No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Edu ja hädad on kirjutatud meie peopessa

by - pühapäev, oktoober 14, 2018



Igal inimesel on peopesas ainulaadne muster. Enamikud jooned ristuvad ilusasti moodustades huvitavaid mustreid. Ent joonte esteetika mängib teist rolli. Kuna käejoonte järgi saame me endast teada palju huvitavat. Hiromantia aitab mitte ainult sügavuti vaadata oma hinge, vaid võib ka anda vastuse, kuidas peaks inimene ühes või teises situatsioonis käituma. Peopesades on palju erinevaid kaarjaid jooni. Siiski on kolm peamist joont mida nimetatakse „teedeks“: elu tee, tervis ja hinge tee. Viimane joon avab ukse inimese südamesse. Just selle asetsemisega mõlemal peopesal on võimalik endast teada saada rohkem kui kunagi varem.


1 VARIANT – VASAKUL KÄEL ON SÜDAMEJOON KÕRGEMAL KUI PAREMAL KÄEL.

Selliste joonte asetus räägib sellest, et nende peopesade omanik – on hea inimene. Kuigi tal pole üldse raske kohe aru saada, kas tal kõik laabub selle või teise partneriga. Selles aitab teda suurepärane intuitsioon ja võime pöörata tähelepanu ka kõige pisimatele detailidele. Inimesed sellise hingejoonega omavad kirglikku kuuma iseloomu. Nad on temperamentsed, kuid maksimaalselt atraktiivsed. Nendega on meeldiv suhelda ja sama tore ka vaielda. Sellised inimesed oskavad välja tuua kaalukaid argumente ja isegi konfliktsetes situatsioonides suudavad käituda väärikalt. Vaatamata eelpool mainitud omadustest, ei armasta selliste peopesadega inimesed provotseerida tüli tekitavaid situatsioone ja ei armasta tülitseda. Reeglina sellised inimesed lähevad mehele või võtavad naise ainult vastastikuse suure armastuse puhul. Nad ei andesta petmist ja ise ei armasta samuti intriige, seepärast valivadki nad hoolikalt partneri kogu eluks. Neile on tähtis, et teile pool oleks romantiline, mõistev, hea suhtleja – selline nagu nad ise. Peale selle tuginevad selliste südamejoontega inimesed oma kindlatele moraalsetele põhimõtetele. Teistelt inimestelt ootavad nad sama.


2 VARIANT – PAREMAL KÄEL OLEV SÜDAMEJOON ON KÕRGEMAL, KUI VASAKU OMA.

Selliste südamejoontega inimesed on väga targad ja äärmiselt ratsionaalsed. Nad arvestavad alati ainult endaga ja oma jõududega. Nende peamine liitlane – on loogika ja argumendid. Ilma nendeta ei astu need inimesed isegi vaidlustesse. Selliste peopesadega inimesed valivad oma armusuheteks partnerit üsna pragmaatiliselt. Kui teise poole nõrkustesse ja väikestesse puudujääkidesse suhtuvad nad kiindumuse ja rahulikkusega. Kannatus ja austus oma väljavalitu suhtes – on selliste südamejoontega inimeste üks kõige tähtsam omadus. Nendele võib alati kindel olla. Nad tulevad appi igal ajal ja teevad kõik, mis neilt nõutakse. Mõistus – selliste inimeste peamine relv. Enamasti on nad tasakaalukad, rahulikud, kannatlikud, kuid enese suhtes üsna nõudlikud. Sageli kogevad selliste peopesadega inimesed stressi ja depressiooni, mis on põhjustatud nende eneste rahulolematusest enese suhtes. Sellest hoolimata õnnestub neil õigel ajal end käsile võtta ja naasta tagasi oma tavapärase elu juurde. Kõik tänu teravale enesekontrollile ja võimele analüüsida toimuvat. Selliste inimeste peamine nuhtlus – on tähelepanu hajumine. See ei lähe absurdini, kuid tihti segab igapäevaelu.


3 VARIANT – SÜDAMEJOON ON MÕLEMAL KÄEL ÜHEKÕRGUSEL.

Seda liinide kombinatsiooni peetakse kõige haruldasemaks. Selliste südamejoontega inimestel on väga raske iseloom. Nad on lahked, avatud, siirad, samaaegselt solvuvad, emotsionaalsed ja üsna haavatavad. Iga hooletu sõna võib neile mõjuda vaenulikult. Seda seepärast, et nad võtavad kõike isiklikult. Selliste peopesadega inimeste eeliseseks on see, et nad teadvustavad oma sisemist keerukust. Just seepärast hindavad need inimesed sõpru ja armsamaid, kes kõigest hoolimata jäävad nendega lõpuni. Võrdsel tasemel südamejoonetega inimesed on alati tänulikud on lähedastele toetuse eest ja on nende jaoks alati valmis kõigeks. Headus ja südamlikkus sellises inimeses eksisteerib koos kahtluse ja kergemeelsusega siiski võib sellist inimest nimetada positiivseks ja ligitõmbavaks. Nendega on kerge ja meeldiv suhelda, nad on haritud ja teavad palju huvitavat. Oskavad kuulata ja mitte kunagi ei mõista hukka. Selliste peopesadega inimestest saavad suurepärased sõbrad ja teised pooled. Nende väljaõpetamiseks on vaja palju pingutusi, kuna nad usaldavad väga väheseid. Siiski, kui selline inimene leiab, et olete väärt tema usaldust, siis võite tema näol saada endale suurepärase kaaslase ja partneri kogu eluks.


Südamejoon on üks kõige tähelepanuväärsem ja tähtsam joon inimese peopesades. Professionaalsed hiromandid on ammu juba andnud sellele juhtiva tähtsuse paljude joonte seas, mis kulgevad meie kätel. Just tänu südamejoonele saame me ennast tunda ja saada teada saladusi teiste inimeste iseloomudest. Südamejoon aitab teada saada sõltuvustest, võimetest ja individuaalsetest omadustest.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate