No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

6 põhjust, miks peaks suhkru meega asendama

by - kolmapäev, veebruar 12, 2020



Asendame parem suhkru meega!

1. Mesi ei põhjusta kaalutõusu.
Mesi on võimeline näljahormooni greliini ( Greliin on isutõstvat toimet omav seedetraktist pärit hormoon) moodustumist edasi lükkama, mis on kasulik neile, kes soovivad liigsetest kilodest vabaneda.

2. Mett saab kasutada diabeedi korral.
Kuigi suhkur on diabeetikutele keelatud, võib meel sellest palju kasu olla. Saladus on see, et mõistliku tarbimisega ei tõsta see suhkru taset.

3. Mesi rahustab.
Mesi tugevdab närve ja on kasutatav isegi unerohuna. Valage nii 3 tassi jagu keevat vett ja lisage 2 supilusikatäit piparmünti, lasta seista pool tundi, kurnata, lisada 4 supilusikatäit mett ja juua kolm korda päevas pool klaasi kaupa. 

4. Meel on antibakteriaalsed omadused. 
Mee raviomadusi kasutatakse külmetushaiguste, hingamisteede, düsbioosi ja silmapõletike korral. Kõik sellepärast, et mesi aitab viiruste ja bakterite paljunemist takistada.

5. Mesi aitab seedetrakti probleemide korral.
Mesi sisaldab toidu seedimiseks vajalikke ensüüme, mis ei põhjusta käärimist ja mida kasutatakse kõrge happesuse korral. Mett kasutatakse igat tüüpi soolehaiguste korral.

6. Ilusa naha jaoks. 
Mee vaieldamatu eelis on võime aeglustada vananemisprotsessi naharakkudes. Mesi sisaldab vitamiine, spetsiaalseid mikroelemente ja antioksüdante. Mesi silub, niisutab nahka, parandab selle värvi, reguleerib rasva tootmist ja normaliseerib vereringet.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate