No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Täidetud kanarullid ananassikastmes.

by - kolmapäev, juuni 12, 2013



Meie pere üks lemmikutest toitudest. Mida on kerge ja lihtne valmistada ja ei võta ka palju aega, kogu protsess kuni lõpptulemiseni võtab kokku aega mingi 40-45 min.Ükskõik kui palju ma ka neid rulle olen teinud, järgmist päeva see toit pole kunagi näinud ;-) Niiet otsustasin, et panen selle toidu retsepti siia siis ka ülesse.

Vaja läheb
400 - 600 gr linnuliha fileed ( kogus sõltub palju on sööjaid)
3/4 purki ananassikompotti (340 gr)
200 gr vahukoort
ca100 gr sulatatud juustu maitserohelistega
broilerimaitseainet( Santa Maria)
Puust tikkuorke

Töökäik
Lõika broileri fileest pikkupidi pikad õhukesed ribad. Maitsesta mõlemalt poolt filee broileri maitseainega kokku, hõõru seda veidi filee sisse. Nüüd määri filee üks külg sulajuustuga kokku ja keera rulli, alusta keeramist kitsamast otsast ja kinnita rull tikuga, et see tagasi lahti ei tuleks. Niimoodi tee kõik fileed.
Kui see on valmis pane pann tulele ja prae rulle, aegajalt sega ja pööra külgi,  kuni rullid saavutavad ilusa kuldse värvuse.
Pane ahi sooja. Senis kuni ahi soeneb tee valmis kaste. Selleks sega 1 purgi kompotist kolmveerand kogust ananassi tükke ja vedelik, ning pakk vahukoort kokku, lisa sinna broileri maitseainet, sega ja vala madalasse ahjunõusse. Nüüd tõsta sinna sisse (ananasside vahele) praetud rullid ja pane ahju 20-25 minutiks  200 kraadi  juures küpsema.Võid  küpsemise vahepeal rullidel külge keerata.
Kui rullid on valmis, eemalda tikud.
Serveeri, kas kartulipudru, või riisiga.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate