No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kas teadsite, mida ütleb sinu kohta see, kuidas sa oma parteril käest kinni hoiad?

by - teisipäev, veebruar 26, 2019



Inimene ihkab füüsilist ühendust ja see kõik algab käte hoidmisest. See lihtne tegevus loob sideme kahe inimese vahel. See soodustab usaldust, turvalisust, lähedust, mugavust ja armastust. Kuigi paljud neist tähelepanuta jätavad, võib see väike žest teie suhetest paljastada.


Allapoole suunatud peopesad.

Seda tüüpi käest kinni hoidmine näitab, et suhe põhineb kiindumusel mitte kirel. Samuti näitab see veel seda, et kelle käe peopesa on suunaga allapoole, seda tugevam isiksus tal on, tihti on algatusvõimeline ja on palju otsustuskindlam.


Teise käe survestamine

Teisest käest pisut abi võtmine tähendab enamasti seda, et paar liigub palju tõsisemasse faasi. Kuid tihti tähendab see ka seda, et te olete omandamis himuline, neurootiline ja natuke sõltuv partner.



Lukustatud sõrmed

Paarid põimuvate sõrmedega jagavad lähedust ja kirge ja on neil üksteisega tugev seos. Oluline on oma partneri käsi kindlalt haarata, hoides selliseid käsi. Kui ühe partneril on see lõdvestunud, on see murettekitav.


Ühe sõrme hoidmine.

Need paarid, kes austavad üksteise privaatsust aga seavad esikohale individuaalse iseseisvuse, hoiavad niimoodi kätt. See võib tähendada ka seda, et nende hoolitsemine üksteise vastu on vähenemas ja võib minna tagasi lihtsalt sõprade seisu juurde.


Hoides sõrmedest ja pisut kätt enda poole tõmmates.

Kui paar hoiab niimoodi käest kinni, siis enamasti ei ole nad suhtes ühel tasemel. Inimene, kes tõmbab kätt on suhtes kiiremini arenenud, kui tavaliselt. See võib samuti olla märk sellest, et üks neist on rutiinses suhtes.


Ei hoia käest kinni.

Kui su partner ei taha sinu käest kinni hoida, siis kahjuks on meil sulle halvad uudised. See võib olla märk sellest, et see partner pole sinu jaoks. Siiski võib see viidata ka häbenemisele või privaatsuse soovile. Ärge tehke kiireid otsuseid ja jälgige teisi märke oma suhtes. Ilmselt pole teil midagi karta.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate