No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

6 põhjust, miks sperma on kasulik kõigile naistele

by - laupäev, november 03, 2018


Kuigi mehe seemnevedelikku ehk spermat seostatakse rasestumisega, on tegelikkuses peale selle veel väga palju kasutegureid. See võib tunduda imelikuna, kuid mehe seemnevedelik on tervisele väga kasulik, olenemata, kas see siseneb vaginaalselt või oraalselt. Alles hiljuti avastati, miks spermat on kasulik neelata, nimelt eaduslike uuringute kohaselt aitab sperma isegi vähki ennetada! Kuid tal on muid väärtuslikke omadusi, nii et siin on kogu nimekiri. Pange tähele: pärast lugemist sulle meeldib sperma!

1. Niisutab nahka
Valkude ja mikroelementide kõrge sisalduse tõttu sperma niisutab, toidab ja niisutab nahka. Proovige seda näole määrida ja peagi näete tulemust!

2. Menstruaaltsükli normaliseerimine
Saskatchewani ülikooli teadlased leidsid, et kui sperma siseneb kehasse, siis see aitab kaasa naiste igakuise tsükli normaliseerimisele.

4. Parandab mälu
Uuringud on ka tõestanud, et seemnevedelik võib parandada naise vaimset erksust ja tema üldist mälu. Neelates parandate oma mälu. Kes oleks seda võinud uskuda?

3. Tervislik uni
Spermat sisaldav melatoniin parandab une kvaliteeti.

4. Vähktõve ennetus
Põhja-Carolina ülikoolis läbi viidud uuringus leiti, et naised, kes neelavad partneri spermat vähemalt kaks korda nädalas, väheneb vähktõve tõenäosus 40% võrra.

5. Antidepressant
Mitmed uuringud näitavad, et spermatosoidide komponendid nagu kortisool, östroon, melaniin ja serotoniin põhjustavad hormonaalset reaktsiooni, mis parandab naiste meeleolu.



Tähelepanu: Seksuaalsel teel levivad haigused levivad ka sperma kaudu, seega mängib partneri tervis võtmerolli!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate