No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kaalulangetaja edetabel- 10 parimat toitu.

by - neljapäev, oktoober 17, 2013



Kas soovite vabaneda rasvast oma kehas?

10 parimat toitu.


1. Kaer 
Temal ei ole ainult maitse hea, vaid vähendab samuti näljatunnet. Kaer sisaldab kiudaineid, mis aitab ja stabiliseerib kolesteroolitaset.

2. Muna
 Munades on rohkesti valku ja vähe kaloreid. Munad aitavad meil ehitada lihaseid ja nad on üheks parimaks valguallikaks, neis leidub ka tublisti  kolesterooli.

3. Õunad
Lisaks antioksüdantidele, sisaldab õun suurel hulgal vitamiine, eriti C-vitamiini ja kiudaineid . Kõige tähtsam on, et õun sisaldab pektiini, mis aitab vähendada organismis rasva.

4. Roheline tšillipipar
Kaalu aitab langetada tšillipipras peituv kapsaitsiin, mis pärsib söögiisu ja vähendab vajadust rasvaste toitude järele ja samuti põletab kiirelt kaloreid.

5. Küüslauk
 Küüslauk sisaldab Allicin mis on antibakteriaalsed omadused aitavad meil vähendada rasva ja eemaldab samuti halva kolesterooli.

6. Marjad
Lisaks heale maitsele sisaldavad marjad ohtralt antioksüdante ja kiudaineid ning on leitud, et marjade söömine aitab vähendada söögikorra järgselt veresuhkrutaseme kiiret tõusu (meeldetuletuseks- pidev veresuhkrutaseme kõikumine raskendab rasvapõletust)

7. Roheline tee
 Roheline tee on üks kõige tõhusam vahend, mis aitab teil kaalust alla võtta. See sisaldab antioksüdante, mis aitab ja stabiliseerib meie keha kaalu. Jooge päevas 2 tassi teed, nii saad paremaid tulemusi.

8. Pähklid
Pähklites on palju antioksüdante, valku, kiudaineid ning häid ja kasulikke rasvu. Mitmed uuringud on näidanud, et pähklite söömine viib parema keha koostiseni. Mis kõige tähtsam- nad aitavad täita kõhtu.

9. Tomatid
Aitavad meil põletada kiirelt rasva. Kui ainevahetus on kiirem, on kaalulangetamine tõhusam. Nii et võta tomatid oma dieeti regulaarselt :)

10. Tume šokolaad
 Tume šokolaad sisaldab Flavonoidide, põletikuvastased omadused, mis aitab vähendada kolesteroolitaset veres. See tõstab serotoniini sisaldust veres ja ka põletab rasva.
/Uuringud on näidanud, et dieedid, mis sisaldavad suures koguses süsivesikuid ning vähesel hulgal proteiini, tõstavad serotoniini taset sekreteerides insuliini./


Kasutatud materjale- www.humanNhealth.com
.

You May Also Like

3 comments

  1. No mida???? Toidud, mis põletavad rasva? Loll jutt suhu tagasi!!! Põletus käib ikka kehalise tegevusega, mitte söömisega.... Süüa on vaja just nii vähe ja nii palju, kui ära kulutad, kui vaja maha võtta ,siis kulutada vaja rohkem, kui sisse sööd.....Loogiline ja lihtne!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures usu v mitte, mõndade toitude seedimine võtab tohutult energiat, seega läheb lisaenergia saamiseks organism Su oma rasvade kallale, näiteks rohelised oad, kõik küllastamata rasvad ja fruktoosid...liigutamine ainult kiirendab seda protsessi veelgi...

      Kustuta
  2. Väga üllatav lugeda nii palju negatiivseid kommentaare! Laske olla, tore ju, et keegi jagab head ja kasulikku informatsiooni ja on vaevaks võtnud selle üldse siia postitada! Minu meelest väga tore kirjutis ja edu blogijale :)

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate