No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Millises sõrmes naine sõrmust kannab, sellise karma ja saatuse ta endale loob

by - teisipäev, september 26, 2023


Juba iidsetest aegadest eristas kuldsõrmus aadlit tavainimesest. See aksessuaar rääkis, millisesse aadliperekonda inimene kuulub, kas ta on salaühingu või ordu liige. Sõrmusele omistati alati maagiline tähendus. Võib-olla tänu sellele, et ehted võivad mõjutada mitusada aktiivset punkti, mis asuvad sõrmedel. On juhtumeid, kus sõrmuse kandmise tõttu tundis inimene end halvasti ja pärast ehetest vabanemist normaliseerus tervis. Või, vastupidi, aksessuaari ostmisega sai pere endale kaua oodatud lapse.
Mõne jaoks on sõrmused abielu kohustuslik element, osad omistavad sõrmusele talismani omadusi, teiste jaoks pole see midagi muud kui stiilne aksessuaar. Kuid hiromantid, astroloogid ja isegi psühholoogid ütlevad, et see, kuidas inimene sõrmuseid kannab, näitab tema iseloomu ja mõjutab saatust.

Loe ka - Mida tähendab sõrmuse kaotamine või leidmine? 

Sõrmus PÖIDLAS

Agressiivne, pealehakkav, emotsionaalne, täis energiat – sellised natuurid kannavad pöias sõrmust. Teda valitseb planeet Marss. Inimesed, kellel on rõngas pöidlas, on harjunud olema kangekaelsed, isegi kui nad teavad, et eksivad. Kuid alateadvus võtab võimust ja selle sõrme aksessuaar summutab emotsioonid ja suurendab võimet ennast kontrollida.

Psühholoogid ütlevad, et sellistele inimestele meeldib end kehtestada. Eriti seksuaalse edu osas. See muutub nende jaoks eesmärgiks omaette. Isegi kreeklased võrdlesid antiikajal seda sõrme meeste jõuga. Ilmselt sellepärast, et psühholoogidel on selline arvamus.

Mõnikord peetakse naist, kelle pöidlas on sõrmus, ekslikult seksuaalvähemuste esindajaks. Nii annavad naised märku, kas neil on paari vaja või mitte. Parem käsi - naine on juba suhtes, vasak - ilma paariliseta.

Mis puudutab küsimust, milliseid sõrmuseid pöidlal kantakse, siis vastus on lihtne – need on erinevad. Meestel on parem valida laiad, siledad mudelid, naistele - valida ehted vastavalt sõrmetüübile: pikkadele ja peenikestele - suured, võimalusel kiviga, lühikestele - peenikesed.

KES KANNAB NIMETISSÕRMES SÕRMUST?

Huvitavale esemele või objektile osutamine, kellegi norimine või vaikuse palumine – kõike seda teevad inimesed selle näpuga. Aktiivsete žestidega on kaunistused koheselt märgatavad, nii et vanasti kandsid mehed siin vendluse, korra, elukutse või klanni sümboliga esemeid. Nimetissõrmust kandsid Ivan IV (Ivan Julm), Caesar, Henry VIII Tudor.
Nimetissõrme valitseb planeet Jupiter. Teda iseloomustavad sellised iseloomuomadused: tahtejõud, liider, vaimsus ja oskus ennast esitleda. Sõrmuse tähendus sõltub sellest, kummal käel see on:

-parema käe nimetissõrme sõrmust kannavad mõistlikud inimesed, ausad karjeristid;

-sõrmus vasaku käe nimetissõrmel – teatab "tähehaigusest", snobismi, isekusest ja ekstsentrilisest iseloomust.

Iisraeli naiste nimetissõrme sõrmus on abielu sümbol. Tavaliselt on klassikaline sile kaunistus. Juudid usuvad, et nii on naise "staatus" kaugelt nähtav. Kuid ainult vähesed abielus inimesed järgivad seda traditsiooni.


MIDA TÄHENDAB SÕRMUS KESKMISES SÕRMES?

Planeet Saturn on seotud keskmise sõrmega, mis peegeldab inimese saatust. Ta vastutab avaliku elu, väärtushinnangute, inimeste veenmise ja teadmiste jagamise eest.

Need inimesed, kes kannavad selles sõrmes sõrmust on kindlad eksklusiivsed ja ületamatud. Neil on parimad asjad, kõige originaalsemad naljad ja ideed. Igal juhul arvavad nad ise nii. Samas on tavaks kanda keskmises sõrmes ehteid, mis on päritud eelmistest põlvkondadest. Arvatakse, et nii saab vältida negatiivsust ja võita esivanemate kaitse.

Sõrmus sellel sõrmes aitab teil vaimsetes praktikates edasi liikuda. Vasakul ja paremal käel olevad aksessuaarid võivad aga seada inimese flegmaatiliselt suhtuda maisesse ellu, võimetusse teha otsuseid ja usaldada juhust.

Keskmise sõrme sõrmus muutub kaitsvaks talismaniks ainult siis, kui see on valmistatud hõbedast. Kuld blokeerib võlu, kuni selleni, et naine muutub teiste jaoks ebaatraktiivseks ja ebahuvitavaks.

Rauast või pliist ehted aitavad takistustega toime tulla. See täidab inimese energiaga, aitab säilitada otsuste tegemisel enesekontrolli ja ettevaatlikkust.


SÕRMUS SÕRMUSESÕRMES


Loomulikult on sõrmusesõrm abielusõrmuse koht. Selle traditsiooni mõtlesid välja iidsed egiptlased. Nende arvates algas sellest sõrmest arter, mis viis südamesse.

Esimesed abielusõrmused eksisteerisid üle 1,5 tuhande aasta tagasi. Esoteerik ütleb, et see väärismetall sobib ideaalselt abielupaari armastuse tugevdamiseks. Sellele sõrmele vastab ju täht nimega Päike.

Tavaline sõrmus sõrmes räägib looduse keerukusest, tema armastusest kunsti ja luksuse vastu. See on loomeinimese tunnus: kirjanikud, kunstnikud, kriitikud. Neile meeldib elu nautida. Kuid palju sõltub sõrmuse välimusest:
  • miniatuurset sõrmust kannab enesekindel, mõistlik inimene, kellele ei meeldi erutuda;
  • suur kaunistus on äkiliste meeleolumuutustega tuline inimene.
Sõrmus sellel sõrmel aitab teil kuulsaks saada ja rikkaks saada. Aksessuaar annab loomingulist energiat ebatavaliste ideede ja nende elluviimise jaoks.

Levinud uskumused ütlevad, et keegi ei tohi seda tarvikut mõõta. Seega riskib inimene pereellu ebakõla tuua. Samuti ei soovitata tüdrukutel sõrmusesõrmes kanda hõbedast aksessuaare, kui nad soovivad abielluda. See metall summutab energiat ja võib segada hingesugulasega kohtumist.


väikese sõrme SÕRMUS



Planeet Merkuur on seotud väikese sõrmega. Ta patroneerib inimesi, kelle elukutse on seotud suhtlemise ja võrgustike loomisega. Need on poliitikud, nõustajad, diplomaadid. Ja ka planeet aitab mõelda väljaspool kasti, rääkida kaunilt ja olla osav. Kui sõrmus väikeses sõrmes on, paraneb inimene suhtlemisoskus ja tal on rohkem võimalusi edukaks tehinguks.

Psühholoogid aga räägivad nende leidlikkusest, intriigidest, seikluslikkusest ja tuulisusest, kellele meeldib sõrmus väikeses sõrmes sädelda. Neile meeldib raha, ning flirtimine.

Sajandeid tagasi peeti käte kaunistamist sõrmustega maagiliseks rituaaliks. Kuid kui palju need inimest tegelikkuses mõjutavad, pole teada. Kui ta loobub ebausust ja esoteerikast, siis pole vahet, millistel sõrmedel naised ja mehed sõrmuseid kannavad. Peaasi, et kaunistus tooks esteetilist naudingut ja rahulolu.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate