No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

IMMUUNSUSE TUGEVDAMINE RAHVA MEDITSIINI VAHENDITEGA

by - laupäev, veebruar 23, 2019


IMMUUNSUSE TUGEVDAMINE RAHVA MEDITSIINI VAHENDITEGA.
Erinevate looduslike vahenditega tervist turgutama!

Siilkübar. 
Valage 1spl. õisikuid 250ml. keeva veega ja jätke ööks seisma. Hommikul kurnake ja võtke 30 minutit enne sööki sisse. Tarvitamise kuur – 10 päeva, peale seda tasub teha paus.

Astelpaju segu.
200gr. pestud astelpaju marju pressige puruks suhkruga (2spl suhkrut). Saadud segu säilitada külmikus ja anda lapsele 1tl. 2korda päevas.

Mesi ja sibul.
Hakkige 250gr. sibulat peeneks ja keetke seda 200gr suhkruga ja 0,5l veega 2 tundi madalal tulel. Jahtunud sibulamassile lisage 1spl mett. Lapsele anda sibula mee segu 1tl 3 korda päevas.

Jõhvikad. 
Võtke 0,5 kg jõhvikaid ja purustage need. Saadud pudrule lisage 3 peeneks hakitud õuna, 1spl kreeka pähkleid, 0,5kg suhkrut ja 0,5 klaasi vett. Pange koostisosad potti ja tulele ning keetke madalal tulel seni kui hakkab keema. Jahtunud segu anda lapsele 2 korda päevas (hommikul ja õhtul) 1tl.

Kibuvits. 
Purustatud vilju tuleks anda lapsele sügise algul. Soovituslik kuur kestab 2 kuud

Porgand ja peet.
Võtke 0,5kg porgandeid ja peeti, peske puhastage, hakkige peeneks, pange potti valage keev vesi peale, nii et vesi kataks juurvilju 2 sõrme ulatuses. Pange pott tulele ja keetke madalal tulel kuni peet valmib, kurnake. Seejärel pange keeduvette peoga pestud rosinaid ja kuivatatud aprikoose, pange uuesti tulele ja viige keemiseni, keetke 3 – 4 min. Siis võtke tulelt lisage 1spl mett ja laske seista jahedas kohas 12 tundi. Andke seda vahendit lastele 0,5spl 3korda päevas kuu aega.

Vitaminiseeritud segu.
 
Võtke võrdsetes kogustes läbi hakklihamasina aetud kuivatatud aprikoos, must ploom, rosinad, kreeka pähklid, viigimarjad ja segage see segu 2spl meega ja poole sidruni mahlaga. 3 – 4 tl maitsvat rohtu päevas tugevdavad lapse organismi.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate