No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

KUKE AASTA HOROSKOOP: Sinu õnn ja heaolu on vaid sinu enda kätes! Ole oma elu juht!

by - reede, jaanuar 27, 2017



ROTT

Materiaalne seisund liigub üles poole. Hakate mõtlema uue äripinna või kodu soetamisele. Samuti võivad plaani tulla ka kodu renoveerimine või muutmine. Kõike, mis võtate ette, saadab edu. See on hea uute asjade alustamise aasta. Tehke plaan tulevikuks ja pange kirja, mida soovite oma elus edaspidi kogeda. Tunnete enda ja oma töö üle uhkust.
Materiaalne edu. Saate kasu kasvavate investeeringute või ootamatute preemiate/kingituste näol. Saavutate täieliku materiaalset kindlustunnet pärast ebakindluseperioodi. Näha on ka ärialgatuste edu, uusi suhteid. Seega on käes õnnelik, mugav ja külluslik aeg.


PÜHVEL

Seiklusjanu. Liigute uue suhte või karjääri poole. Ees on ootamas tähits teekond, kus peate arvestama teekonna varju kui ka valguse külgedega. Võite ette võtt aõpingud või ennast täiendavad kursused. Ilmutate suurt meelekindlust, et jõuda soovitud sihile, ja sinna te ka jõuate. Ette võib tulla ka seksuaalseid seiklusi.

Raskused partnerlussuhetes. Üks partneritest võib ilmutada soovimatust suhtele pühenduda. Kui suhtlemine katkeb, siis vahekord kannatab, tuues kaasa armukadeduse, eraldatuse ja lahkumineku. Saladuste ilmsikstuleks võib usalduse kaotada. Samuti võib see tähendada ka mõne sõpruse liidus tekkivaid tülisid või arusaamatusi. Suhete lahendamise aasta, kuid selle kõrvalt ärge unustage ära ennast ja püüdke säilitada tasakaal iseenda sisemuses.


TIIGER

Hoidu inimestest, kes võivad sind emotsionaalsetesse keeristesse kista, kuid samas astu olukordadele pigem vastu ja võta neid kui väljakutseid, selle asemel et põgeneda. Püüa käituda neutraalselt ja tasakaalukalt rasketest suhete olukorras nii, et kõik osapooled, kaasa arvatud Sina ise, oleksid rahul. Võta otsused vastu ise ja ära lase kellegil end mõjutada!

Teie elus võib olla isik, kes on erakordseid plaane septisev fantasöör ning teie olukord võib muutuda ohtlikuks, kui jääte ta sõnu uskuma. Ta murrab tihti oma lubadusi ja lõppkokkuvõttes petab teid. Ärge teda usaldage, kuna selles, mida ta pakub on vähe sisu või puudub see üldse.

JÄNES/KASS

Uus tarkus. Enesekindluse kasvades tugevneb teie intuitsioon. Tajute end liikumas õigel rajal, loovalt ja vaimselt. Mis puudutab inimesi ja kohti, siis toimige sisetunde järgi. Praegu on teie teadvus väga avatud ja olete liikumas kõrgemale tasandile. Jälgige märke ja unienägusid. Kaardid viitavad ka sügavatele tunnetele, emotsioonidele ja ka lisa teenimisvõimalusele.
Teile saabub rahaline abi, toetus või pingitus, ärinõustajalt, sugulaselt või auhinna kujul, preemiana või muu tasuna, mis on täiesti ootamatu. Sind võidakse tunnustada just sellena, kes oled. Leiad uusi lahendusi ja võimalusi rahalise olukorra sabiliseerimiseks.


DRAAKON

Saate kogeda finantsilist kindlustatust ning liigute õiges suunas oma eesmärkide ning karjääri osas. Tuleb juurde palju energiat ja eesmärgikindlust pooleliolevatesse plaanidesse ja ärisse. Samuti võib tulla teie ellu keegi toetaja, kes rahaasjades hakkab teiega koostööd tegema ning annab vajalikku indu ja informatsiooni juurde. Võite teda täielikult usaldada.

Teie ellu võib sattuda keegi omanikutundega põikpäine indiviid, kes tahab teisi kontrollida. Teie võite osutuda ohvriks, ent uurige ka oma käitumist – ehk kipute ise mõne isiku üle või mõnes olukorras liialt valitsema. Ükskõik milline on olukord, kas olete ise või on keegi teie tuttavatest kaotanud perspektiivitunde: on aeg tagasitõmbuda ja olukorda rahulikult vaagida.


MADU

On näha pettumisi inimsuhetes. Partner on truudusetu või reedab usaldusväärseks peetud sõber saladuse. Võib tekkida võõrdumus, kui inimesed, kellele te harilikult toetute, ei saa teid enam aidata ega toetada. On näha ka võimalikke terviseprobleeme, seega tuleks teil nüüd enda tervise eest eelkõige hoolt kanda ja negatiivsed tunded eelkõige enda sees lahustada. Nii on teil kergem näha suurt pilti ja olla vähem emotsionaalselt haavatav.

Partnerlussuhetes puudub tasakaal, ühe inimese mõju või panus on suurem kui teisel. Tunnete rahalist ebavõrdsust, mis tähendab rahalisiprobleeme ja lahkarvamusi. Teine võimalus on, et peaksite koduseid töid oma vahel võrdselt jagama, juhul kui ühele tundub, et teine peab kõike endast mõistetavaks.

HOBUNE

Pettumus. Teised võivad olla sind kõrvale jätnud, tekitades segadust ja ebakindlust. Võid end tunda lausa välja heidetuna seltskonnast. Plaanid ja eesmärkide täitumised lükkuvad edasi ja võid tunda endas kahtlusi, pettumust ja kurbust. Püüa säilitada rahu ja tasakaal.

Püüdke hoiduda inimestest, kes võivad tahta teile sajala halba ja hauda negatiivseid mõtteid teie suunas. Ärge kibestuge keeruliste inimsuhtete tõttu ja leidke taas tee inimeste sekka. Olge aktiivne ja sotsiaalne. See tõstab teid välja emotstionaalsest tardumusest.


LAMMAS

Seisate vastakuti valusa, ent vältimatu olukorraga. Kaasneda võib murtud süda, kurbus ja sügav pettumus, kas suhte või ideaali kaotsimineku pärast. Ainus võimalus on juhtunut tunnistada, teades, et varematele kerkib midagi palju palju ilusamat ja säravamat.
Võib toimuda rühma, grupi või kollektiivi lagunemine. See võib olla sotsiaalse grupimurenemine kas tööl või sõprade seltskonnas. Sel ajal ei soovi ei teie, ega teised kaasneva pettumusega leppida. Proovige selle rusuva olukorraga hästi ja võimalikult tasakaalukalt toime tulla ja mitte langeda emotsionaalsesse auku. See on mööduv ja mure laheneb peagi.

AHV

Teile võib osaks saada nõrkusaeg, mil teid ohustab stress ja ülima ärevuse ohvriks langemine. Võib olla olete kurnatud ja haigustele vastuvõtlik või panevad teid kannatama pidevad lahkhelid tööl või perekonnas. Teis on aga küllaldaselt sisemist jõudu, et sellest katsumuste ajast välja tulla.

Läheneb kaos. Teie kodu ja turvalisus on ohus tõsiste rahaprobleemide tõttu. Rahaga on valesti ümber käidud, see on põhjustanud tülisid ja häirinud koduseid suhteid. Tehke olukorra stabiliseerimiseks kõik, mis võimalik enne kui see hullemaks läheb.

KUKK

Suurepärased uudised reisi või ettevõtmise kohta. Sind ootab ees töörohke aeg, rikkalikult ideid ja toimetusi ning huvitavaid pakkumisi. Sinu andekust märgatakse ja koged tunnustust ja hindamist. Kõik, mis ergutab Sinu eneseväljendust ja
loovust, tuleb kasuks ning Sul on kerge inimestega suhelda, kes jagavad Sinu tuleviku ideaale.

Sinu osaks võib saada ka reetmine, sageli iseenda reetmine. Võid vältida elumuutvat otsust, sest alguses toob see kaasa ebamugavusi või kulusid, ning võid isegi igatseda tagasi olla laps. On aeg unelemisest ärgata ja ohjad enda kätte haarata! Seisa oma ängistusega vastakuti, ükskõik mis seda põhjustab. Lahendused saavad tulla ainult läbi Sinu ja Sinu jõu!!


KOER

Saatusepööre. Olukord muutub äkki paremaks. Nüüd on teie kord spontaansest edust ja rõõmust kasu lõigata, sest head asjad lihtsalt juhtuvad, ilma et peaksite selleks pingutama. Kasutage iga avanevat võimalust ja nautige rahulist aega, kuniks seda on. See elupööre võib avada ka uusi loovaid tegevussuundi, nagu näiteks ergastav karjäärivõimalus, või ennustada rahaliselt soodsamaid aegu. Pikaajalisi plaane saab nüüd takistamatult ellu viia.

Sinu elu osaks võib saada vastasseis või vaen. Keegi isik Sinu elus, kes on karm vastane ja võib isegi julmalt käituda. Ta on omakasupüüdlik ja püüab koguaeg teisi ninapidi vedada. püüa temast hoiduda, sest temaga kaasnevad tasakaalutud ja ebastabiilsed emotsioonid ja juhtumised.


SIGA

Tähtis elumuutus, sest lõpule jõuab suhe, ettevõtmine või elu periood, mis on toonud palju kannatusi. Enne minevikust lõplikult vabanemist tuleks südametunnistus hoolega läbi katsuda ja oma varasemad teod endale andestada. Samuti on näha materiaalset hüvitust pingutuste eest, mis aitavad teil tulevikus edu saavutada. Sündmused arenevad üha hoogsamas tempos.

Täitub teie südamesoov või muu oluline eesmärk. Sõprusest saab armastus või teostuvad muud soovid, kui hakkad elama vaba ja oma unistuste elu. Head uudiste, sõpruse ja seltskondliku elu aeg, tunned rõõmu oma loovuse väljendamisest. Näha on ka  head tervist ning nii emotsionaalset kui ka finantsilist kaitstust.





Ennustuse koostas: Maria Katariina Kuusing
Facebook: Igapäevane maagia

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate