No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tuleviku ennustamine küünla ja veega.

by - neljapäev, jaanuar 19, 2017


Inimesed on pikka aega püüdnud oma tulevikku ette ennustada. Ennustamine tänapäeval on saanud lahutamatuks osaks paljude inimeste elus, sest teada mis meid ees ootab – tähendab, et te juhite iseenda saatust. Igaüks meist on vähemalt kordki elus tahtnud teada oma saatuse kohta. Üks kõige lihtsamatest meetoditest kuidas teada saada tulevasest armastusest, tervisest või siis rikkusest, on ennustamine küünla ja veega. Teades ette, mis teid ees ootab, saate te vältida ebameeldivusi ning meelitada oma ellu ainult meeldivaid sündmusi. Armastuse, majandusliku heaolu või siis tervise ennustamiseks kasutatakse sageli vahast valmistatud küünlaid. Küünal sisaldab endas võimast tule energiat, mis on võimeline valgustama tulevasi sündmusi.
Vee ja tule energia ühendamine võib mitte ainult aidata ette näha oma saatust vaid ka seda muuta, kui ennustuse tulemus ei rahulda meid. Esiteks peame me valima õige küünla; kirikuküünlad ei pruugi sobida kuna sisaldavad endas püha eesmärki – palveid – aga parafiinist valmistatud küünal ei sisalda endas vajalikku energiat. Parimaks valikuks oleks küünal, mis on valmistatud käsitsi looduslikust vahast.
Ennustamise küünla juures on eriti tähtis ka värv; punaseid, roosaid või siis helepunaseid küünlaid kasutatakse armastuse ennustamiseks, rohelisi, kuldseid ja hõbedasi – rahalise ning majandusliku heaolu ennustamiseks aga valgeid; kollaseid või siis siniseid kasutatakse tervise ennustamiseks.

Ennustamiseks läheb vaja :
Soovitud värviga küünalt,
Sügavat ühetoonilist nõud,
puhast vett.
Ennustamiseks peate ilmtingimata olema üksi: teiste inimeste kohalolek võib takistada teil vajalikku seisundisse jõudmist. Valage vesi kaussi ja süüdake küünal. Hoidke seda vasakus käes, mõelge sellest mida tahate teada saada. Pärast seda tilgutage sulanud vaha vette, öeldes järgmised sõnad:
 „ Nagu süütan küünla, nii kutsun oma saatust. Tuli ja vesi avage kardin minu tuleviku eest!”
Öelge seda lauset kolm korda, peale seda öelge oma küsimus valjusti ja vaadake vette langenud vahapiiskade mustrit. Tekkinud kujundid on saatuse kohta teie poolt küsitud küsimuse vastuseks. Neid võib käsitleda individuaalselt, sõltuvalt olukorrast, kuid teatud kujundid näitavad alati kindlaid sündmusi. 
Kujundite tähendused.
RIST – rasked valikud elus, plaanide kokkuvarisemine, ootamatu ebameeldiv uudis. Saatuse poolt ettemääratut on äärmiselt raske muuta ja on võimalik vaid tugeva soovi korral.
LILLEKE – ootamatu kingitus, romantiline kohtamine, ilus sündmus elus.
SÕRMUS – kinnine olukord, ettepanek millest on raske keelduda.
INIMESE FIGUUR – võõra ilmumine teie ellu, kes muudab teie tervet elu. Kui vaha tilgad on moodustanud selle sümboli, siis on võimalik ka määrata selle inimese sugu kui tilgutada sellest samast küünlast vaha vette. Paaris arv näitab naist ja paaritu meest.
LIND – tähendab tõusu kõikides elu valdkondades. Kui tilgad on moodustanud selle kujundi siis ootab teid lähiajal uskumatu edu.
 Kui ennustamine ei läinud teie jaoks kõige paremini siis pidage meeles, et elu ja saatust saab muuta kui puhastada karmat.

Soovin teile harmooniat, sisemist tasakaalu ja õnne kõigis teie püüdlustes. Pidage meeles, et te ise ehitate oma saatuse!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate