No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Hiina astroloogia üheksat numbrit saavutamaks harmooniat ja õnne.

by - pühapäev, veebruar 08, 2015


Kuidas kasutada hiina astroloogia üheksat numbrit harmoonia ja õnne saavutamiseks

Pidage meeles, et Hiina aasta algab veebruaris ja lõppeb ka veebruaris. Kui oled sündinud 1. jaanuari ja 3. veebruari vahel, tuleb sünniaastaks lugeda eelmist aastat.

*Liida oma sünniaasta kaks viimast numbrit. Kui saad tulemuseks kahekohalise arvu, liida needki numbrid omavahel.

*Saadud number lahuta 10-st.
(nt:1978= 7+8=15; 1+5=6; 10-6=4= puu)
Vastus annab elemendi ( maa, tuli, puu, vesi, metall), milles on kõige rohkem just sinule iseloomulikke omadusi.


1-VESI

Oled vastutulelik, paindlik, kergesti kohanev, veidi kergemeelne, muretsev. Mitte eriti romantiline, ent sensuaalne ja kirglik. Hindad kõrgelt oma sõltumatust. Ei kipu end avama võõrastele, isegi sõprade juures hoiad end tagasi. Mõjud ligipääsmatuna, ise suhteid kergelt ei alusta, kuid oled truu. Rumalusi ega liialdusi stseenid ja hellitusnimed- sa ei kannata.
Õnnenumbrid: 6, 7, 3, 4
Tervises on nõrgaks kohaks neerud ja põis. Magage palju, hoidke end soojas, vältige liigset alkoholi, suhkrut ja kohvi. 

2-MAA

Oled ustav, toetav ja lahke. Sulle on tähtis, et teised su ümber oleksid õnnelikud. Sa ei armasta üksindust, partnerina oled kiinduv. Oled ettevaatlik, sinu suuremeelsust võidakse ära kasutada.
Õnnenumbrid: 9, 6, 7
Tervises on nõrgaks kohaks põrn, magu ja kõhunääre. Probleeme võib tulla nahaga, kurguga, veresuhkruga ja depressiooniga. Vältige kofeiini ja alkoholi ning ülemäärast magusatarbimist. Tehke lõdvestavaid harjutusi. 

3-PUU

Oled sõltumatu, jutukas ja heatujuline, naudid head nalja. Kuna vajad vaheldust, lendad sageli ühelt objektilt teisele. Vastassoole mõjud magnetina. Ütled, mida mõtled.
Õnnenumbrid: 1 ja 9
Pöörake tähelepanu maksale, sapipõiele ja närvisüsteemile. Õhtul hilja ärge sööge. Kasu toob rohke liikumine.

4-PUU

Oled kombinatsioon praktilisusest ja tundlikkusest, meeleolu kõigub kergemeelsusest põikpäisuse ja impulsiivsuseni. Oled andekas kõnemees ja suurepärane suhtleja, hea kuulaja ja nõuandja. Oma muutliku meele tõttu lähed vooluga kaasa; ühelt poolt oled idealist, kes otsib tõelist armastust, teisalt ahvatleb sind võim ja positsioon.
Õnnenumbrid: 9 ja 1
Nõrgaks kohaks organismis on magu, põrn ja kõhunääre. Kehaehitus on tugev, kuid kurnate end pideva muretsemisega. Õppige lõdvestuma.  

5-MAA

Sulle meeldib olla tähelepanu keskpunktis, oled sündinud juht ja sinult palutakse tihti abi. Sinu peamine puudus on see, et kordad alailma vanu vigu ega õpi neist midagi. Suhetes oled hoolitsev, kuid väga kõikuva iseloomuga. Kuna armastad eksperimente, oled vahel truudusetu.
Õnnenumbrid: 9, 6, 7
Tervises võivad muret teha nahaprobleemid ja kopsud. Sööge palju värsket juurvilja ja vältige suitsutatud toite. 

6-METALL

Oled selgete juhiomadustega auahne, egoistlik, enesekriitiline; samas vihkad teiste kriitikat. Oled sündinud liider, kes saavutab kõik kergelt, samas on aga halb kaotaja. Tead täpselt, mida elult tahta. Andekas kõnemees, suhetes püsiv, kuid alati juhi positsioonil, mistõttu tõmbab ligi nõrku partnereid.
Õnnenumbrid: 2, 5, 8, 1
Tervises on nõrgaks kohaks neerud ja põis. Magage palju, hoidke end soojas, vältige liigset alkoholi, suhkrut ja kohvi.   

7-METALL

Elegantne, stiilne, populaarne, kiire, optimistlik, vaimukas, terav, auahne ja töökas. Meeldid teistele oma ülevoolava energia tõttu, oled hea kuulaja ja inimesetundja. Armastad ilusaid asju ja inimesi, armuelus ei tule puudust austajatest, otsid seiklusi ja romantikat.
Õnnenumbrid: 1, 5, 7, 8
Nõrgemad kohad organismis on nahk, kopsud ja jämesool. Sööge palju värsket toitu, piirake piimatooteid. 

8-MAA

Sul on suur tahtejõud, oled vaidlushimuline ja konservatiivne. Eesmärgi saavutad sihikindla visadusega. Enesevalitsust kergelt ei kaota, ent pideva torkimise peale võid tõeliselt plahvatada. Sulle ei istu partneri vahetamine, kui oled selle õige leidnud, paned suhtesse kogu oma energia. Peretunne on sul tugev.
Õnnenumbrid: 6, 7, 9
Teil on tugev kehaehitus, kuid kaldute raskemeelsusele. 

9-TULI

Oled külgetõmbav ja kirglik, uhke, tundeline ja kriitiline. Tundud tugevana, kuid tegelikult oled kergesti haavatav. Vihkad pealesunnitud suhteid ja rutiini. Armunult oled romantiline ja kirglik, ent suhete jahenedes lendad kähku järgmisele õiele.
Õnnenumbrid: 2, 3, 4, 5, 8
Nõrgad kohad: süda, seedimine ja närvisüsteem. Vältige igat liiki erguteid.

Mis millega sobib

Üheksa numbri astroloogia põhjendab ka seda, miks te mõne inimesega sobite, teisega hoopis mitte. Antud on kolm kategooriat.

Sarnane. Teil on sama element, seega sarnased vaated ja hea teineteisemõistmine.

Toetav. Maa toetab metalli, metall vett, vesi puud, puu tuld, tuli maad. Need kombinatsioonid toovad mõlemas esile parimad jooned.

Vastuoluline. Põhielemendid on vastukäivad: vesi kustutab tule, tuli sulatab metalli, metall hävitab puu, puu lõhub maa, maa neelab vee. Kui suudate pingele vastu panna, siis võivad tekkida head ja isegi põnevad suhted.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate