Bounty ehk šokolaadi-kookosekommid
Kui soovid, et saaksid maiustusi korralikult ka toatemperatuuril serveerida, siis kasuta glasuurimiseks kindlasi tempereeritud šokolaadi. Tempereerimise kohta loe lähemalt siit.
Koostis
Kookosetäidis:
300 g kookoshelbeid
300 g suhkruga kondenspiima
150 g pehmet toasooja võid
Katmiseks:
300 g tumedat või piimašokolaadi
Valmistamine:
Sega toasoe või ja kookoshelbed korralikult läbi. Lisa kondenspiim ja klopi, kuni segu on ühtlane.
Vormi kookostäidis umbes 2 cm kõrguseks plaadiks. Keera küpsetuspaberisse ja pane vähemalt 3 tunniks külmkappi tahenema. Seejärel lõika 2x2 cm juppideks ja pane uuesti tunniks ajaks külmkappi.
Kasta kookosekuubikud sulatatud (tempereeritud) šokolaadi sisse, kaunista vastavalt soovile ja lase uuesti külmkapis taheneda (kui kasutasid tempereeritud šokolaadi, siis võid jahedas ruumis serveerimiseni hoida; tavalise sulatatud šokolaadiga kaetud kommid tuleks kindlasti külmkappi või lausa sügavkülma panna).
Algallikas: (DIY Bounty barres), aga jätsin tuhksuhkru retseptist välja ning tegin pikkade batoonide asemel väikeseid kuubikuid.
PS Kui soovid kondenspiima ise keeta, siis leiad retsepti siit.
Allikas: © Nami-nami
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.