No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

9 asja majas, mis toovad õnne, rikkust ja vedamist

by - neljapäev, september 07, 2023




Esoteerikud on juba ammu märkinud, et on asju, mis tõmbavad ligi õnne või ebaõnne.
Seetõttu tasub välja sorteerida 9 asja, mis igas kodus olema peaksid, sest nende olemasolu tõmbab ligi õnne, jõukust ja vedamisi.

Kristallist kujukesed


Kristall on rikkuse, teadmiste ja puhtuse sümbol. Arvatakse, et see materjal on võimeline koguma endas energiat. Seetõttu peaksid kõik selle korralikult utiliseerima. Kui majas on vaesus ja pidevad tülid, koguneb kristalli sisse ainult negatiivne energia.

Samuti on vastuvõetamatu osta kasutatud kristallkujukesi ja muid esemeid. Keegi ei tea, millist energiat ta endistelt omanikelt ammutas. Ja kes müüb tõelist kristalli, kui elus on kõik hästi?

Tammetõrud


Tammetõru sümboliseerib pikaealisust ja viljakust. Esoteerikud soovitavad hoida oma kodus peotäis tammetõrusid. Võid ise teha võrusid, mida saab riputada aknalauale.

Mündid


Pole saladus, et rikkuse peamine kaaslane on raha. Lahendus on lihtne: peate rahast tegema amuleti või panema selle lihtsalt hoiupõrsasse. Kaasaegses maailmas üritavad paljud raudrahast lahti saada, kuid asjata.Samuti soovitavad paljud osta hiina kärnkonna kujukesi kelle suus on õnnemünt.

Hobuseraud


Hobuseraud on võimas amulett, mis peaks olema igal ruumis kus viibivad inimesed. Hobuseraud riputatakse koduuksele enne sissetulekut.
Arvatakse, et ta suudab maja kaitsta kurjade vaimude eest. Hobuseraua abil saate rikkust ja õnne meelitada, kuid peate selle riputama "sarved" ülespoole.

Ümmargune peegel


Peegel on müstiline objekt, mis võib selle omanikule tuua õnne või negatiivsust. Kõik sõltub omaniku tujust ja tema võimest asjade eest hoolitseda.
Riputa koju ümmargune peegel, levinud uskumuste kohaselt elavad inimesed sellise peegli kõrval rõõmsalt ja vannuvad vähem. Ideaalne, kui leiate peegli puitraamist ümbrisega.

Võtmed


Võti on õnne ja õnne sümbol. Riputage sissepääsu lähedale hunnik vanu võtmeid.- see toob koju õnne.Kui meenutada Jaapani legendi, sümboliseerivad kolm võtit tõelist armastust.
Võite kasutada vanu võtmeid, peaasi, et neid võõrastelt ei võtaks, kuna nende energia võib olla negatiivne.

Vahast küünlad


Vahaküünlad on õitsengu, tarkuse ja valguse sümbol.
Küünlad täidavad praktilist funktsiooni ja võivad saada kaunistuse elemendiks. Usutakse, et need toovad majja õnne sest pakuvad õnne kõigis ettevõtmistes.

Kelluke uksel


Kui keegi majja siseneb, kõlab helin. Usutakse, et kelluke kaitseb maja kurjade vaimude ja halva energia eest.
Muidugi võib lahtisest uksest tulev pidev helin tekitada ebamugavust. Sel juhul tuleks valida kelluke, millel on meeldiv või märkamatu helin.

Punane niit

Punane värv on rikkuse sümbol. Esoteerikud soovitavad panna väikese punase niidi panna puhvetkappi või riiulile. Niidid tuleb asetada nii, et need ei jääks teistele silma.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate