No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Küünalde maagia: küünlad räägivad sinu tervislikust seisundist

by - pühapäev, veebruar 02, 2020



Küünlad võivad näidata, kas olete terve või haige, kas keegi teile peale needuse või mõtleb teist halvasti.

1. Kui inimese elus on kõik korras, põleb tema asetatud küünal ühtlase suure leegiga, ning mitte voolama.

2. Niipea kui tekivad mingid hingelised probleemid, hakkab küünal “nutma”: mööda küünalt jooksevad pisarad.

3. Kui küünlal hakkab tilkuma ja vaha jooned lähevad kaldu ja ristuvad, tähendab see, et inimest ähvardab raske haigus, või isegi selle tagajärjel surm ning see võib olla tema endaga või sellele, kelle jaoks talle sellise küünla “pani”.

4. Kui alles põlema süüdatud küünal hakkab tilkuma/jooksma, tähendab see, et inimest mõeldakse halvasti või isegi inimesele on langenud needus. Kui kaks rida, siis kaks inimest mõtleb halvasti.

5. Kui põleva küünlaga liigutades seda tema ees päripäeva ja nii üle terve keha ja kui see hakkab mõnes kohas musta suitsuga suitsetama, tähendab see, et selles kohas on siseelundid haiguse poolt blokeeritud ja neid tuleb ravida seni, (teha uuesti diagnoos) kuni küünal suitsemise lõpetab.

6. Pidage meeles, et küünalt tuleb "patsiendile" alati hoida ühel keha küljel poolel. Kui tema kehapoolt küljest hakkab küünal voolama- on ta oma haigustes süüdi. Kui vastupidi, see tähendab, et teda "tehti" haigeks.

7. Kui küünla "pisar" veereb küünalt alla vasakule ja paremale, on see märk sellest, et patsiendi ja kellegi teise vahel toimub energiavõitlus. Kui "pisar" on must, siis on inimene negatiivse energia seisundis. Kui küünla pisarad on sama värvi kui küünal ise, siis on võimuvõitluse lõppemine lähedal.

8. Kui kirikusse altari ette pandud küünal, hakkab väänduma ja läheb kõveraks, siis see tähendab, et inimeses on see inimene vaevleb kurja vaimu käes. Sissevoolud meenutavad mõnikord kuradi või needuse saatja profiili.

9. Kui "seansi ajal" küünal kustub iseenesest ära, on asi halb ja lõhnab surma järele ja tuleb kiiresti appi võtta abinõusid: kahetsege pattu, paluge andestust neilt, keda sa solvasid ja andke andeks neile, kes teid solvasid.

10. Võite panna küünal jalgade ette, kuumutades selle alumist otsa ja kleepides selle sulanud otsa suure alustaldriku külge. Kui "nutma" hakates moodustub küünla ümber ühtlaselt ümbritsev 2-3 cm läbimõõduga kook, on see tõsise võimaliku vähi tunnusmärgiks.

MÕNED ASJAD MIDA PEAKSID TEADMA KÜÜNALDEST ...

Kui teid on hingepõhjani solvatud, ja teil ei tule solvumise pärast kuidagi und, minge kööki või ruumi - kus keegi teid ei häiri - ja süüdake küünal. Pange see aknalauale, istuge tema kõrvale ja ärge kiirustades rääkige talle (küünlale) sosinal toimunust. Kui teil tulevad pisarad, ärge olge neid häbenege, nutke. Las pahameel ja valu tulevad pisaratega koos välja. Küünlavalgus väriseb, virvendab- tähendab küünlavaim kuulab sind. Ja kui vaha sulab, nii sulavad kaebused ja solvangud, ja kõik ei tundugi enam nii halb kui enne.

Veel üks saladus: kui teil kodus oli skandaal ja palju julmi sõnu ja ebaviisakaid väljendeid öeldi, oodake kannatlikult ööd, kui kõik magavad ja vaikus võtab maad. Süüdake küünal, võtke see kätte ja käige sellega kogu majapidamine läbi. Seistes iga voodi peatsis, soovige neile vaimselt head ööd. Ära mõtle halvale. Pidage meeles, kui palju õnnelikke ja rõõmsaid päevi koos elati. Soovin, et neid korrataks palju-palju kordi. Küünal põleb teie käes ja lahkuse, helluse ja armastuse sõnad langevad nagu suits, magavate nägudele. Kõik hea, mis teie küünla tule kaudu teie südamest välja mõeldi, kinnitatakse teie lähedaste ja kallimate nägudele.

Ja lõpuks viimane saladus. Kui olete ise pattu teinud, räpaselt käitunud või kellelegi haiget teinud - pole kunagi liiga hilja seda endale ja teistele tunnistada. Esiteks endale. Süüdake küünal peegli ees. Vaadates oma peegeldust läbi tema tule, rääkige kõik nii, nagu see oli. Ärge valetage, muidu see ei toimi. Ütle - tuli hävitab ebaausad mõtted ja teod. Küünla leegis puhastades tunnete, et ka kõige halvem saab alati paremaks minna. Ja see teeb su hinge palju kergemaks...

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate