No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

15. juuli - Ülemaailmne kallista oma last päev

by - pühapäev, juuli 14, 2024


15. juulil on ülemaailmne kallista oma last päev, mida tähistatakse igal aastal juulikuu kolmandal esmaspäeval. See tähistab sidet laste ja vanemate vahel ning seisneb teadlikuse väljendamises, kui väga te oma lapsi armastate, kui neid kallistate. 
Uuringud näitasid, et kallistamine muudab meid tervemaks ja õnnelikumaks! See vähendab stressi, pakkudes tuge, võib kaitsta teid haiguste eest, tugevdada teie südame tervist ja vähendada teie hirme, lisaks parandab teie suhtlemist teistega.
Kallistamine kui kiindumuse märk on tõenäoliselt olnud kultuuriline ja perekondlik komme tuhandeid aastaid, tõenäoliselt inimkonna algusest peale. Võib-olla sai see alguse soojuse jagamise viisist. Kuigi see näib olevat ka kaasasündinud tegevus kui viis lohutust pakkuda.

Michelle Nicholsi asutatud ülemaailmne kallistuspäev toimus 2008. aastal. Kümme aastat pärast seda, kui tema poeg Mark suri kaheksa-aastaselt vähki, tahtis Michelle Nichols vanematele meelde tuletada, et lapsepõlv on üürike ja nad peaksid rohkem leidma aega laste kallistamiseks.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate