No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida ei tohi kodus hoida: asja mis meelitavad ligi hädasid

by - kolmapäev, märts 01, 2017


Tehke oma kodust tõeline kindlus ja kohaks kus ei ole lihtsalt hea puhata, vaid ka jõudu koguda, see ei ole mitte ainult võimalik vaid hädavajalik. Selle jaoks on aga vaja õigeaegselt vabaneda asjadest, mis koguvad endasse negatiivset energiat.
Levinumaks põhjuseks kodu negatiivsusel on energia voogude saastatus. Kui teie kodu ei too teile enam rõõmu, on saanud kohaks kus domineerivad negatiivsed emotsioonid ja väsimus ainult kuhjub, siis pöörake tähelepanu teid ümbritsevatele asjadele. Võimalik, et asjad on allikaks teie emotsionaalse ja füüsilise ebamugavuse tekitamisel.

Vanad asjad riidekapis.

Riided – kõige tõenäolisem negatiivse energia allikas. Paljud selgeltnägijad on rääkinud vanade asjade energeetikast. Need on võimelised säilitama endas inimeste emotsioone, seega asjad mille kandmise ajal  tabas teid ebaõnn või ebameeldivus tuleks hävitada. See kehtib ka rikutud riietuse kohta: vanad ja räsitud jalanõud ei too teie ellu rahalist heaolu. Hoolikalt vaadake üle oma garderoob ja vabanege liigsetest esemetest – sellisel moel te puhastate oma kodu energeetikat ja samal ajal vabanete tarbetust rämpsust, mis risustab teie eluruumi.

Nõud ja köögitarbed.

Iga perenaine teab, et mõranenud taldrikud ja tassid ei ole esteetiliselt meeldivad ja koguvad endasse suurel hulgal mikroobe. Lisaks omavad need esemed võimsat negatiivset energiat ja mõjutavad teie edasist saatust. Perekonna mugavuse eest hoolitsev koduhaldjas ei aita hooletuid inimesi kelle kodu on täis vanu ja mittevajalikke panne, potte, purunenud pragudega nõusid, mis on kõrvale pandud, et neid oleks võimalik edaspidi vajadusel kasutada. Vabanege julgelt kõigest, mis tõmbab ligi negatiivsust. Peale põhjalikku läbivaatust ja vabanemist risust, tunnete te ise kuidas positiivne energia hakkab teie kodus taas ringlema.


Taimed.

Peaaegu igas kodus on elusad taimed, kuid kõik neist ei too õnne. Erilist energeetikat omavad õiekobaratega lilled. Väänikud imevad välja eluenergiat ja tõmbavad ligi erinevaid ebameeldivusi. Sellised taimed mõjutavad negatiivselt kodust hubasust. Ent kui istutada need välja, siis kaitsevad nad kodu vaenlaste eest.
Kuivatatud taimed omavad samuti negatiivset energiat, seepärast kui teie kodus on kuivatatud pilliroogu, hundinuiasid- mõelge, kas see on ikka nii vajalik ehe teie kodus. Parem on vabaneda potentsiaalsest kahjutekitajast ja selle asemel kasutada hoopis ravi ja maitsetaimi. Koirohi on näiteks suurepärane vahend igasuguse negatiivse mõju vastu.

Surnud inimese asjad.

Õrn piir, mis ühendab meie maailma teispoolsusega on võimeline avanema ja laskma läbi energiat väljast poolt. Tuntud fakt on see, et paljud hinged on tugevalt seotud elavate maailmaga ja on võimelised jääma meie maailma. Mitte iga hing peale surma ei lähe teispoolsusesse. Mõned neist erinevatel põhjustel karastuvad ja võivad tekitada palju ebameeldivusi. Seepärast asjad, mis on olnud seotud lahkunuga on parem viia prügimäele ning mitte hoida neid oma kodus.

Pesemata peeglid

Vana-Hiina Feng Shui doktriini järgi võib peegel peegeldada mitte ainult välismaailma, vaid ka inimest ümbritsevat energiavälja. Kui peegel on kaetud tolmu või mustusega, võib see viidata energia tasakaalustamatusest kodus.
Seetõttu tuleks maja peegleid regulaarselt puhastada tolmust, sõrmejälgedest ja muudest saasteainetest – puhastada tuleks mitte ainult pind, vaid ka peegli tagakülg, et eemaldada sinna kogunenud negatiivne energia. Et vältida peres probleeme, konflikte ja vaevusi, on soovitatav peegleid pesta vähemalt kord nädalas.

Kulunud polster ja pehme mööbli rasvased käetoed

Määrdunud, kulunud ja kulunud rasvaste käetugedega diivan või tool on kurb pilt, mis saab maja vaesuse tunnistajaks. Need mööbliesemed, mis pole mitte ainult puhkepaik, vaid ka elutoa keskpunkt, peavad olema puhtad ja hästi hooldatud. Kahjuks ei pööra paljud inimesed pehme mööbli seisukorrale tähelepanu ning jätkavad selle kasutamist ka siis, kui see enam atraktiivne välja ei näe. 

Eelmiste omanike asjad.

Tihti kolimisel leiame me unustatud või mitte vajalikke asju, mis on maha jäetud eelmiste elanike poolt. Need asjad hoiavad endas nende energiat ja avaldavad olulist mõju neid ümbritsevale keskkonnale.  Et kaitsta ennast ja olla kindel ka oma koduseinte turvalisuses, on abiks kui vabanete neist asjadest. Pöörduge endiste omanike poole – ehk nad võtavad ära oma unustatud asjad. Kui te ei tunne eelmisi omanikke või nad keelduvad unustatut ära võtmast siis vabanege neist asjadest. Keegi ju ei tea millist energiat need asjad endas kannavad, seega enda kaitsmine ei tee paha.


Pudelid, vanapaber ja muu prügi.

Enamasti võib paljudes kodudes leida suurt hulka vanu ajakirju  või ajalehti, kuid samuti ka plast või klaas pudeleid. See prügi ujutab üle korterid ja rõdud ning leiab harva kasutamist. Sellised asjad mitte ainult ei risusta väärtuslikku ruumi vaid ka meelitavad ligi vaesust ja sagedaid konflikte. Püüdke nendest esemetest vabaneda. Vabanege kõigest mittevajalikest asjadest oma kodus ja ärge kartke muudatusi.
 Aastatega kogunenud olmejäätmed ei lase ümbritsevas keskkonnas positiivsel energial ringelda ja ei saa ümbrust negatiivsusest puhastada. Kõik millel on pistmist halbade sündmustega teie elus, ei too rõõmu. Vaadates neid asju tunnete te jälle neid negatiivseid emotsioone. Muudke oma elu mugavaks aga elukoht – kohaks, kus saab teie pere jõudu ammutada. Puhastage oma kodu negatiivsest energiast ja te tunnete kuidas ta tänab teid ja annab teile sisemist jõudu.
Iseenda energeetika puhastamine on samuti tähtis, kuna iga päev me puutume kokku mitte ainult positiivsete emotsioonidega. Tihedad kontaktid vihaste inimeste, tundmatute asjade ja kadedate isikutega jätavad need jälje meie biovälja, seepärast kaitske end igast küljest ja elage elu mis on täis positiivsust.

Pleekinud ja määrdunud tekstiilid

Paljud meist pööravad rohkem tähelepanu mööblile, kuid unustavad ära oma voodipesu ja riidest sisustuselemendid. Kuid pleekinud ja räsitud tekstiil ei ole mitte ainult halva maitse, vaid ka vaesuse märk.

Kui ostame uusi tekstiile, investeerime sellesse raha ja tööjõudu. Aga kui me selle eest ei hoolitse, kaotame kõik investeeringud ja meie maja hakkab odav ja lohakas välja nägema.

Pleekinud voodipesu ja rätikud võivad jätta mulje, et olete ostu pealt kokku hoidnud või majanduslikult raskes olukorras. Ja sageli tajutakse selliste tekstiilidega maja elanikke alateadlikult inimestena, kes ei suuda detailidele tähelepanu pöörata.
Määrdunud tekstiil võib põhjustada ka teie toas halba lõhna. Määrdunud asjad imavad endasse “kinnitatud” lõhnad, annavad neile oma lõhna ja kui lülitad sisse kliimaseadmed, hakkab korteri sisustus meenutama kopitanud maja- mis on aga märk vaesusest.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate