No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Emotsionaalne tasakaal Jaapani käte tehnikaga paika

by - reede, november 30, 2018



Imekombel mõjutavad teie emotsioone sõrmed - see on huvitav! See iidne Jaapani teraapia on nii lihtne, et seda võib teha kasvõi koosolekul, kõnepuldis ja mitte kellelegi ei tule pähe, et selleks et jääda rahulikuks toimus kõikide silme all rahustamise protsess. Punktmassaž - see on väga iidne meetod ning me oleme juba kuulnud punktidest, mis asuvad käelabadel ja varvastel, mis vastutavad erinevate organite ja enesetunde eest. Kuid on veel miski, mida me peame teadma, kui tahame oma emotsioone kontrollida. See iidne Jaapani tehnika aitab toime tulla ärevuse ja depessiooniga. Seda meetodit on uuritud ja on tunnistatud meditsiinitöötajate seas väga efektiivseks vahendiks, suhlemisel oma patsientidega on nad tähele pannud "tähelepanuväärset positiivsete eesmärkide, tänu, motivatsiooni, meelerahu" sümptomite olulist suurenemist. Viha, pettumise, depressiooni, stressi, aja puuduse ja isegi lihasevalu, unetuse ja peavalude sümptomid pole jäänud märkamatuks. Lapsed teavad neid viise: nad rahunevad oma sõrmi masseerides ise. Me ristame alateadlikult oma sõrmi, kui vajume mõttesse ja närveerime. Ja ei pööra tähelepanu sellele mis me seda teeme. tegelikult stimuleerivad need tegevused energeetilisi meridiaane, mis mängivad akupnktuuris tähtsat rolli.

Niisiis, tuleb intensiivselt hõõruda mõlema käe sõrmi maseerides sõrmede lülisid 2 - 5 minutit. Seejärel haarake sõrmest nii, et tunneksite pulssi. Kui te tunnete kohe pulssi, hoidke sõrme seni kuni pulss aeglustub. sõltuvale sellest, mida teil on vaja mõjutada valige vajalikud sõrmed:

PÖIAL - rahutus, mida me kogeme uues keskkonnas (seepärast pööravad lapsed sellele suuremat tähelepanu ja kukuvad seda imema, kui tunnevad rahutust).
  Emotsioonid/ hoiak: muretsemine, stress, depressioon, ängistus, emotsionaalne valu, lein
Organid: magu, põrn, seedimine
Füüsilised sümptomid: kõhuvalu, peavalu, nahaprobleemid, närvilisus

Kui te masseerite pöialt, siis aitab see rahuneda, muredest eemalduda, rahuneda, parandada enesehinnangut ja paremini väljamagada.


NIMETISSÕRM - hirm, isegi foobiad. 
Emotsioonid/hoiak: hirm, vaimne segadus, pettumus
Organid: neerud, põis
Füüsilised sümptomid: seedeprobleemid, ebamugavus randme, küünarnuki, käe ülaosa piirkonnas, lihas- ja seljavalu, hamba- ja igemeprobleemid, kõikvõimalikud sõltuvused

Kui te kardate, kogete paanikahoogu, hõõruge mõlema käe nimetissõrmi. Elujõud ja tahtejõud, võime kontrollida ning täiustada oma sisemist tunnet, võita hirme ja nõrkustega võitlemine - on need positiivsed muutused, mida saavutate nimetissõrmede massaažiga.



KESKMINE SÕRM - muide, selle te arvate kergesti ära, mille eest ta vastutab. Loomulikult on see viha! 
Emotsioonid/hoiak: raev, viha, ärritatavus, pahameel, otsustamatus
Organid: maks, sapipõis
Füüsilised sümptomid: nägemisprobleemid, väsimus, migreenid, peavalu, menstruatsiooni krambid, vereringe probleemid

Stress, raev, õigustatud viha - on organismi jaoks hävitavad emotsioonid. Nad sunnivad südame tööle ülikõrgel režiimil, veresooned on ülekoormatud ja tihedad peavalud - on selle loomulik tagajärg, kui see olukord pole harva esinev. Keskmise sõrme massaaž normaliseerib need ilmingud.

NIMETA SÕRM - see on kurbus, depressioon ja kui te tunnete eneses kurvameelsust, siis tasub tähelepanu pöörata nimetule sõrmele. 
Emotsioonid/hoiak: kurbus, hirm mahajäetuse ees, kurbus, tusk, negatiivsus, mure, lein
Organid: kopsud, jämesool
Füüsilised sümptomid: seedeprobleemid, hingamisprobleemid (astma), kohin kõrvades, tõsised nahaprobleemid

Psühholoogiliselt on kergem ületada takistusi, näha asju palju heledamates toonides ja seista vastu probleemidele, kui te praktiseerite nimetu sõrme messeerimist, siis teie elu kvaliteet saab hoopis teise näo.

VÄIKE SÕRM - vastutab enesehinnangu eest. 
Emotsioonid/hoiak: ülekoormus, madal enesehinnang, ebaturvalisus, hukkamõist, närvilisus
Organid: süda, peensool
Füüsilised sümptomid: luu- ja närviprobleemid, südameprobleemid, vererõhuprobleemid, kurguvalu, gaasid

Ebakindlus, kahtlused, ebamugavus - hõõruge, masseerige sõrme ning neid tundeid on palju lihtsam ületada! Verevool, mis paraneb väikese sõrme masseerimisel, soodustab aju tööd. Sseetõttu ka selge mõistus ning valmisolek aktiivselt toimetustes osalemine - selgitab, miks te saate palju edukamaks.

Pepoesade massaaž Jin Shin Jitsu (nii nimetatakse seda tehnikat) protseduuri lõpetamine - vabastab positiivset energiat. seepärast me alateadlikult hõõrumegi pma peapesasid, kui "kõik õnnestus" ja naudime õnnelikult oma edu. See on samuti harmoonia punkt, seepärast peopesade massaaž kindlustab positiivse mõtlemise ja teeb elu palju kindlamaks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate