad õnne ja edu. Pange valitud münt rahakotti ja ärge seda enam välja võtke. Talisman hakkab oma tööd tegema ning tõmbab ligi rahalist heaolu terve 2017 aasta jooksul.
Niidid on samuti võimelised rikkust meelitama. Et teha tõhus rikkuse ja õnne talisman kuke aastal, tuleb võtta peotäis münte ja hõbedase või kuldse värvusega niit. Jätke see niit ööseks rahaga aga hommikul keerake see niit väikseks keraks öeldes: „ teed juhatav niit näitab rahale teed minu majja. Kera keeran, heaolu endale ligi meelitan”. Valmis kera asetage vaiksesse kohta kodus selle kõrvale asetage münt. Rahalise heaolu kodune amulett aktiveerib rahalise energeetika.
Sageli me ei mõtle mille peale me kulutame oma vahendid ja toome koju koos ostudega liigseid ja mittevajalikke asju. Magnet mis on värvitud kuldse värviga on 2017 aastal heaks abiks neile kes ei ole harjunud raha lugema. Ta hoiab ära liigse kulutamise aga tema energeetika aitab arendada annet leida raha näiliselt tühjusest. Ärge üllatuge, kui hakkate leidma münte või kupüüre oma jalgade alt.
Profileerimine – see ei ole ainult põnev tegevus vaid ka rikastumise võimalus. Tehke enda jaoks kuke aastal rahaline talisman ja see aitab teil häälestuda heaolu energeetikale. Kasutage rohelisi ja kuldseid värve. Talismani jaoks ei ole vaja valida keerulist mustrit. Piisavaks on soetada kuju, mis antud hetkel seostub teil õnnega. Seda väikest asja võib kasutada võtmehoidjana või siis panna sinna kus asub raha – rahakott, rahakassa, vaikne koht.

Amuletid mis meelitavad ligi õnne.

Neljalehelist ristikheina on ammustest aegadest peetud õnne sümboliks. Et 2017 punase kuke aastal õnne ligi meelitada, tehke oma kätega see sümbol ning pöörake see oma elu õnneks. Materjal millest see on valmistatud ei oma tähtsust. Need kes ei suuda oma kätega seda valmistada võivad pöörduda juveeli või siis suveniiride poodi. Leidke vajaliku suurusega leheke ning kandke seda kulonina või siis kinnitage käevõru külge. Võõraste silmade jaoks on ehe teie isikliku õnne amulett.
Kui teie lähikonnas on edukas inimene, kellel tihti veab, siis pöörake tema energeetika enda kasuks. Valige asi millest te soovite teha amuletti, pange see peopesale ning sosistage: „võtan osakese õnnest, las ta naeratab mullegi, fortuuna ei lahkuks aga heaolu vihmana sadagu”. Andke seda hoida oma tuttaval ja mõtte öelge mida te tahaksite elult saada. Võtke see asi temalt ära hoidke käes, et see tunneks teie energeetikat. Amulett on valmis. Püüdke seda varjata võõraste silmade eest ja ärge andke seda kellelegi.
Võtke küünal ja siduge selle külge punane niit. Pange see põlema ja öelge, kuidas te tahaksite olla edukas oma tegemistes ja isiklikus elus. Valage vahast inimese kujuke ja siduge see niidiga küünla külge. Teie inimese koopia on valmis. Jätke see koju ja jagage oma edu ja ärge unustage tänada toetava abi eest.
2017 kuke aasta amuletiks võib teha ka linnu enda. Väike suveniir, mis sümboliseerib kapriisset lindu keerake see punasesse paberisse, millele on kirjutatud teie soovid ja palved. Pange see kukeaasta saabuval ööl voodi alla ja öelge oma soov. See talisman meelitab majja jõukust ja kaitseb koduseid halva eest.
Kuu on samuti hea abimees amulettide valmistamisel. Esemete maagilised omadused võimenduvad kuu energia mõju all. Valmistage ette kotike ja punane paber. Kirjutage paberile oma soovid ning kirjeldage millisena te soovite uut aastat näha. Lisage paberile mõni piisk vaha punaselt küünlalt ning pakkige see kõik kotikesse. Jätke ööseks kotike aknalauale.
Elus edu aitab saavutada tugev usk oma tahtejõusse. Valides oma rikkuse ja edu talismani 2017 kuke aastal, juhinduge mitte ainult esteetilisest ilust. Kuulake iseennast ja kasutage neid asju mis teid ligi tõmbavad. Sealt tulenev energia sunnib neid töötama kahekordse jõuga. Amuletid mis on valitud tähtkuju järgi omavad võimast energia laengut ja aitavad mitte ainult meelitada soovitud soovide täitumist. Nad aitavad enesetunde paranemisele kaasa, hoiavad ära halbu mõtteid ja negatiivset energiat. Meie soovime teile edu ja õitsengut uuel saabuval aastal.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate