No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed ei kohtu üksteisega juhuslikult, need teed ristuvad alati mingil põhjusel.

by - pühapäev, juuli 05, 2015


Mitte miski siin elus pole juhuslik, kõigel on oma kindel põhjus. Maailmas elab 7 miljardit inimest, need kellega me kohtume, pole sugugi juhuslik valik. Kuigi me ei pruugi seda kohe mõista, siis kohtume alati nende inimestega, kes on meile kindlasti sel hetkel kõige vajalikumad, näitamaks ja peegeldamaks meile just seda, mida meil on vaja näha ja mõista.

Kõikide inimestega, kellega me oma elus kohtume, oleme määratud kohtuma ehk nad kohtuvad meiega teatud eesmärgil. Ei ole vahet, kui kaua nad meie elus figureerivad. Absoluutselt igal inimesel on meile midagi õpetada. Vahet pole, kas nad osalevad meie elus 10 sekundit, 10 minutit või 10 aastat, kuid nad on olemas kindlasti õigel ajal ja õiges kohas. Nad osalevad meie elus täpselt niikaua, kuni õpime ära oma hinge õppetunni või teame, kuhu poole peame liikuma. Vahest võib panna lihtsalt üks põgus pilk teise inimese silmadesse tahtma meid muutuda paremaks inimeseks.

Kui me kohtume inimesega, kes meile ei meeldi ja kes meid ärritab või vihastab, siis näitab see lihtsalt seda, kui palju on Sinul veel õppida - kannatlikust, mõistmist, tolerantsust või hoopis empaatiat. Selline inimene annab sulle võimaluse näha iseennast ka siis, kui keegi mõtleb
või käitub sinust erinevalt ja kui sinu ego kategoriseerib selle heaks või halvaks.

Võibolla kohtume inimesega, kes on meiega julm, kes meiega manipuleerib ja meid ära kasutab. Siis on vaja lihtsalt õppida ennast kehtestama. Tuleb õppida ei ütlema ja lõpetada ohvri mängimine. Selline inimene õpetab meile julgust olla sina ise. Õpetab olema enesekindel, kartmatu ja otsekohene ning iseennast austama.

Kui me kohtume inimesega, kes meid innustab ja kellega me hästi klapime, siis näitab see seda, kuhu poole peaksime liikuma või ka seda, et juba oleme õigel teel. Sellised inimesed aitavad meil tõusta või hoida vajalikku vibratsiooni, nad inspireerivad meid käima oma teed.

Kui sa mõistad, et juhuseid pole olemas ja kõik, kelle või millega sa siin elus kokku puutud on sulle vajalik, siis sa suhtud ellu hoopis teisiti. Sa püüad olla tähelepanelikum ümbritseva suhtes. Sa oled
avatum, hoolivam, mõistvam, kaastundlikum, ei klammerdu kellegi külge ja aktsepteerid elu sellisena, nagu see on.

Kuigi me kõik oleme oma teekonnal erinevates etappides, saame me alati usaldada Universumit, kes on meie hingele parim teenäitaja. Me ei kohtu teiste inimestega juhuslikult, meie teed on mõeldud ristuma põhjusega.


Allikas: www.kehakeel.ee

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate