No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Feng shui kodus: Hea energia blokaatorid

by - teisipäev, oktoober 16, 2018



Et kodus püsiks hea feng shui, selleks on palju võimalusi. Kuid antud juhul toome siin ära mõned asjad, mis blokeerivad hea energia liikumise.
Vaata, mis sa peaksid tegema, kui soovid oma koju tuua ainult head energiat!

Ära hoia tualetipoti kaant lahti

Avatud tualetipoti kaas ei jäta mitte ainult su tualettruumist halba muljet, vaid see laseb heal energial minema voolata.

Musta värvi uksed

Kodu välisuks on chi ehk universaalse energia jaoks sisenemistee ning nii ukse paiknemine. Must uks toob koju halba energiat ja õnnetust. Must välisuks on õigustatud ainult siis, kui ta paikneb põhja või loode suunas.


Kaktused kodus

Kaktus saadab välja halbu nooli ehk Shar Chi’d. Ja just need okkad toovad su ellu halba negatiivset energiat. Ning sellepärast pole hea kaktuseid kodus kasvatada.

Bonsai

Kuna bonsaid on puud, mille kasvu on piiratud ja mida kasvatatakse väikeses potis, siis Feng Shui järgi on sellel sümboolsem ja sügav tähendus. Kuna bonsai elu on kidur, võib see avaldada mõju ka sinu edule ja karjäärile.

Esiku peegel otse vastas


Pea meeles, et feng shui kohaselt tasuks vältida peegli paigutamist kohe ukse vastu, sest siis põrkub hea energia sealt tagasi.

Kuivatatud lilled

Kuivatatud lilled on surma sümbol - ära hoia neid alles! Feng shui järgi olgu kodus alati värsked lilli -need toovad sulle õnne, armastuse ja pikka iga.

Haiged, kuivanud toataimed

Kui tahad, et sinu kodus valitseks hea energia, peavad seal olema terved ja elujõus taimed. Haiged taimed viska ära, sest haigetest taimedest kiirgab halba energiat.

Katkised ja mõradega nõud

Katkistest nõud justkui annavad märku vaesusest ja viletsusest. Tahad sa neid alles hoida, parem on nad ära visata.

Maalid/pildid mis kujutavad kurbust ja üksindust

...selliste maalide/piltide koht ei ole kodus seinal, sest kui sa ei soovi sama enda ellu, vaheta pildid rõõmsamate piltide vastu, mis kiirgavad paremaid emotsioone.

Üksikud detailid elamises

Suhetes on kaks poolt ehk inimest ja seetõttu kui soovid toimivat suhet, või selle parandamist on soovitav (isegi kui elad üksi) valida tuppa paarisarv esemeid - olgu selleks siis küünlad, padjad, seinapildid, öökapid-öölambid või muud sisustusaksessuaarid.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate