No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Miks sa ei tohiks kanda sõrmust pöidlas

by - kolmapäev, märts 17, 2021



Käed - need on kõige imelisem, salapärasem ja unikaalsem kehaosa.
Käed aitavad kõige rohkem mõista inimest, tema vaimset seisundit, luua tema individuaalset kuvandit ning käte seisundist võib diagnoosida ka mõned psühholoogilised ja isegi füüsilised probleemid. Inimene ei suuda teadlikult ennast ja kõiki liikumist ja reflekse kontrollida. Seepärast ei ole isegi "juhuslik liigutus " enam psühhosomaatilise jaoks juhuslik. See tunnistab sinu alateadvusele soovimatust midagi teha või otsustada, mis siis täpsemalt 
- seda vaatame järgi....

 See viitab sinu isiksuse kasvule, iseenda aktsepteerimisele, võimele tegeleda sisemiste konfliktidega.
Vasaku käe pöial väljendab kõike, mis inimesega isiklikus elus seostub, parem on sinu suhtumine väljapoole. Liigesevalu parema käe pöial - mõtle, kui harmooniliselt sa end tunned, ja kas oled oma saavutustega rahul. Endale hoogu andmiseks kanna selles sõrmes sõrmust.


Hoiatus! Miks sa ei tohiks kanda sõrmust pöidlas

Pöial sümboliseerib tervet mõistust, loogikat, intelligentsust. See on "meessoost" sõrm, mis on seotud tugevate omadustega: julgus, soov võita, sihikindlus. Sõrmuse kandmine sellel sõrmel stimuleerib nende omaduste avaldumist.

Tüdrukutel ei soovitata ehteid pöidlal kanda, kuna see blokeerib Veenuse energia, mis surub naiselikkuse alla ja raskendab oluliselt teise poole otsimist.

Hoiatus! Miks sa ei tohiks kanda nimetissõrmes sõrmust

Nimetissõrm on sinu tahe, jõud, soov kontrollida.
"Hinge märki " iseloomustavad tugevad, võimsad inimesed, kuninglik, võimas, purustav ja ei aksepteeri vastuväiteid ja kompromisse.
Nimetissõrm on pikka aega olnud seotud võimuiha ja edevuse sooviga. Sellel sõrmel ehete kandmine suurendab selliseid iseloomuomadusi nagu enesekehtestamine, otsusekindlus ja enesekindlus. Negatiivsete tagajärgede hulka kuulub tugevnemine, sealhulgas negatiivsed iseloomujooned. Inimene muutub agressiivsemaks ja isekamaks.

Keskmine sõrm on sinu staatus. Suured ja massiivsed keskmiste sõrmede ehted tõstavad staatust, annavad enesekindlust, tõstavad kõrgemale.

Nimetu sõrm- väljendab sinu emotsioone ja tundeid. Siin võime näite tuua kihlasõrmuse näol.
Seepärast ongi kihlasõrmus paremal käel mõeldud demonstreerima kindlat staatust, korrektset ja head tegevust inimeste suhtes. Kui su sõrmus ( nii kihla või abielu sõrmus kolis teise sõrme või sa lõpetasid selle kandmise, mõtle, mis juhtub sinu tunnetega. Kõik protsessid kehas on ju omavahel seotud.
vastuväiteid ja kompromisse.

Hoiatus! Miks sa ei tohiks kanda nimetissõrmes enneaegselt abielusõrmust

Abielusõrmuse kandmine sõrmusesõrmes on rangelt keelatud. See on abielu, õigussuhete sümbol. Selliseid ehteid enne tähtaega kandes võid endale tüli tuua, sest inimene üritab omandada staatust, mis talle veel ei kuulu. Enne tähtaega kantud ehteid ei saa omanikule õnne tulla.

Väike sõrm - Kui soovid laadida end uute ideedega ja rõhutada oma unikaalsust - kanna sõrmust just selles sõrmes. Ebamugavustunne võib viidata sinu enda soovide nihkumisele, sisemisele stagnatsioonile või hirmu muutuste ees. Kui teil on raskusi suhtlemises, kandke sõrmust väikeses sõrmes.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate