No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kahe komponendiga sooled kogunenud jäätmetest puhtaks!

by - teisipäev, märts 14, 2017


See vahend koosneb ainult kahest koostisosast ja puhastab soolestiku maksimaalselt kiiresti.
Kodus valmistatud jook – teeb kõike ohutult, õrnalt ja tõhusalt. Kõige hämmastavam on see, et see meetod on praktiliselt täielikult ohutu, see mitte ainult ei puhasta organismi, vaid aitab välja filtreerida halvad jäätmed ja hoiab heade bakterite tasakaalu seedetraktis. Jämesoole puhastamine on hea meetod toksiinide väljaviimiseks organismist ja taastada seedesüsteemi töövõimet.

Eelmistes artiklites on palju kirjutatud erinevatest võimalustest soolestiku puhastamiseks, kuid see meetod on ehk kõige lihtsam pärasoole puhastamiseks, kui teil on vaja seda teha kiiresti ja kvaliteetselt.

Viimasel ajal on filtreerimata õunaäädikat hakatud arstide poolt kasutama suure populaarsusega ja samuti teaduslike uurimustega tegelevate organisatsioonid ning samuti need kes otsivad lahendust probleemidele kuidas saab ravida looduslike vahenditega. See odav meetod sisaldab suurel hulgal positiivseid omadusi kogu organismi tervisele ja eriti jämesoolele.
Järgmine kord kui te lähete poodi õunaäädikat ostma siis pöörake tähelepanu äädika sordile, mille põhjas on sete. Seda asja nimetatakse „emaks”. Ärge naerge, nii seda nimetatakse, kuna see sisaldab paju toiteelemente, mis ei ole pastöriseerimise käigus äädikast välja filtreeritud. Need filtreerimata äädika osad annavad teile suurema kasu pärasoole kiiresti puhastamisel.
Õunaäädika „ema” sisaldab acetobacterit, mis ühinedes hapnikuga aitab kääritada õunaäädikat. Need kasulikud bakterid – lagundavad toitu meie sooltes. Õunaäädikas võib samuti aidata meie soolte elutegevuse protsesse pehmendada ja samuti alandada vere suhkru sisaldust peale sööki ja loomulikult alandab vererõhk

Kuidas valmistada seda vahendit?

 

See käärsoole puhastamise retsept on väga lihtne. Teil on vaja ainult kahte koostisosa – pastöriseerimata õunaäädikas koos „ema”-ga mis ujub põhjas ja pisut naturaalset mett. Enne kui alustada – raputage õunaäädikat, et sete seguneks äädikaga.

200g sooja veega täidetud klaasi lisage - 2 supilusikatäit õunaäädikat ja 2 supilusikatäit naturaalset mett.
Segage see hästi segamini, seni kuni mesi lahustub. Te võite seda jooki juua tööpäeva alguses või siis igal ajal kui te tunnete, et soolestik vajab puhastamist. Jätkake julgelt oma igapäevaseid tegemisi, muretsemata sellepärast kuna hakkab puhastusprotsess.
Selle puhastus meetodiga ei pea te pidevalt tualeti läheduses viibima. Kuigi sellise puhastamise tagajärjel, mis on kiiresti mõjuv, imenduvad need kergesti seedesüsteemi ja te ei tunne kiiret vajadust seda väljutada kui te joote seda segu.


Selle vahendi kasulikkus tervisele.

 

Erinevad teadlased räägivad, et äädikas on väga kasulik vahend, millel on palju erinevaid ühendeid, mis mõjuvad tervisele kasulikult. On teada, et äädika raviomadused ilmnevad koostöös söögi tarvitamisega mis tekitab suurel hulgal bioloogiliselt aktiivseid ühendeid, mida äädikas sisaldab: äädikhape, gallushape, katehiin, epikatehhiin, klorogeenhape, kohvihape, p-coumaric hape, ferulic hape.
Samuti räägivad uurimused, et äädikas sisaldab palju bioloogiliselt aktiivseid ühendeid, mis annavad meie organismile palju kasulikke omadusi:

Suurepärane antioksüdant
Võitleb diabeediga
Antimikroobne vahend
Võitleb pahaloomuliste kasvajatega
Aitab ülekaalulisuse vastu
Hüpertensioon (kõrge vererõhk)
Langetab kolesteriini taset

See mis puudutab käärsoole vähki on jaapanis tehtud uurimused rottidel näidanud, et riisiveiniäädikas vähendab käärsoole vähirakke. Selgus et äädikas on võimeline tapma mitmesuguseid vähirakke, sealhulgas kopsu-, rinna-, põie- ja eesnäärmevähi rakke.
Naturaalne mesi sisaldab palju kasulikke omadusi meie tervisele, see aitab kiiresti viia välja toksiine ja puhastada käärsoolt. Mesi võib samuti vähendada käärsoolevähi riske. Mesi sisaldab eugenooli(põletikku alandav), A-fenool ühendeid, millel on vähivastased omadused. Viies läbi eksperimente eugenooli kontsentraadiga suutsid teadlased käärsoolevähi rakkude levikut vähendada peaaegu 40%.
Naturaalses mees olevad toimeained aitavad tappa organismis olevaid vähirakke, mis on ka üheks suurepäraseks põhjuseks miks kasutada seda soolestiku puhastamiseks. Samuti saame me probiootikume naturaalsest meest. Probiootikumid aitavad taastada bakterite tervist teie seedesüsteemis. Need bakterid aitavad toitu töödelda ja omastada toiteelemente. Mesi aitab suurendada heade bakterite taset teie organismis.  


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate