No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Keldi horoskoop

by - pühapäev, september 03, 2023




Keldid on tuntud oma tiheda sideme poolest loodusega. Nende vaatlus võimaldas kindlaks teha, et sündides mõjutavad inimese iseloomu kujunemist kuufaasid, taimed ja loomad, aastaajad ja muud loodusnähtused.

Pakume teile keldi horoskoopi, mille märgid määravad kindlaks loomad.

Hirv (24. detsember – 20. jaanuar)

Hirvedel on kõrged ideaalid ja püüdlused. Kui soovid alustada uut projekti, kutsu oma meeskonda hirv, temast saab suurepärane abimees. Hirvi on raske segadusse ajada, nad teevad kõike hoolikalt, kannatlikult ja visalt. Need omadused tagavad triumfi. Kui teised on ammu alla andnud, trügivad hirved edasi. Hirved on uhked ja seda õigustatult. Nad käituvad kuninglikult. Need inimesed on loomult üllad.


Kass (21. jaanuar – 17. veebruar)

Kassid on arukad, intelligentsed ja väga targad. Neil on suurepärased arutlusvõimed, kuid nad näevad kõige paremini asjade sisemist tagapõhja. Seda võib nimetada "kuuendaks meeleks". Kassid ei pea kinni õigeusklikest seisukohtadest, seega peaksite nendega ühendust võtma ainult uuenduslike ideede saamiseks. Kassidele on omane inimkond, teised armastavad neid. Kuid mõnikord võivad nad tunduda ükskõiksed, vaadates justkui kõike kõrvalt. Nende südames on aga ainult head kavatsused. Kassid on väga loomingulised ja vajavad sageli kõrvu, et oma ideid kuulata.


Madu (18. veebruar – 17. märts)

Maod näevad külmad välja, kuid on tegelikult väga elava käitumisega. Nad on uudishimulikud, neil on alati palju küsimusi maailma toimimise ja ümbritsevate inimeste käitumise kohta (isegi kui nad ei esita küsimusi avalikult, on väljastpoolt märgata, et nad otsivad pidevalt oma peas vastuseid). Maod võtavad loomulikult kergesti kontakti ja võivad olla väga veenvad. Kui mõni äri tekitas neis tõelise huvi, siis suudavad nad sellesse kaasata kogu oma keskkonna, nakatades neid oma entusiasmiga. Maod võivad olla samuti ka spontaansed ja ettearvamatud.


Rebane (18. märts – 14. aprill)

Rebased on väga kavalad, oskavad oma huumoriga publikut võita. Rebased on täis elu ja helget meelt, neis on alistamatu jõud. Just see märk võib minna teiega kaasa eksootilisele teekonnale, mis muutub veetlevaks seikluseks. Rebasel on õrn süda, kuigi ta püüab sageli oma iseloomu seda külge mitte näidata. Kui oled rebasega sõber, siis on sul sõber kogu eluks. Rebased on väga energilised ja julged olendid, kellel on alistamatu vaim.


Härg (15. aprill – 12. mai)

Tugev, armastav, stabiilne ja usaldusväärne – need on peamised sõnad, mis härga iseloomustavad. Tema poole pöördud, kui vajad ausat arvamust ja head nõu (eriti kui küsimus kõigutab inimsuhteid). Sellel märgil on hea intuitsioon ja ta tunneb valetajaid kilomeetrite kauguselt. Just arenenud intuitsiooni tõttu peetakse härga sageli tujuinimesteks või liiga emotsionaalseteks olenditeks. Neil on suurepärane maitse ja klassikaline elegants riietuses ja kodusisustuses. Saate seda märki usaldada rohkem kui iseennast. Härjad teavad, kuidas saladusi hoida.


Merihobuke (13. mai – 9. juuni)

Merihobused on paindlikud ja leidlikud. Just neile usaldaksite oma rahaliste ja juriidiliste asjade ajamise, sest nad on uskumatult targad. Merihobustel on suurepärane mälu. Need inimesed võivad olla muutlikud, kuid pöörduvad alati tavapäraste asjade juurde. Sellistel inimestel on keskkonnaga uskumatult lihtne kohaneda. Merihobused on atraktiivsed ja armastavad, kui neid imetletakse. Kui olete tema vastu soe ja tähelepanelik, siis ta vastavad teile samaga. 


Pöialpoiss (lind) (10. juuni – 7. juuli)

Seda märki seostatakse värskete ideede, avatud ellusuhtumise ja erksate emotsioonidega. Pöialpoiss on loomulikult harjunud teiste eest hoolitsema, nad laulavad pere ja sõprade rõõmustamiseks alati mõne armsa laulu. Igas tormis jääb ta rahulikuks. Kriisiolukorras tahad just sellist inimest enda kõrval näha. Nad on leidlikud, nad jäävad rahulikuks, isegi kui nad on surve all. Nad on väga motiveeritud (nad teavad, kuidas saada, mida tahavad) ja nad saavad suurepäraselt asju ise tehtud. Nendel inimestel on arenenud vastutustunne ja moraalne ühtsus. Nad otsivad elus tasakaalu, saades juhiks tööl ja ühiskonnas. Südames tahaksid nad aga reisida ja mustlaslikku elu elada.


Hobune (8. juuli – 4. august)

Energilised, avatud ja tugevad hobused võistlevad hea meelega teie kulul. Nad on loomulikult konkurentsivõimelised. Hobustel on palju andeid ja palju enesekindlust, mis teeb nad äris eriti edukaks. Neil on strateegia ja visiooni osas kuues meel (selle märgi esindajatel on omamoodi sisemine “kompass”). Hobustel on varjamatu võlu, mõnikord isegi flirditakse teistega. Nad teavad, kuidas end stiili ja autoriteediga esitleda. Hobused saavad juhtivatel kohtadel hästi hakkama, kuid nad aitavad ka hea meelega teisi (kui neid ainult teenete alusel hinnatakse).


Kala (lõhe) (5. august – 1. september)


Kalad ujuvad sügaval oma vetes inspiratsiooni, erksaid muljeid ja nägemuslikke vaateid otsides. Loodus andis neile intuitsiooni, kuid nad pööravad sellele vähe tähelepanu. Sellistel inimestel on ainulaadne nägemus maailmast, nii et neist saavad sageli parimad kunstnikud ja luuletajad. Mõnikord ujuvad kalad liiga sügavale ja mõned ei suuda neid järgida. Kuid kalad vajavad mõnikord seda sügavust, et olla iseendaga üksi, inimestest eemal.


Luik (2. september – 29. september)

Vaimselt arenenud luik ujub ainult oma klassi esindajatega. Luikedel on kõrged standardid, ülimalt õrn maitse ja suurepärane ilumeel. Ilusad ja õilsad, luiged näevad sageli eemalehoidvad. Aga ei ole. Luiged on armastuses suurepärased partnerid. Nad on loomult aristokraadid. Nad on peensusteni hoolikad, neil on kõigest täpne ettekujutus. Kui vajate väga organiseeritud, maitse ja taipamisega inimest, valige luik.


Liblikas (30. september – 27. oktoober)


Liblikas on ühiskonna hing. Pidudel ühe sõbra juurest teise lehvides on ta alati lähedastega ühenduses (liblikad vestlevad alati telefonis või saadavad sõnumeid). See on neil veres. Liblikad on pehmed ja lahked. Nad armastavad unistada, tulla välja uute ideedega ja arutada kaugeleulatuvaid plaane kõigi oma sõpradega. Nad ei saa pikka aega paigal istuda. Need inimesed valgustavad iga sünge päeva. Nad on loomulikud empaatid ja ei solva kunagi kedagi tahtlikult. Neile meeldib, kui teistel läheb hästi. Nad saavad kergesti sõpru. Liblikad toovad meie maailma imesid. Kui teie keskkonnas on liblikas, siis te ei unusta, kui hea elu on.


Hunt (28. oktoober – 24. november)


Hundid on sihikindlad, nad võivad pingutada, et neist õigesti aru saada. Nad on kartmatud, julged ja teevad harva kompromisse. Need on kangelased, keda soovite lahingus enda kõrval näha. Nad ei anna alla ega rahuldu vähesega. Ümberkaudsed inimesed imetlevad nende sisemist jõudu. Hundid on katsumustega harjunud, seega on nad vastupidavad. Huntide teine ​​nimi on "au". Neil on suur tahtejõud ja mõnikord nad vastavad mõistele "üksik hunt". Lootusehundid, nad teevad teiega hea meelega koostööd, kui jagate nende väärtusi.

Kull (25. november – 23. detsember)

Vaevalt leidub rohkem keskendunud märki kui kull. Kui kull näeb, mida tahab, tormab ta saagile uskumatu jõuga järele. Kui objekt kullile huvi ei paku, lendab ta lihtsalt sinna, kus asub talle vajalik sihtmärk. Kullid otsivad tarkust ja jagavad seda teistega. Nad võivad olla väga helded, neist võivad saada filantroobid. Kullidel on hästi arenenud tasakaalutunne, nad lendavad läbi elu. Nad on head filosoofid ja laia silmaringiga. Kullidel on kõige kohta oma autoriteetne arvamus, neid on väga raske veenda ümber.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate