MARJADEGA KOHVI-ŠOKOLAADITORT
Eriti hõrk ja suviselt kerge tort.
Kakaobiskviitide vahel on õhuline šokolaadi-ja
kohvimaitseline kohupiima-vahukoorekreem ja muidugi ohtralt mustikaid ja
vaarikaid.
Tort valmib kiirelt ja lihtsalt kuid välja näeb väga pidulik.
Mõnus maitsekooslus kohvist, tumedast šokolaadist ja mahlastest marjadest.
BISKVIIT:
4 muna
1,5dl suhkrut
1dl nisujahu
0,5dl kartulitärklist
2spl kakaod
1tl küpsetuspulbrit
KREEM:
2dl vahukoort
400g kohupiimapastat
4sl suhkrut
3tl lahustuva kohvi pulbrit
50g riivitud tumedat šokolaadi
Immutamiseks kohvi
VAHELE:
u.100g vaarikaid
u.150g mustikaid
Kaunistamiseks tumedat šokolaadi
Vahusta munad suhkruga
heledaks kohevaks vahuks. Lisa ettevaatlikult omavahel segatud
kuivained. Kalla tainas 26cm läbimõõduga koogivormi ning küpseta
200kraadises ahjus u.25 minutit.
Kummuta jahtunud tordipõhi vormist välja, jahuta ja lõika kaheks kihiks.
Vahusta rõõsk koor suhkru ja lahustuva kohviga, sega ettevaatlikult hulka kohupiim ja riivitud šokolaad.
Kummuta jahtunud tordipõhi vormist välja, jahuta ja lõika kaheks kihiks.
Vahusta rõõsk koor suhkru ja lahustuva kohviga, sega ettevaatlikult hulka kohupiim ja riivitud šokolaad.
Tõsta üks tordiõhi serveerimisalusele ja niisuta kohviga. Määri põhjale pool kreemist, aja ühtlaselt laiali ja kata marjadega.
Tõsta peale teine koogipõhi ja immuta kohviga, kata allesjäänud kreemiga, tõsta külma maitsestuma.
Enne serveerimist kata tort marjade ja šokolaadiga.
Allikas - http://magusadfotod.blogspot.fr/
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.