No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sõrmuse abil saate oma isiklikku elu parandada ja edu meelitada!

by - teisipäev, august 22, 2023




Maailmas on nii palju kaunistusi ja ehteid, millega end iga päevaselt, kui ka erilistel puhkudel ehtida. Huvitaval kombel annavad mõned inimesed sõrmuste kandmisele teatud tähenduse, teised aga lihtsalt täiendavad oma stiilset välimust aksessuaaridega.

Meie käes on tohutu jõud, millest kõik ei tea. Asi pole füüsilises jõus, vaid energias, mida me kiirgame.
Numeroloogid ütlevad, et sõrmuse abil saate oma isiklikku elu parandada ja edu meelitada. Kõik, mida pead tegema, on panna see konkreetsele sõrmele.


Pöial on Marsi mõju all. See tähendab visadust, aktiivsust, algust. Pannes pöidlasse sõrmuse, aktiveerite maailma sensoorse tajumise. Lisaks tõmbab see ligi ka raha. Kui inimene tegeleb spordiga või tema tegevus on seotud kehalise aktiivsusega, siis on tal kõige parem kanda pöidlas sõrmust.
Parema käe pöidlas olev sõrmus suurendab aktiivsust. Samaaegselt tegevusega ilmnevad paljud keerulised asjaolud. Need aitavad sõrmust kandval inimesel oma eesmärki saavutada. 
Vasaku käe pöidlas, aga tõmbab sõrmus vastassoo tähelepanu. Kui inimene on häbelik, võib sõrmus pöidlas kaasa aidata algatuse avaldumisele.


Nimetissõrme valitseb Jupiter. Ta austab oma peremeest. Kaunistades nimetissõrme sõrmuse abil, aktiveerite Jupiteri ja jõu elemendi. See annab kandjale      enesekindlust ja aitab eesmärke saavutada. Ja mitte ainult tööl.
Parema käel suurendab sõrmus isiklikku jõudu. Jupiter meelitab sõrmusekandja ellu edu ja usaldusväärseid äripartnereid.
Vasaku käel olev sõrmus tähistab reisimist. Jupiter edendab heaolu kõigis tegevusvaldkondades. Suureneb enesekindlus, suureneb mõju teistele.


Keskmise sõrme kaitsepühak on Saturn - vastutab vaarvanemate mälu eest. See on seotud seaduse ja võimuga.
Parema käel sõrmuse kandjail on autoriteeti. Nii demonstreerisid monarhid ja kuningad oma võimu ja suurt vastutust.
Vasaku käel  keskmise sõrme sõrmus viib sujuva karjäärikasvuni. Soodustab kõrgele ametikohale asumist ja soovitud ametikoha saamist.
Keskmisel sõrmel peate kandma sõrmuseid, mis on päritud teie suguvõsa poolt. Sõrmus keskmises sõrmes teeb inimese tugevamaks, nii saab ta kontakti oma vaarvanematega. Kinkige kindlasti enda lastele oma sõrmused. Mitte ainult tüdrukutele, vaid ka poistele. Need sõrmused aitavad neid elus.

Sõrmusesõrmes  (keskmise ja väikese sõrme vaheline sõrm) Veenus vastutab sõrmusesõrme eest. Kõik selles sõrmes olevad ehted on seotud armastuse energiaga. inspireerib, aktiveerib loovat energiat, aitab suhtlemisel. Ja kui paned sõrmusesõrme oma lähedaste annetatud sõrmuse, aitab see Sul parandada isiklikke suhteid.
Parema käel  sõrmus näitab teise poole olemasolu. 
Vasaku käel  sümboliseerib see armastuse janu ja romantiliste seikluste otsimist. Loomingulistele inimestele toob vasaku käe sõrmus kasumit ja suurendab loovust. 

Väikeset sõrme juhib Merkuur. Tema vastutab suhtluse eest,  tugevdab teie emotsionaalset sfääri ja aitab luua vajalikke kontakte. Esoteerikud soovitavad biovälja tugevdamiseks kanda väikeses sõrmes hõbedast ja vasest sõrmuseid.
Parema käel  olev sõrmus aitab kaasa kõne ja mõistuse arendamisele. Võimaldab enne avalikkuse ette minekut emotsioone vaigistada.
Vasaku käel  oleva sõrmuse korral areneb intelligentsus ja intuitsioon.
Sõrmus (väiksesse sõrme) on hea kink oma sõpradele.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate