No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Märgid peopesas räägivad sulle Sinu eluteest

by - esmaspäev, oktoober 22, 2018



Kõigi meie käed on ainulaadsed ja ka on kätel erinevad kujundeid, milledel on aga teatud tähendused. Seal leidub nii poolkuud, kolmnurki, tärne ja rombe, on ka teisi kujundeid.
Vaata nüüd oma peopesa, mida sa näed?



Romb
Kui peopesas on rombi kuju, siis see räägib sinu kirest ja piiramatust seiklushimust erinevate uute asjade vastu. Need inimesed on riskialtid ja paistavad silma uskumatu julgusega ja isegi hoolimatusega.

Tärn
Oma peopesalt tärni leidmine (see koosneb peentest joonte kogumikust), omandad sa mingit võimet. Kui tärn asub üleval nimetissõrme all, siis on see isik suure intelligentsiga, pühendunud mingile teadusele, filosoofiale või religioonile.

Kolmnurk
Kui leidsid kolmnurga, siis sellel juhul omad sa megatalenti! Tähtis pole mis suuruses kolmnurk, see viitab erilisele talendile või andele. Ning mida suurem on kolmnurk, seda suurem on tõenäosus saada väga austatud isikuks.

Kala
Antud kujund on väga sarnane rombiga. Need isikud võivad olla väga religioossed.

Poolkuu
Siis kui kaks joont moodustavad joontest sirbi või poolkuu kuju, siis on sul ettekuulutaja võimed ja suudad ennustada tulevikku. Paljud küsivad sult nõu elu keerdkäikudel.

Kolmhark
Kui elujoon peopesal jaguneb kolmeks osaks ja moodustab kolmhargi, siis oled sa sõna otseses mõttes ebamaise kaitse all ja erinevad hädad lähevad sinust mööda.

Rist
Isik, kellel on selline märk omab mingeid vaimseid teadmisi 


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate