No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Päikesevarjutus 20. märtsil võib kaasa tuua suuri muutusi.

by - esmaspäev, märts 16, 2015


Reedel on Kalade tähtkujus selle aasta esimene päikesevarjutus.
20. märtsil on Eestis näha osaline päikesevarjutus, kell 11:36 toimub kuuloomine Kalades. See on aeg, mil peaksime endale uusi eesmärke seadma ja mõtlema uutele algustele. Selle noorkuu ajal tuleks oma mõtted koondada Kalade sodiaagimärgi järgi ning kui soovime, saame ka käimasolevatele projektidele uut energiat peale kuuloomist anda. Oma vaieldamatu mõju annab seekordsele kuuloomisele ka Päikesevarjutus.
 Varjutuse algab kell 11.00 (Tartus, aga ajad kehtivad ligikaudu kogu Eestis) ja lõpp on kell 13.17. Selle ajaga liigub kuuketas üle Päikese, kõige suurem osa päikesekettast (77,7 % läbimõõdust, 73 % pindalast) on kaetud kell 12.09.
Täielik päikesevarjutus jääb meist umbes 1500 km loodesse: on näha Atlandi ookeani põhjaosas, Fääri saartel ja Teravmägedel. Kuu katab seekord Päikese peaaegu kolmeksminutiks (2min 47 s).

Astroloogid on päikesevarjutusest väga elevil, sest see võib kaasa tuua suuri muutusi. Nimelt on enamustel aastatel kaks päikesevarjutuse perioodi, mil avanevad taevased võimalused näha ja teha asju hoopis teistmoodi, kui tavaliselt.

Sel perioodil võivad meie elud suunduda tagasi õigele rajale, aga samas võib see anda päikesevarjutusele ka negatiivse tooni. Kujutle näiteks, et oled halvas suhtes või pole rahul oma töökohaga, siis ilmub päikesevarjutus ja järsku see suhe või töö lõpeb. Sellised muudatused on väljakutsuvad ja tegelikult alati positiivsed, kuigi esmapilgul võivad tunduda negatiivsed.

Sellega, mida päikesevarjutus kaasa toob, võib olla alguses väga raske toime tulla. Peaaegu alati jääb toimuvast siiski kokkuvõttes positiivne tunne. Kui aga oled oma eesmärkidest kõrvale kaldunud, siis toob päikesevarjutus esile uusi asjaolusid, mille mõju sind õigele teele tagasi juhatab. Samuti leiab praegu aset ka Uraani-Pluuto vastuolude kulminatsioon, mis on jõudu kogunud juba 2012. aastast alates.

Sellel nädalal küsi endalt, mida sa tahad saavutada ja kui kaugel sa sellest eesmärgist oled, sest käes on tõepoolest pöördeline hetk.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate