No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Pöidlas sisaldub teave inimese energiast ja elujõust

by - neljapäev, oktoober 25, 2018


Meie füüsilise ja isiksuse omaduste vahel on tugev seos. Füüsiline välimus ja selle unikaalsed omadused mängivad tähtsat rolli isiksuse kujunemisel ja võib palju rääkida sellest, mida me endast kujutame.
Täna räägime suurest sõrmest ehk pöidlast. Arvatakse, et just see kannab endas inimese energiast ja elujõust peamist informatsiooni. Selle järgi saab lugeda mitte ainult iseloomu vaid ka seda kuidas inimene elab oma elu. Analüüsimises võetakse arvesse mitte ainult pöidla kuju vaid ka selle suurust ja paindlikkust.


Need on 5 pöidla kuju.



Tüüp – A – ülemine pool on suurem alumisest poolest.

Kui teie pöidla kuju on just selline siis teie elu võtmeks on – perfektsus. Te ei rahuldu vähesega ja alati püüate vallutada üha kõrgemaid ja kõrgemaid tippe. Soov edu saavutada ei anna teile rahu ja te olete lausa pidurdamatu oma eesmärkide osas. Selline eesmärgikindlus näib mõnikord liigsena. Kuid teil pole soovi oma saavutustega kiidelda käitute te tagasihoidlikult. Just see teeb teist silmapaistva inimese.



Tüüp – B – alumine pool on suurem ülemisest.

Sellise pöidla kuju puhul ei luba te tähti taevast alla tuua. Te ajate rahulikult ja kindlalt oma asja ja vastutate oma sõnade eest. Peale selle teate te kindlalt, et rõõmu võib tunda ka väikestest asjadest. Te seisate kindlalt jalgel, aga mõtlete suurtest ideedest. Te täidate alati oma kohustusi nende suhtes, kes teist sõltuvad. Ent rikkus ei väljendu teie jõukuses vaid teie südame suuruses.



Tüüp – C – mõlemad osad on võrdse suurusega.

Te olete – just see inimene kes on alati tasakaalu otsingul. Te püüate harmoonia poole ja olete võimeline inimesi kokku viima. Peale selle olete te võimeline leidma nii head ka halvas ja ilu koleduses. Ebaõnnestumise korral leiate te alti lahenduse. Tänu oma tahtele ja pingutustele olete te võitleja tüüp.




Tüüp – D – painduv sõrm.

Kui teil on painduv sõrm siis olete te inimene, kes kohaneb hästi muutlikes olukordades. Te olete esimene, kes tunnistab, et olukorrad muutuvad koos temaga. Teid eristab paindlik mõtlemine ja võime muuta oma arvamust, kui ilmnevad uued faktid. Teil on avatud mõistus, mis võimaldab ümber lülituda vajaduse korral, et saavutada oma eesmärki. Seda omadust omavad vähesed ja see annab eelise ka kõige raskemates oludes ellu jäämiseks.




Tüüp – E – jäik sõrm.

Kui teil on jäik sõrm, siis olete te kangekaelne ja püüate domineerida. Te – olete see, kes peab oma sõna ja täidab lubadused. Peale selle olete te . inimene keda võib usaldada ja kelle peale võib loota. Te ei ütle kunagi abi andmisest ära ja teie kätte võib kergusega oma elu usaldada. Aga teie kangekaelsus on - pigem õnnistus, kuna see pole mõttetu vaid põhineb hästi läbimõeldud faktidel ja ideedel.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate