No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Küünla värvid ja selle mõju

by - neljapäev, veebruar 21, 2019



Värvidel on meile suur mõju, nii nagu hommikul riideid selga pannes, paneme need vastavalt tujule.
Värvidel on oma maagiline vägi. Ka küünla värvidel on erinev mõju.

Eri värvi küünlad ja nende mõju. 


VALGE on puhtuse ja sünni värv. 
Esmaspäev on valge küünla päev, mis on just kui uue aja algus, see on nagu valge paberileht, kuhu hakkad joonistama mõnd pilti või kirjutama uut juttu.Valge küülal annab sulle elujõudu ning millegi uue alustamise puhtust. Valget värvi küünlaid kasutatakse abieluriitustel - pruut kannab valget kleiti ja peig valget särki. Sünnipäeva puhul läidetakse laual valged küünlad. Ka matustel süüdatakse haual/ peielauas, lahkunu pildi kõrvale just valget värvi küünlad, mis on justkui minek uude kohta.
Küünlad süüta ka siis, kui sa ei tea, mida valida, tahta või soovida. 

ROHELIST värvi küünlad rahustavad ja sobivad ka väsinud silmadele. Lootuse ja tärkamise värv.

KOLLAST värvi küünlad teevad meeleolu rõõmsaks ja lootusrikkaks.
Kollast küünalt on hea kasutada kolmapäeval. Kollane küünal aitab tekkida uutel ideedel. Samuti uute suhete, õpingute ja mälu hoidmiseks ning parandamiseks. Rituaalides või soovides võib seda värvi kasutada õnne ja heaolu tõstmiseks. Kollast küünalt on hea kasutada kolmapäeval.

ORANŽ on Päikese või apelsini värv.
Seda värvi küünal kiirgab soojust. Oranži värvi küünal annab meile hommikul meile vajalikku enesekindlust ja rõõmu. Uude kohta tööle, või elama asudes läida põlema just seda värvi küünal, mis on justkui su elus uue etapi algus, ja tood selle värviga uude kohta rõõmu. 
Pühapäev on oranži küünla  päev, süüta küünal ja tervita Päikest ja kohe saabuvat uut nädalat.

SINISTE küünalde valguses on hea mediteerida ja mõtteid mõelda, teevad pea selgeks ja klaariks.

PUNANE on võimu värv. Temas on meie energia ja tervis, seksuaalsus ja elu ning tahtejõud. Punast värvi küünlaid kasuta rituaalides, mis on suunatud viha ja ebaõigluse vastu. Punasel küünal on väga suur vägi. Seda võiks põletada teisipäeval, soovides head nii endale kui ka kõigele sind ümbritsevatele.

KULDSED tekitavad pidulikkuse tunde ning annavad elujõudu.

VIOLETSED aga aitavad unistada ja fantaseerida -võtta ühendust teispoolsusega.

HALL on nagu lepitus kahe väeka värvi, musta ja valge vahel. Seda võib kasutada rituaalides, kus vajame jõuda mõlemaid pooli rahulava kokkuleppeni.
Kas käimas on abielulahutus, kohtuprotsess või tüli , on hea põletada halli küünalt lepituse leidmiseks. Hea on seda värvi küünalt kasutada kolmapäeval ja laupäeval.

ROOSAD oma õrna valgusega on romantilised ning armastuse energia äratamiseks või turgutamiseks.

HÕBEDASED küünlad sobivad maagiliste rituaalide tarbeks, nendes on Kuu energiat.

MUST värv on ühendus Allilmaga ja neil on oma eesmärk: need süüta siis, kui tahad millestki loobuda, näiteks muremõtetest, valust, leinast. See tähistab millegi lõppu. Teisest küljest on must ka leppimise värv, sest me peame leppima sellega, mis on kadunud. Koos küünalde põlemisega saad vabaneda kõigest ebasoovitavast.Musti küünlaid on parem kasutada laupäeval.

Kõik need, kes igatsevad oma ellu senisest rohkem armastust, peaksid esmaspäeval selle nimel süütama kas valge või hõbedase küünla, teisipäeval on küünla värviks roosa, reedel punane.

Kel äriasjad viimasel ajal ei suju, võiksid noore kuu kolmapäeval süüdata kollase küünla ja reedel teha panused rohelisele küünlale. Raha ei tule pärast seda just robinal, kuid kuuldavasti on sel moel võimalik saavutada majanduslik stabiilsus.

Kes on vastuvõtlikum haiguste suhtes, muretsegu koju aegsasti sinine küünal. Reedel, pärast pingelist töönädalat süüdake see õhtul, eriti hea on sinise küünla tuli kurgule.





You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate