No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Feng Fu punkt ja keha noorendamine jääga

by - reede, veebruar 14, 2020


Inimese kehal on üks täiesti ainulaadne koht. Kui panete sellele tükikese jääd, hakkab keha noorenema, samuti paljud haigused kaovad ning olete erksad, rõõmsameelsed ja täis energiat.

Punkt Feng-Fu tehnika- keha uuendamine ja immuunsüsteemi parandamine.

Seda meetodit saate korrata hommikul ja enne magamaminekut, et stimuleerida endorfiinide vabanemist vereringesse ja luua energiat. Hiina meditsiini sõnul saab selle praktika abil taastada ja säilitada füsioloogilist tasakaalu, samal ajal keha noorendades, tugevdades ja energiat andes.

Meetod on: pange otse Feng Fu punkti peale jääkuubik 2,5 x 2,5 cm (väga lihtne on see punkt leida: leia õnarus, kus pea kaelaga ühendub).

Algul võib jää tunduda külm, aga 30-40 sekundi pärast on soojus. Kui kuubik on täielikult sulanud, kuivata rätikuga märg koht. Esimestel päevadel võib tekkida emotsioonitunne, viskates endorfiine verre.

Milleks see hea on?

Annab terveks päevaks hea tuju
Parandage une kvaliteeti
Tõstab tuju
Keha noorendamine
Suurendab üldist elujõulisust.
Seedetrakt töötab paremini.
Külmetushaigused ei kimbuta teid nii sageli
Parandada seedesüsteemi tööd
Kõrvaldab sagedase nohu
Leevendab peavalu, hambavalu ja liigesevalu
Parandage hingamist
Halda kilpnäärme häireid
Abi astma korral
Abi artriidi leevendamisel
Parandab menstruaaltsükli häireid
Aidab toime tulla stressi, väsimuse ja depressiooniga


NB!Tuleb märkida, et seda meetodit ei soovitata, kui teil on südamestimulaator, olete rase või kui teil on epilepsia või skisofreenia.


Teha seda regulaarselt 2-3 päeva hommikul tühja kõhuga ja õhtul enne magamaminekut. Alguses võib tunduda, et on liiga külm, aga pärast 30-40 sekundit läheb see mööda. Protseduur kestab seni kuni jääkuubik on täielikult sulanud, seejärel hõõru pead rätikuga. Esimestel päevadel pärast protseduuri võib tunduda eufoorilist tunnet, kuna endorfiinid vabanevad vereringesse. ( endorfiinid ehk õnnehormoonide tasemest meie veres).





You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate