No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Veebruari peegliefeti kuupäev 02.02

by - pühapäev, veebruar 02, 2020



02.02 on Veebruari peegeldatud kuupäev: see on soovide täitumise päev


Peegeldatud kuupäevi on numeroloogias alati peetud erilisteks päevadeks. See on kosmiline peegel.2. veebruaril valitsevad maailma number 2. See number aitab teil oma soovi täita, samuti saavutada ettevõtluses parimaid tulemusi.
Ka kahe inimese energia on loov ja võimaldab inimesel keskenduda kõige olulisemale. See päev on ideaalne vastutustundlike asjade jaoks, mida ei saa edasi lükata hiljemaks. Proovige energiat ja elujõudu suurendada, et see päev oleks võimalikult produktiivne.

Peeglikuupäeva energiaomadused - 
2. veebruar on tööks sobiv päev. Muidugi, puhkepäeval ei pea kõik kontorisse minema, kuid võite teha majapidamistöid, loomingulist tööd või isegi puhata. Peaasi, et teie plaanid ei läheks vastuollu soovidega.

Õhtul ja pärast õhtusööki saate ohutult teha seda, mis hing igatseb. Võib-olla nõuab see suuri investeeringuid, kuid tulemus on seda väärt.

Ärge unustage ka lähedastega suhtlemist. Selle päeva tõeliseks õnnestumiseks tasub jagada positiivseid emotsioone teiste inimestega. Universum muudab inimeste elu positiivselt, nii et saatuse järske keerdkäike ei tohiks pidada halvaks pöödrumise alguseks.

02.02 Rituaal soovi täitmiseks 

Number 2 sümboliseerivad sümmeetriat, tasakaalsust, püha duaalsust. Tema energia aitab kaasa suurte unistuse elluviimisele. Ja selleks, et numbri energiat õigesti kasutada, võite läbi viia lihtsa, kuid tõhusa rituaali.
Rituaaliks: Teil on vaja taldrikut, paberit, pastakat, kaht küünalt ja kahte peeglit.

Kirjutage paberilehele oma unistuste soov. Seda ei tasu kirjeldada liiga detailselt, kuid see peaks olema realistlik ja arusaadav. Energiakanali avamiseks tuleb peeglid asetada üksteisele vastamisi. Nende vahele peate panema kaks süüdatud küünalt ja keskele asetama alustassi või taldriku. Asetage soovidega paberitükk taldrikule.

Pange soovide paber põlema. Kuni see põleb, lugege samal ajal nõiduslike sõnu:

„Peeglist peeglini, mõttest tegudeni. Las mu soov täitugu, las see oleks kuuldav. Las mu hing täitugu õnnega, nii nagu on kirjutatud lehele. Aidake, kaitske, ärge võtke õnne. Side on purunematu
ühendus on kustutamatu. Ole minuga tabamatu õnn. "

Kui paber ei põle lõpuni, saate selle uuesti süüdata. Peaasi, et oleks aega nõidumise sõnu lugeda, kuni see põleb. 

NB! Sellist rituaali saab teha üks kord aastas, seda ainult 2. veebruaril, nii et proovige seda õigesti teha.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate