No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Maagiline rikkuse number

by - kolmapäev, veebruar 26, 2020



Kas olete kunagi kuulnud numbri 27 maagilistest omadustest?
Olete seisnud silmitsi tema maagilise väega? Seda on raske uskuda, kuid see arv suudab täita teie iga soovi! Kas olete valmis saama seda, mis teil praegu puudu on? Lihtne rituaal aitab selle teie ellu tuua!

Maagiline rituaal numbriga 27

Seda rituaali läbi viima on võimeline igaüks, kes oskab kõndida. Üllatunud? Lihtsalt edasi liikumine aitab käivitada Universumi võlumehhanisme ja tuua teie soovid reaalsusesse. Selle rituaali saate läbi viia isegi teel poodi või tööle.

Mõelge vaid sellele, millest kõige rohkem puudust tunnete, ja kujutage ette, et olete selle juba saanud. Näiteks finantsprobleemid on kasvanud ülepea ja te unistate neist lahti saada kuid, et saaksite elada ilma midagi endale keelamata.
Kujutage siis endale ette, et teid ülendati tööl, hakkasite rohkem teenima ja teie kätes on teil nüüd pidevalt rahakott, milles pole mitte ainult eurod, vaid ka välisvaluutat.
On oluline, et kujutluspilt oleks helge ja täis palju positiivseid emotsioone.
Peaksite selgelt tundma, et kõik rahalised probleemid on seljataga ja teil pole millegi pärast vaja muretseda.
Kas kujutlesite?
Ja nüüd, kaotamata seda olekut oma kujutlusvõimest, astuge samm-sammult, lugedes oma mõtetes: “Üks, kaks, kolm ...” ja nii edasi kuni 27. Ärge laske kujutluspilti peast välja, kuni olete astunud viimase sammu.
Te ju muidu ka liigutate, et oma soove täita! Miks siis mitte niimoodi :)
Pärast 27. sammu öelge endale enesekindlalt, et teil on juba see, mida soovite. Näiteks: "Olen rikas, mu sissetulek kasvab pidevalt." Usu vaid sellesse!

Rituaali tuleks korrata järgmise 27 päeva jooksul.
Ja ärge muretsege oma soovide realiseerimise ajastuse pärast. Kõik saab olema ja väga-väga kiiresti!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate