No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kes sa oled Maiade sodiaagimärkide järgi? Täpsus on hämmastav!

by - kolmapäev, märts 22, 2017



Siin on nimekiri kõikidest sodiaagi märkidest Maiade järgi.
Mitte kellelgi ei teki kahtlust, et Maiad nii palju astroloogiast teadsid.

 

 Siin on nende sodiaagimärgid!


CHEN: 02 – 21 jaanuar


Cheni märgi all sündinud inimesed - on öö inimesed. Nende energia hakkab kasvama kohe kui päike loojub. Täiskuu teeb neid inimesi meeleheitel olevaiks, metsikuteks ja uskumatult motiveerituks. Et oma tujusid ohjeldada ja toime tulla oma peas olevate mõtete vooluga, soovitasid Maiad selle märgi all sündinutele meditatsiooni praktiseerimist. Mediteerida soovitatakse neil läänesuunas.

YAX: 22. jaanuar – 10. veebruar

Nende inimeste käitumist valitseb suures osas Veenuse planeet. Just tema andis neile sünnipärase armastuse looduse ja kõige elava vastu. Te olete – õrn ja hooliv. Sellistest nagu teie, saavad suurepärased diplomaadid ja läbirääkijad. Te olete sündinud selleks, et lahendada konflikte ja lepitada vastuolulisi pooli. Kõrgeim väärtus on teie jaoks – harmoonia. Kas pole nii?

ZAK: 11. veebruar – 2. märts

Zak-i märgi all sündinud inimesed töötavad ja väljendavad end kõige paremini pärastlõunal. Neile sobib kõige rohkem päevane aeg. Nad kasvavad koos päikesega ja on kõige produktiivsemad just hommikustel tundidel, nad on väga töökad ja võtavad asja käsile kui iganes raske see ka poleks. Teie lemmik ilmakaareks on – põhi, aga teie talismaniks ja sisemiseks jõuloomaks  on konn. Te olete tugev ja näitate üles paindlikkust nagu need loomadki. Kõige rohkem hindate te elus kiireid muutusi. Muutuste kiirus ja põnevus – oletegi teie.

CEH: 03. – 22. märts

Ceh märgi all sündinud inimesed armastavad loodust ja on tihti keskkonnakaitse aktivistid. Nende kirg – tuline, nende lemmik värv – punane, aga peamine väärtus on – võim ja energia! Sellistele inimestele nagu teie, soovitasid Maiad veeta võimalikult palju aega looduses – eriti metsas. Metsas mediteerimine aitab neil leida uue hingamise ja tuua hingerahu. See aitab lisada teile optimismi ja laadida teid uue energiaga. Teie tootem ehk hingeloomaks on – Hirv.

MAC: 23. märts – 11. aprill


Mac märk – on üks suurimaid Maiade mõistatusi. Teie sugused inimesed armastavad saladusi, salapärasust ja mõistatusi. Te varjate ilmtingimata oma tõelist olemust välismaailma eest. Teile tundub, et selle maailma peamiseks väärtuseks on – teadmised.Teie lemmik numbriks on  - 3. See number on – üheaegselt nii tasakaalu kui jumalikkuse sümboliks.

KAMKIN: 12. aprill – 1. mai

Kamkini märgi all sündinud inimesed, tunnevad teistest teravamalt armastust jalge all oleva maa
ja taevas oleva päikese vastu. Neil on vajadus teha õnne nimel kõvasti tööd. Kui te olete alustanud mingi tööga siis te ei rahune enne kui olete selle lõpuni viinud. Loom kes sobib teile hinge järgi – on koer. Nagu need loomad, nii ka teie olete tuntud oma lojaalsuse, ustavuse, kui ka iseloomu tugevuse tõttu.

MAUN: 02. – 21. mai

Need inimesed - on nagu üks suur vastuolu. Neil on lausa kaks esindavat elementi – tuli ja vesi. Ja mis juhtub kui nad ühinevad? Äike! Te olete täis piiritut energiat, mis pidevalt paiskub teie sisemusest väljapoole. Te ei tule selle juhtimisega alati toime, seepärast olete altid impulsiivsete tegude ja mitte läbimõeldud otsuste suhtes. Kõik see on imelisel kombel teis kooskõlas tarkusega. Vot miks on teie tootemi loomaks – öökull, kellel on võime näha pimedas. Ainult teie suudate vaadata pimedusse ja näha seal tõde.

PAX: 22.mai – 10. juuni

Pax-i märgi all sündinud inimesed on sündinud liidrid. Nad ammutavad neid ümbritsevatest inimestest jõudu ja kipuvad olema väga otsekohesed, ning nagu reegel ette näeb, liiguvad vaid otse ja ainult edasi. Nende elemendiks on – vee aur: segu veest, maast ja tulest.

KAYAB: 11 – 30. juuni

Need on kuu inimesed. Nad armastavad kõike, mis on vaimne ja kõike hingelist ning raskesti mõistetav. Ilmselt on teil palju sügavamad vaated maailmale, kui ülejäänud ümbritsevatel. Maistest asjadest teile rääkida ei meeldi, nagu ka sellest, kuidas korraldada oma elu. Te olete sündinud palju suurema jaoks! Te oskate teistest paremini lugeda ridade vahelt ja varasest noorusest alates olete kuulus oma uskumatu tarkuse poolest.

KUMKU: 01. – 20. juuli

Need inimesed on sündinud poliitikud ja manipulaatorid. Nad armastavad debatte ja vaidlusi, on tuntud oma intellekti ja tarkuse poolest. Teie jaoks ei ole midagi magusamat kui intellektuaalse võistluse võit. Kõige selle juures mõtlete te kiiresti ja kiiresti võtate vastu ka otsuseid. Nad on ellujääjad. Kohanemisvõimes ei ole teile tõesti vastast! Muutused pole teid kunagi hirmutanud. Aga võim – on teid alati tõmmanud nagu magnet.

WAYEB: 21. – 25. juuli

Selle märgi all sündinud inimesi pidasid Maiad tõeliseks anomaaliaks. See on ju selge: selle märgi all veedetud päevi on vähe, seepärast on selliseid inimesi ei saa eelnevalt olla palju. Wayeb on tulnud siis maailma selleks, et tuua enesele harmooniat aga inimestele – oskust kompromisse ja kokkuleppeid saavutada. Teie olete – tasakaalu, intellekti ja haruldase õnne inimene. Kui maailmas on miski mida te kannatada ei suuda, siis on see negatiivsus! Kus iganes te ka ei oleks, saadab teid alati edu ja õnn. Neil on võime teiste halva õnne ja negatiivsuse ära võtta.Teie ümber olevatel inimestel on teid alati rõõm näha!

POP: 26. juuli – 14. august

Selle märgi inimesed on samuti liidrid. Kuid nende eripära – kirg suurejooneliste ulatuste ja kujunduse vastu. Nad juhivad tavaliselt nendel aladel, kus nad tunnevad ennast kõige mugavamalt.Teil on alati vähe oma saavutustest, te püüdlete kõrguste poole pidevalt kõiges mille ette võtate. Te tunnete ennast rahulikult ja mugavalt ainult sellisel juhul, kui te olete seotud mingi väga erilise tegevusega.

UO: 15.august – 03. september


Need inimesed on väga sarnased Chen märgi all sündinuile. Teie ajaks on öö ning ammutavad tarkust õhtustel tundidel, teie peamiseks eripäraks ongi tarkus. Ent samal ajal te oskate energiat saada ka päikeselt. Neis vastuoludes ongi teie olemus ja salapära. Te kipute isegi reaalsest elust otsima müstilisust.

ZIP: 04. – 23. september

Selle märgi all sündinud inimesed on tuntud oma lahkuse ja suursugususe poolest. Te ammutate jõudu sügavast metsast. Kõige rohkem kasvavad nad hingeliselt tormise ilmaga.Teie jõud seisneb  aususes ja õiguse janus. Teie tootem loomaks – isahirv. Sellised inimesed nagu teie, saavutavad elus suurt edu ja on suure autoriteediga ümbritsevate seas.

ZOTZ: 24. september – 13. oktoober

Nendel inimestel on kaks tootem looma: nahkhiir ja kala. See tähendab et te kohanete kiiresti isegi kõige uuemas keskkonnas ja kõige selle juures ei tunne te end ebamugavalt. Kõige paremini tunnete end kahes keskkonnas: õhus ja merel. Ükskõik millega te elus ei tegeleks, on teil alati kerge ja mugav. Kuid olge ettevaatlik: ümbritsevad kadestavad teid ja ei lase mööda võimalust teie elu rikkuda. Lihtsalt õelusest.

ZEC: 14.oktoober – 02. november

Sellised inimesed nagu sina omavad taeva ja universumi ilu tervikuna. Ainult teie suudate efektiivselt probleeme lahendada. Ja ainult teie suudate „lahendamatutele“ probleemidele lahendusi leida ja veel mitu. Teie elus olevatele kolleegidele ja partneritele olete te – tõeline kingitus. Sellepärast, et te alati teate mida teha, kuhu liikuda ja millega peaks tegelema ja millega mitte.

XUL: 3. november 22. november

 Selle märgi all sündinud inimesed on eriti tihedalt seotud vaimumaailmaga. Teie tootemiks on – koer, kuna usutakse, et koerad juhivad inimesi järgmisesse ellu. Te olete teiste jaoks – lojaalsuse, pühendumuse ja sõpruse kehastuseks. Te olete väga tugev, enesekindel ning teie peamiseks hindamatuks küljeks on – teie pere.

YAXKIN: 23. november – 12. detsember

Neid inimesi peetakse päikesejumala Ah Kina otsesteks järglasteks. Teie eesmärk ja kutsumus – on teisi aidata, kaitsta inimesi pimeduse ja haiguste eest. Vot sellepärast nimetataksegi mõnikord teid loodus ravitsejaks, isegi siis kui te omate teist elukutset. Nad on sündinud ravitsejad, kuid nad on kohati ebakindlad. Seega parem õppige ennast võtma sellisena nagu olete.

MOL: 13. detsember – 01. jaanuar
Molid – need on inimesed, kes toovad teistele õnne ja heaolu. Maiad pöördusid nende poole kui palusid kõrgematelt jõududelt vihma. Sellistest inimestest nagu teie, saavad tavaliselt vaimsed liidrid.

      

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate