No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

KUUKIVI- Armastuse ja naiselikkuse kivi

by - kolmapäev, september 27, 2023


 Kuukivi on võimas intuitsiooni aktiveerija, naiseliku tarkuse esiletooja. Tema võimuses on lepitada armunute tülid ja kutsuda armastajaid üksteisele lähemale. Võimsat naiselikku armastust turgutav poolvääriskivi, toob ta värskust ja kirge suhetesse, eriti kui asub magamistoas või ripub Su küljes ehtena. 
Toob edu armastuses ja toetab inimestevahelist armastavat suhtlemist. 
Ta on hea abiline ka meestele, kel on raskusi oma emotsioonide väljendamiga. 
Kuukivi õpetab, et tahtmised täituvad siis, kui kuulatakse oma tõelisi tundeid ja südamesoove ning lastakse neil elule oma mõju avaldada. Ta on uute alguste kristall.
Naiselikkuse kristall, mida on kasutatud aegade algusest peale naiste kaitse talismanina, armastuse ja viljakuse kaitseks.

Kuukivi maagilised ja tervendavad omadused (adularia)

Kõigil kuukivi sortidel on väga tugev energia. Nende omadused ilmnevad eriti selgelt täiskuu ajal. Vaatame, kuidas kivi võib erinevatele inimestele mõjuda ja millised raviomadused sellel on.

Kuukivi on talisman eredatele, erakordsetele isiksustele. Mineraal aitab kontrollida oma emotsioone, mitte lasta end segada tühjadest muredest, olla vaoshoitud ja ühiskonnale meeldiv.

Kuukivi toetab psüühilisi võimeid. See kehtib eriti naiste kohta. Pikaajalisel kandmisel hakkab see omanikule saatma prohvetlikke unenägusid, kergitades tulevikuloori.

Kalliskivi aitab inimesi, kes on silmitsi tõsise psühholoogilise traumaga. Kuukivi amulett aitab sul üle saada hirmust tuleviku ees ja edendab optimistlikumat ellusuhtumist.

Ja loomulikult peetakse kuukivi õigustatult romantiliseks armastuse talismaniks, mis aitab teil kohtuda kallimaga ja luua suurepäraseid suhteid.

Mis puutub raviomadustesse;

siis kivi toetab seedesüsteemi toimimist;
aitab parandada ainevahetust;
avaldab positiivset mõju vitamiinide jaotumisele organismis;
aitab inimesel rasketest vigastustest kiiresti taastuda.
KUUKIVI on alati seostatud viljakuse, emaduse ja naiselikkuse jõuga, kaitseb ta eelkõige naissuguelundeid vastavate haiguste eest, aidates ka sünnitamisel ja vähendab ja leevendab menstruatsioonivaevusi. Kuukivi on seotud ka käbinäärmega ning ta tasakaalustab hormoonsüsteemi, tasandab vedelike tasakaalutust.


Kuidas ja millal kuukivi kanda

Esoteerika ütleb, et kuukivi on kõige parem kanda sõrmuse või ripatsina kaelas. Kivi eelistab olla koos hõbeda või valge kullaga.

Kui teid köidavad enim väikeste kividega ehted, siis on kõige parem kanda neid paremal käel. See mineraal aitab teil vabaneda liigsest väsimusest, annab teile jõudu ja muudab teid energilisemaks.

Kuukivi helmeid soovitatakse kanda vaid siis, kui tuju on hea. Kuna kivile ei meeldi negatiivsed ja ärrituvad seisundid.

Kolm kivi kokku - AKVAMARIINI, KUUKIVI JA ROOSA KVARTSIGA
Need kolm imelist kristalli annavad kokku iga naise tugevuse ja jõu sümboli. Siia on peidetud naiselik tarkus, vastupidavus, armastuse loomine ning intuitsioon.

Kuu mõju

Kuukivi reageerib Kuu faasidele. Ta on kõige tugevam täiskuu ajal ning imab siis endasse lootuse, külluse, uuestisünni ja tarkuse jõudu.

Vana kuu ajal aitab kuukivi pöörduda enda sisse, jätta seljataha kõik vana ja oma küsimustele unenägudest vastuseid leida.

Täiskuuajal soovitatakse naistel kuukivi mitte kanda.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate