No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Masseeri kõrvu, kui oled külmetunud!

by - esmaspäev, oktoober 07, 2013


Masseeri kõrvu, kui oled külmetunud! 

Kõrvades asub tihedalt akupunktuur punkte, mida on lihtne masseerida ja mõjutada. Hiina meditsiin arvavab, et lisaks kuumale ingveriteele on järjekindel kõrvamassaaž üks meetodeid, mis aitab tugevdada immuunsüsteemi ja vähendada haigestumist külmetushaigustesse. Isegi ennetusravis – kui kõrva erinevatest kohtadest igas suunas sikutada ja kuskilt valus ei ole, siis oht külmetuda on ka väiksem.

Massažitehnika:

Alusta kogu kõrva hõõrumisega, siis silita kõrva kõrvaääri. Seejärel masseeri kõrva alaosas ettepoole ulatuvat kõhre. Masseeri kogu kõrvapind läbi ja kauem seda osa kõrvast, kus on ebamugavustunne või valuaistingud. Lõpetuseks aluste kiire ja jõulise kõrvalestade massaažiga. Masseeri kuni kogu kõrv muutub soojaks, sellega kaasneb ka kogu keha soojenemine.

NB! Kõrvamassaaž mõjub valuvaigistavalt nii kurgumandlite põletiku kui kurgu- ja ka hambavalu puhul.

Kõrvalestades asuvad kõiki elundeid ja energiakanaleid ühendavad punktid. Seetõttu mõjub kõrvamassaaž kogu keha ja tema organite tööd stimuleerivalt ja tugevdab immuunsüsteemi. Keha loomuliku tasakaalu taastumine aitab kehal kiiremini külmetumisest välja tulla.


Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate