No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

AALOE – SUREMATUSE TAIM

by - esmaspäev, märts 27, 2017



Iidsed Egiptlased nimetasid Aaloe Verat ei miskit moodi teisiti kui surematuse taim. Ameerika indiaanlased kasutasid palju poeetilisemat terminit“ taevane kepike“. Aga kõik sellepärast, et see taim sisaldab endas imelist hulka raviomadusi.
Mõnedest olete te ilmselt juba kuulnud. Näiteks kõik teavad, et tema lehti tuleb asetada vigastatud nahale mis on tekkinud kas sisse lõigates või siis põletatud.

Aga kes te seda teate, et kõige parem hariliku Aaloe  kasutusmeetod on seda sisse võtta?
Asi on selles, et see taim sisaldab rohkem kui 200 looduslikku bioloogilist aktiivset komponenti, sisaldades polüsahhariide, vitamiine, fermente, aminohapet, mineraalaineid, seedimisele kaasaaitavaid aineid.

Environmental Science and Health ajakiri ütleb, et harilik Aaloe omab antibakteriaalset, viiruste vastast toimet ja seente vastaseid omadusi, mis aitavad  immuunsussüsteemil puhastada organismi toksiinidest ja patogeensetest mikroorganismidest.

Kuid see ei ole veel kõik mida ta võib pakkuda.

Aaloe on :

1.Vitamiini ja mineraalide rikas
2.Raskhapete ja aminohapete rikas
3.Aitab leevendada stressi
4. aitab seedimisele kaasa
5. Toetab südameveresoonkonda
6. Tõstab immuunsussüsteemi võimekust
7.Vähendab põletikku
8. Eemaldab kehast üleliigsed happed
9. Aitab kaalu langetada
10. Suurepärane nahale
11. Eemaldab kehast mürke
12. Desinfitseerib, antibakteriaalne, viiruste vastu, seente vastane.
 

„KASULIKE MINERAALIDE“ AIT.


See taim sisaldab endas suurt hulka mineraale. Kõige kasulikumad neist – kaltsium, magneesium, tsink, kroom, seleenium, naatrium, raud, vask ja mangaan. Kõik need koos kiirendavad ainevahetust ja annavad organismile energiat elamiseks.
ENSÜÜMID.
Harilik Aaloe sisaldab endas tähtsaid ensüüme: amülaasi ja lipaasi, mis aitavad organismil muuta suhkrut rasvaks. Aga veel on temas Bradykinini mis pärsivad põletikulisi protsesse.
VITAMIINID.
Üllatav on see, et see taim sisaldab endas veel B12 vitamiini, mis on äärmiselt vajalik punaste vereliblede tootmiseks. Ja see on hea uudis. , esmajärjekorras taimetoitlaste jaoks, kes kannatavad selle vitamiini defitsiidi all. Aga veel on harilik Aaloe – väga hea A, C, E, B1, B2, B3 (niatsiin) ja B6 allikas ning samuti sisaldab foolhapet ja B4 vitamiini.
AMINOHAPPED.
Harilik Aaloe sisaldab 22 asendamatutest aminohapetest 20 aminohapet, mis on vajalikud inimese kehale. Peale selle on selles salitsüülhapet, mis võitleb võõrbakterite ja põletikuliste protsessidega.

Aaloe teised kasutamise võimalused. 

See taim – on väga hea toksiliste ainete väljavviija kõhuõõnest, neerudest, põrnast, kusepõiest, maksast ja jämesoolest. See ravib seedehäireid, aitab parandada haavandeid ja tugevdada liigeseid. See on vaga hea neile kes kannatavad artriidi all.
 Üks uuring näitas, et Aaloe mahl – on väga hea vedelik suu loputamiseks. Suu katu eemaldamisel on ta sama efektiivne kui spetsiaalsed apteegis leiduvad vahendid. Asi on selles, et nende toimeaineks on kloorheksidiin ja seda ainet sisaldab ka selle võrratu taime mahl.

Kuidas seda kasutada?

Kõige vastuvõetavam ja lihtsam meetod on seda tervistavat taime tarvitada – juua tema mahla. Seda müüakse poodides tervisetoodete all.

Samuti võite te  osta taime lehti või kasvatada teda ise. Kuna Aaloe mahla maitse pole eriti isuäratav siis võite lisada juurde puuviljamahlu või segusid mida te joote. 50ml päevas on rohkem kui piisav!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate