No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milline loom esindab teie sodiaagimärki

by - kolmapäev, veebruar 19, 2020


Iga sodiaagimärki mõjutab mitte ainult konkreetne planeet, vaid ka konkreetne loom. See loom on tõeline meie jaoks ka talismaniks. Keda saab küll kasutada kaitseks, samas juhub ta meid õigele teele ja vajadusel saab ka aidata. Siit saame teada, milliseid loomi peetakse konkreetse sodiaagimärgi jaoks pühadeks.

📌Vaata siia -valge rott tark ja ökonoomne seab asjad

Jäär

Jäära jaoks on totemi loom julge ja truu koer. koer. Just koer eristab teiste loomade hulgas tema visadust ja vastupandamatut soovi saada midagi enda isiklikku.
Koerad on ka imelised truud sõbrad, kes on igal ajal valmis sind aitama.
Sõnn

Selle sodiaagimärgi esindajatele ideaalne totemloom on kilpkonn. Kilpkonnad, nagu Sõnn, on rahulikud ja mõistlikud. Neile meeldib mõelda pikalt ja aeglaselt, kuid minnakse siiski kindlalt oma eesmärgi poole. Kilpkonnadel, nagu Sõnnil, on raske mingeid ootamatuid saatuse pöördeid teha, sest nende liikumissuuna muutmine on nende jaoks tõeline proovikivi.

Kaksikud

Delfiinid jumaldavad oma karja ja harva ujuvad üksi, sest üksi muutuvad nad väga haavatavaks ja kaitsetuks. Sama võib öelda Kaksikute kohta, kellele mitte ainult ei meeldi, vaid nad suisa kardavad üksindust. Delfiinid on aga väga intelligentsed loomad, keda saab treenida ja koolitada.

Vähk

Pingviin sobib suurepäraselt kõigile vähidele. Neid loomi eristab nende enneolematu vanemlik instinkt, soov alati säilitada hubasus ja mugavus igal pool. Nad on väga pühendunud oma teises pooles ja armastavad nendega aega veeta.

Lõvi

Kõigi lõvide totemiloom on hunt. Just hundid on loomad, kes on väga sotsiaalsed ja harjunud karjas töötama, ehkki ilma probleemideta suudavad nad iseseisvalt oma huve kaitsta. Nagu lõvid, suudavad ka hundid liidri ära tunda, nad austavad tugevust ja julgust ning säilitavad alati alluvuse.

Neitsi

Pesukarud, nagu Neitsid, on elus tugevad kenad inimesed. Nad jumaldavad korda ja puhtust kõiges ning pesevad pidevalt käppa. Lisaks on pesukarud väga nutikad ja sihikindlad. Nad teavad alati selgelt, mida nad tahavad ja ei eksi kunagi oletustes.

Kaalud

Kaalude jaoks sobivad kõige paremini saarmad. Need loomad on selle sodiaagimärgi esindajatega väga sarnased. Saarmad, nagu Kaalud, on väga pühendunud. Nad on isegi nõus teiste päästmiseks ennast ohverdama. Isegi saarmad eristuvad soovist säilitada täiuslik puhtus veehoidlates, kus nad elavad. Kaaludel on selline komme: nad püüavad muuta maailma paremuse poole et muuta see harmoonilisemaks.

Skorpion

Kassid, nagu Skorpionid, käituvad sageli ülbelt ja väga salapäraselt. Nad ei tunnista enda jaoks päris kõiki. Kuid neile tuleb vaid tõestada nende siirust ja kavatsuse puhtust, kuna nad lasevad teid enda südame kõige salajastesse osadesse.

Ambur

Papagoid, kes on Amburi jaoks totemloomad, armastavad vabadust. Nad on väga nutikad ja intelligentsed linnud. Nad armastavad suhtlemist ja uute asjade õppimist. Nad on armsad ja naljakad, kuid on oma tegevuses alati ettevaatlikud ja tasakaalukad.

Kaljukits

Öökullid, nagu kaljukitse inimesed, on väga targad ja ettevaatlikud linnud. Väga sageli kolmandate osapoolte näpunäited rikuvad nende elu, neil on palju lihtsam iseseisvalt leida väljapääs sellest olukorrast. Lisaks on öökullid väga reserveeritud ja tunduvad isegi emotsionideta ja tundetud. Neid on raske mõista, mida nad mõtlevad, sest nad ei näita midagi välja. Sama võib öelda ka Kaljukitse kohta.

Veevalaja

Kummalisel kombel on Ükssarvik selle märgi esindajate totemloom. See müütiline muinasjutuline loom elab pidevalt oma väljamõeldud maailmas oma reeglite järgi, nagu ka kõik Veevalajad. Kõigis juttudes ja koomiksites kujutatakse ükssarvikuid alati heade ja hoolivatena ning Veevalajatega on sama.

Kalad

Kameeleon on üks kuulsamaid loomi, kes kohandub ideaalselt igasuguste oludega. Keegi ei tea, milline kameeleon tegelikult on, sest iga kord kohaneb see vastavalt keskkonnanõuetele. Sama võib öelda Kalade kohta: nad on väga salajased ega näita kunagi oma tõelist nägu. Nad teavad, kuidas olla nähtamatu.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate