No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida tähendab sõrmuse kaotamine või leidmine?

by - reede, september 29, 2023



Sõrmuse kaotamine ei ole enamikul juhtudel hea, kuid mõnikord võib seda end tõlgendada positiivselt. Kui inimene kaotab mõne ehte, siis kogu sellesse kogunenud positiivne energia läheb sellega kaasa. Halvim stsenaarium on see, et ehted varastatakse. Sel juhul on suur tõenäosus, et varastatud ese saab tugevalt kahjustada. Kõige vähem häda toob inimesele, tema endale ostetud toote kaotsi minekuga.

Loe ka: Meie kätes on vägi! - ÕNNISTA OMA KÄSI!

Mida tähendab kuldsõrmuse kaotamine?

  • Kullast ehete kaotamine on õnn. Esoteerikud tõlgendavad, et üldtunnustatud seisukoht, et juveeli kaotamisega eemaldati patt hingest.
  • Kuldehete kaotamine võib tähendada rida suuri ebaõnnestumisi, sest õnn on inimesest ära pöördunud.
  • Kui kaotate kuldehted, peaksite tõenäoliselt ootama elus rahalisi raskusi.
  • Kui kullast ehe mis oli sõbra kingitus, tõotab selle kaotamine temaga konflikti.
  • Kui inimene on ebaõnne ajal kullast eseme kaotanud, tõlgendatakse seda positiivselt. See tähendab, et mured mööduvad peagi.
  • Kui mees on oma abielusõrmuse kaotanud, ennustab see märgi järgi tema naise truudusetust.

Mida tähendab hõbesõrmuse kaotamine?

Hõbeehete kaotamine tõotab kiiret lahkuminekut kallimast. 
Mõnel juhul võib selline kaotus tähendada uudist vana tuttava surmast.

Mida tähendab metallsõrmuse kaotamine?

Metallist sõrmuse kaotamine ei ole nii hirmutav kui kuld- või hõbesõrmuse kaotamine. Selline kaotus tõotab vaid väikseid eluraskusi. Täpsemalt tõlgendatakse märki järgmiselt:

  • Metallehte kaotamine tähendab pärast rasket tööd frustratsiooni ja pettumust.
  • Metallist ehete kaotamine enne reisi tähendab negatiivseid reisikogemusi.
  • Kui inimene kaotab metalltoote, on oodata väiksemaid peretülisid või kokkupõrget lähedase sõbraga.
Mida tähendab kihlasõrmuse kaotamine enne pulmi?


Abielusõrmuse kaotamist peetakse eriti halvaks märgiks. See tähendab, et abielu ei ole tugev, perekonnas on alati ebakõla. Lõppkokkuvõttes võib see lõppeda kiire lahutusega.

Teisest küljest, kui kaotate kõigepealt abielusõrmuse ja seejärel leiate selle, on see hea märk. See tähendab, et paar pääses tõsisest ebaõnnest ja kaunistus toimib edaspidi talismanina.

Tähtis! Kui inimene on enne pulmi ühe sõrmuse kaotanud. Peate ostma uue komplekti, mitte puuduva sõrmuse.

Mis on sõrmuse leidmise tähendus?

Märki tõlgendatakse sel juhul kahel viisil. Ühest küljest on sõrmuse leidmine hea õnn. Seevastu oma kodu lävelt ehteid leida on vähemalt kummaline. On suur tõenäosus, et toode on kahjustatud, mis ei tõota head. Seetõttu ei tasu rõõmustada, kui õnnestus leida mõni hinnaline ehe, selle endale soetades võid saada kogu selles sisalduva negatiivse energia.

Mida tähendab tänavalt sõrmuse leidmine?

Kui leiate tänavalt ehte, tõlgendatakse seda tavaliselt positiivselt. Eelkõige eristatakse järgmisi tõlgendusi:
  • Hõbehete leidmine tähendab lähedase tagasitulekut.
  • Kihlasõrmuse leidmine on suur õnnistus. Vallalised kohtuvad peagi oma teise poolega, kellega võib-olla hiljem õnnestub pere luua.
  • Päikesepaistelisel päeval ehete leidmine tähendab head õnne järgmistel päevadel.
  • Eriti hea on leida kuldehteid. Selline leid tõotab paranenud materiaalset heaolu, konfliktide kiiret lahendamist, heade inimestega kohtumist ja õnne armastuses.
  • Abielus inimesele sõrmuse leidmine tähendab perekonna täiendamist.
  • Naissõrmuse leidmine tähendab ellu inimese ilmumist, kellest võib saada hea nõuandja.
  • Meessõrmuse leidmine tähendab leppimist pärast suuremat tüli.
Tähtis! Ristteelt ehete leidmine on peaaegu alati halb õnn. Sellised asjad on negatiivselt laetud, neid on parem mitte puudutada ja kindlasti mitte endale jätta.

Mida tähendab ukselävelt sõrmuse leidmine?

Eramu või korteri lävelt ehete leidmine pole hea, kui leid on võõras. See võib tähendada ainult üht - toode panni sinna tahtlikult, seda eesmärgiga sind kahjustada. Tavaliselt torgatakse selleks nööpnõelad uksepiidadesse ning mündid peidetakse lengi taha. Sellega seoses on sõrmustel palju suurem jõud - neil on ringikujuline kuju, suletud kuju, sümboliseerides seeläbi igavikku. Needus tähendab sel juhul igavest kannatusi.Kui leiate sellise "kingituse", ei tohiks te meelt heita. Negatiivseid tagajärgi saab vältida, kui järgite kontakteerumisel rangelt põhilisi ohutusreegleid:

  • See, kes asja leiab, ei tohiks seda mingil juhul paljaste kätega puudutada. Leid korjatakse üles ainult kinnastega või rätiku, salli või kaltsu abil.
  • Vabanege sellest ehtest nii kiiresti kui võimalik. Viskake see majast minema.
  • Pärast seda peate külastama kirikut, et puhastada end negatiivsest energiast.
Mida tähendab kadunud sõrmuse leidmine?

Mõnikord leiab inimene ehte pärast seda, kui ta ise on need kaotanud. Tavaliselt peetakse seda äärmiselt soodsaks märgiks – sõrmuse leidmine pärast selle kadumist tähendab, et häda on möödas. Leitud tootest saab siis võimas talisman, mille kandmine tõotab õnne ja õitsengut.

Mida teha leiuga

Sa ei saa kanda teiste inimeste sõrmuseid, kuid mõnikord on kiusatus leitud leidu kanda. Leiu negatiivsete tagajärgede minimeerimiseks on vaja ehet 3 päeva leotada pühas vees.

Miks sa ei peaks kandma leitud sõrmuseid!

Levinud uskumused hoiatavad, et kui keegi on sõrmuse kaotanud, ei tohiks selle leidnud inimene seda kunagi kanda. Fakt on see, et ehted kannavad kaotaja energiat ja see pole alati positiivne. Kellegi teise sõrmust kandes võid endale saada kõik endise omaniku hädad, mis toovad kaasa lahkarvamusi lähedastega, rahalisi raskusi ja terviseprobleeme.

  • Samal põhjusel ei tohiks lasta kellelgi oma sõrmuseid kanda. Seega võib inimene tahtmatult või isegi tahtlikult varastada kellegi teise õnne.
  • Te ei tohiks lasta teistel inimestel proovida kuld- ja hõbeehteid, et mitte oma õnne kaotada.
  • Ärge hoidke katkiseid esemeid ega kadunud kividega ehteid. Sa ei saa neid isegi kanda. Need mitte ainult ei suuda kandjat kaitsta, vaid põhjustavad ka omanikule väiksemaid probleeme.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate