Pannkoogi tort.
Koostis:
Tainas:
-1 purk kondenspiima (magus)
-1 muna,
-1 tl söögisoodat
-470-500 gr.jahu
Keedukreem:
-500 ml piima.
-2 muna
-1 spl suhkrut.
-1 kotike vanillisuhkrut (ca 7gr.)
-2 spl jahu
-200 gr võid
Ettevalmistus:
Tee kõigepealt kreem: Sega piim, munad, suhkur, vanilliin. suhkru, jahu, pane pott tulele. Kui mass pakseneb lisa õli, lase jahtuda.
Seejärel segage kondenspiim, muna, söögisoodat, jahu, segage ühtlaseks taignaks.Jagada taigen osadeks, rulli õhukeseks (panni suurused vormid) , torgi kahvliga augukesed üle rullitud taigna ja praadi ilma õlita mõlemalt poolt nagu pannkooke. Lõika küpsetatud osad vastavalt soovitud kujule, siis kui nad on veel soojad. Siis määrige kook kiht kihilt kreemiga ja puista pealmine kiht vastavalt oma soovile (marjade, kookoshelvete, shokolaadiga) Hoia külmkapis 2 tundi. Serveeri.
Allikas -More idey
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.