No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kodu puhastamine halvast energiast.

by - esmaspäev, märts 09, 2015



Kui inimene kurdab halba enesetunnet ning rida füüsilisi vaevusi kuid kui hakata mõtlema, mis tema kodus toimub ja millise tundega ta sinna läheb selgub, siis kodu pole tihtipeale just meeldiv koht. Sellest keskkonnast seal saab kõik alguse. Nii saab tervenemisprotsess tihtipeale alguse just kodu energeetilisest puhastamisest. See muudab nii palju ka inimese sisemaailmas, sest välismaailm peegeldab ka inimese sisemaailma. Koristades välismaailma ära pääseb liikuma kõik, mis on seisma jäänud. Nii saab alguse paranemine igal tasandil.
Energeetiliselt puhtas kodus on kõigil hea olla. Seal valitseb rahu ja harmoonia ning kõik inimesed, kes külla tulevad tajuvad seda samuti ja saavad osa rahulikust meeleolust mis seal valitseb.Olen toonud koju uue asja, mis pärineb kelleltki teiselt ja pärast seda on kodus veidrad sündmused?
Selliseid küsimusi esitavad inimesed iga päev. Neid häirib midagi seletamatut nende omas kodus ja teeb ärevaks, teinekord lausa haigeks. Põhjusi võib olla väga erinevaid, aga kõigil on küsimus, kuidas neist ebameeldivustest vabaneda kiiresti ja kuidas seda ise teha.

Kõige kindlam ja järgiproovitud rituaal on koristamine. 


 Kõlab primitiivselt? Aga see pole niisama koristamine – vaid mõtestatud tegevus, koos taotluse ja oma väega. Lisame sinna veel mõned rituaalid ja kodu on pärast puhas nii seest kui väljast ja mis peamine, endal on HEA olla.

Millal oleks vaja kodu energeetiliselt puhastada?

1. Kui su kodus on käinud palju külalisi või oled sisse lasknud võõraid inimesi.
2. Kui koduseinte vahel on toimunud emotsionaalsed läbielamised, vaidlused, tülid.
3. Kui keegi on olnud haige või on haige inimene koduseinte vahel.
4. Kui lapsed hakkavad rääkima veidratest nägemustest, tundmustest või kodus juhtuvad mingid ebatavalised asjad.
5. Kui keegi mõtleb pidevalt negatiivseid mõtteid ja räägib negatiivsetest asjadest.
6. Kui selles kodus on varem elanud endised omanikud, kes on jätnud sellesse kohta oma energeetilise info.
7. Kui tuuakse oma töökeskkonnast pidevalt kaasa tülide, halva tuju, viha ja vaidluste energiat.
8. Kui keegi on kodust lahkunud/surnud.
9. Kui sa oled toonud enda koju asju, mis pärinevad eelmiselt omanikult.
10. Kodus on häiriv/must energia, mis teeb kõiki närviliseks/haigeks ?
11.Kodus kaovad asjad, seletamatud sündmused ?
12.Olen kuulnud hääli, koputusi, kolinaid, näinud asju mida ei oska seletada? 

Koristamine

Jah just nii. Täiesti mõnus koristamine. Kõige parem, kui koristada saad üksi, teised pereliikmed on jalust ära ja saad rahus keskenduda oma tegevusele. Selleks sobib ükskõik mis aeg, ideaalne on näiteks mõnus soe esimene kevadpäev, kui tuleb kohe vajadus aknad lahti lüüa ja talve (võõras) mustus välja lüüa.
Tunnetad, et kõik ebameeldiv, mis teid kodus häirib ongi see mustus ja koos sellega sunnid nad lahkuma. Korista kuni tunned, et õhk on klaar ja puhas ja hingamine on taas VABA !


Siin ka mõned nõuanded, mida selleks teha:


*Töötage vaikuses, ilma muusikata, lülitage välja arvutid, telefonid ja häält tegevad masinad. Sest ruumi puhastuse ajal on tähtis osa energiate kuulamisel, mida on parem teha vaikuses.
*Eemaldage ehted ja muud metallesemed. Kui võimalik, töötage paljajalu. Metallesemed on head energiajuhid ja koguksid endasse hulga staatilist energiat. Paljajalu töötades oleme tundlikumad, kuid võime olla ka villastes sokkides.



1. Vaata kriitilise pilguga üle vanad asjad, pane ära kõik otstarbetud ja ebavajalikud riided, esemed- viska ära või anna ära. Nii lased lahti ka minevikust-vanu asju tuleks aegajalt ära visata/anda ja kohe tunned, et vabaned läbi selle ebameeldivast.
Kui on raske lahti lasta, siis sorteeri need asjad ära millest on raske lahti lasta ja vii silma alt ära ning tegele sellega veidi hiljem. Mineviku säilitamine takistab sul elamast siin ja praegu.
2. Ava aknad ja tuuluta, lase värskel õhk kõikjale. Tuuluta ja õhuta elamist korralikult, sulge aknad alles siis, kui koristamine on lõppenud.
3.Kapid korda, tekid ja vaibad kloppida õues, tolmurullid pühkida mööbli alt ning pealt.4.Ära hoia asju voodi all, voodi alused peavad olema puhtad ja asjadest kindlasti vabad.
5. Liiguta aeg-ajalt mööblit toas. Pööra erilist tähelepanu nurkadele- sinna koguneb seisev energia. Nurkadesse võid küünal põlema panna ja paluda sellel kõik negatiivne ja seisev energia põletada.
6. Ära unusta pesta seinu, lampe, akna ja ukseraame ja piitasid. Head abilised tolmuharjad, kasvõi nendega õrnal kõik üle käies.
7. Pese põrandaid veega, millesse on lisatud mõned tilgad eeterlikku õli (piparmündi, salvei, kadaka, sandlipuu). Hakkad aga taga nurgast pihta ja koristad välja poole, ikka aknast/uksest välja. Mõni soovitab alustada esiuksest ja kella osuti suunas teha elamisele ring peale ja jälle välusukse ees lõpetada.
8. Täida pihusti puhta veega, millesse on lisatud mõned tilgad eukalüpti või lavendliõli (antibakteriaalse toimega) ja pritsi seda vett aeg-ajalt õhku.
9. Puhasta kodu meresoolaga (kasutage meresoola, ilma joodi ja muude aineteta.)- Hakka kodu välisukse juurest liikuma.Liigu kellaosuti suunas kuni kogu korter või maja on läbi käidud ja jõuad välisukseni tagasi. Aseta seinaäärde ja nurkadesse meresoola. Palu seda tehes soolal su kodu seisvast, mustast ja haigusttekitavast energiast puhastada. Lase soolal niimoodi olla kasvõi 24 tundi. Kui tagasi tuled pühi sool kokku taotlusega: Ma pühin ära kogu mustuse ja segaduse oma kodust. Siis viska sool wc potti ja lase veega alla .
10. Haige inimese tuppa võid asetada topsi meresoolaga ja panna küünla põlema.
11. Põleta kodus tihti küünlaid, kasuta aroomilamp.
12. Mängi kodus mantraid, tervendavaid helisid, rahulikku ja tasakaalustavat muusikat.
13. Heli lööb seinad energeetiliselt puhtaks. Sobib selleks mõnusalt shamaanitrumm või kellukesed. Mida kõrgem heli, seda parem.Plaksuta aeg-ajalt käsi, nii puhastad samuti enda ümbrust ning ka keskkonda.
14. Hoia kodu valgena- lase päikesevalgusel sissepaista ja sinu kodu positiivse energiaga laadida.
15. Tolmul on imeline võime siduda igasuguseid närvilisi energiaid ja emotsioone – riide ja tülisid.
 Peale neid toiminguid mediteeri, kujuta, et su toad täituvad helesinise positiivse energiaga ja muutuvad säravaks. Lõpuks naudi dušši,pese ka ennast mõttes helesinise energiaga, joo enese poolt õnnistatud vett, mine jalutama.

Pese peale koristamist oma käed!

Pärast kodu puhastamise lõppemist on vajalik vabaneda ka halva energia jääkide eemaldamiseks oma kätelt, sest käed on otseselt halva energiaga kokkupuutes.

Selleks, peske käed kraani alla seebiga puhtaks. Seejärel peske käsi veel soolaga ja oota, kuni nad ära kuivavad. Pärast seda, pigista käsi ja painuta oma sõrmi. Siis pane käed kokku ja hõõru peopesasid omavahel päripäeva. Lõpuks raputa käsi, nii kaotad viimasedki negatiivse energia jäänused.


Parim mida kasutada saad.


 LILLED -Me saame kodule lisada eluenergiat tuues koju lilli. Lilledega tulevad meie koju ka haldjad. Haldjad on väga mängulised ja kui meie kodus on lilli ja me neid armastuse ja hoolega kohtleme, siis kutsume oma koju üha enam haldjaid.Lilled puhastavad meie kodus ka õhku ja kiirgavad endast välja imepärast aroomi. Värsked lõhnad aitavad muuta emotsiooni samuti värskeks ja elavaks.
 Tugev jõud on ka loorberilehtedel. Neid võib tihti kodus põletada ja ruumi energias toimub peale seda alati muutus.
Pööripäevades on eriline jõud, energiad on siis väga lahti. Käia tossava kadakaoksaga läbi kõik toad ja anda sinna juurde oma mõttejõud, et puhastus saaks veel suurema väe taha.
Pühitsetud veele soovitaks parem allikavett. Aga piisav täiesti tavaliselt veest, mis kraanist/kaevust tuleb. Pühitsetut vett ei soovita kindlasti, nagu ka kiriku küünlaid jne sest energiad hakkavad omavahel ristlema ja üksteist segama. Kui oled kristlane siis tee kristlike rituaale ja vaid kristlikke. Kui oled Eestlane kasuta eestlaste kombeid ja ära neid solgi teiste usunditeda. Pole vaja idamaised viirukeid, mis kaugelt maalt päris ja lõhnavad võõralt.
Pihlakaoksi/keppe kasutati, vitsutati maja nii seest kui väljast üle. Ja kadakaviht/suits.
Pihlakal on eestis eriline vägi, mis kaitseb kodu. Pihlakas võiks kasvada kodumaja lähedal. Pihlakaoksa pidavat kuri kartma. Kadakasuitsul sama tugev vägi. Võid tuua ka niisama tuppa (palu puult luba) vaarsi. Kadakalt murra kuivanud oksi ja suitseta neid. Ka värsked kadakaoksad on tõhusad. Tee kevadel kadakavihtasid, aastaringselt hea võtta.
Pihlakaoksi võib ka vaasi tuua, või kadakaoksi. Küll nad ise teavad siis mida teha, kui vaja. Üks pihlakakaigas võiks olla ka elamises.


 Loomulikult eestlased koristasid kaduneljapäeval, siis oligi rituaalne koristuspäev – kuu kahaneb, halb läheb minema.  Kasuta oma loomingulisust ja sa saad hea tulemuse.Puhastada tasub regulaarselt. Kui oled ise depressioonis ja hoones on aastaid valitsenud madalad energiad, tasuks kasutada spetsialisti abi. Sellistel puhkudel on negatiivsus tihtipeale kogunenud voodisse või disharmoonias inimese istumis- ja tegutsemispaigas.


Kasutatud materjale- kuushamanka, para.ee, harmoonia.onepagefree.com
Vaata ka seda -http://naistekas.delfi.ee/horoskoop/salateadus/

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate