No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed, kes on sündinud 7, 16 või 25 kuupäeval

by - esmaspäev, juuli 22, 2024

 


Hingenumber 7

Inimesed, kes on sündinud 7, 16 või 25
Neid inimesi valitseb variplaneet Ketu

Väljastpoolt tunduvad nad veidi sellest maailmast väljas, mõneti ebaadekvaatsed, sest nad ei taju maailma mitte oma peaga, vaid kuuenda meelega.

Selle digiteaduse kohaselt võivad 7-ga inimestel olla järgmised omadused, olenevalt valguse või tumeenergia ülekaalust neis:

 + positiivne: viivad ideid kiiresti ellu, tulevad hästi toime kriisiolukordadega, on atraktiivsed, oskavad teha kundalini joogat;
- negatiivne (-): negatiivses olekus võivad nad olla hajameelsed, ei saa aru, mis nende ümber toimub, tekitavad laastamistööd ja võivad endale kahju tekitada.

Seitsmed – kes nad on?

🟣Neid mõjutab variastraalplaneet Ketu. See planeet annab seitsmestele erilised võimed, millest seitsmesed ise sageli teadlikud pole ja näitavad neid välja vaid eriolukordades, kui mõistus lülitub välja ja nad on sunnitud usaldama oma intuitsiooni.
🟣Klassikaline numeroloogia, numbri 7 all sündinud inimestel on filosoofiline iseloom, nad on altid õppimisele, üksindusele ja eraklikusele, need on teadusinimesed, neid võib nimetada "raamatukoiks" ja üldiselt on need inimesed sellest maailmast veidi väljas, tänu sellele, et nad on pidevalt oma maailma sukeldunud.
🟣Ketu on raskuste planeet, seega seisavad seitsmesed silmitsi paljude katsumuste ja takistustega, eriti nooruses. Nad on hajameelsed, mässumeelsed ja rahutud. Nende olemuses on koos hävimispotentsiaaliga ka suur potentsiaal vaimseks arenguks. Kuid kõige sagedamini näitavad seitsmed vaimseid püüdlusi alles hilisemas eas.⠀
🟣Seitsmesed on sentimentaalsed ja romantilised, neil on lahke ja pehme süda. Nad kogevad sageli meeleolumuutusi ning neile meeldib perioodiliselt oma keskkonda muuta ja reisida. Nad on head õpetajad. Nad teavad, kuidas veenvalt rääkida ja neid on peaaegu võimatu petta, neil on iseseisev mõtteviis ja nad on suurepärased kunstnikud.
🟣Ketu varustab seitsmekesi raske tööga, kuid edu reeglina ei tule neile kohe. Seitsmestele eelistatakse oma ettevõtet. Materiaalse mugavuse saavutavad nad 34-35 eluaastale lähemal.⠀
🟣Tihti sunnib elu neid julgust üles näitama ja riske võtma. Nad muretsevad pidevalt oma tuleviku pärast ja sageli petavad end unistuste ja fantaasiatega, mis pole määratud täituma. Nad kipuvad oma vigu ignoreerima.
🟣Neil on raske saatus, naistel on raske isiklik elu. Seitsmestest on õnnelikumad need, kes on sündinud 25. kuupäeval.
🟣Kõigil seitsmetel on tugev ingel ja nad on alati kaitstud.

Sobivad tööd:

Need inimesed võivad töötada mis tahes okultsete ja teispoolsuse teadmiste valdkonnas. Nad saavad joogat teha, massaažisalongides töötada. Nende jaoks ei ole joogaga tegelemine küsimus, kas ma tahab seda või mitte -See on nende jaoks elu ja surma küsimus.
Need on head õpetajad, disainerid, kunstnikud, arhitektid.
Kui nende töö ei ole seotud rutiinse tööga , sobib see neile hästi.Sellised inimesed on intuitiivsed, neil on selgeltnägemise, tajumise, tervendamise ja ettehoiatuse and.
Need on inimesed, kes ei taha juhtida ega suuda kuuletuda. Parem on neil üldse mitte töötada. Neil on hea tegeleda vaimsete praktikatega. Oleks tore, kui keegi neid toetaks. Kui 7 on naine - ei peaks ta üldse töötama.
Neil inimestel on parem tegeleda erategevusega, kus neil oleks rohkem vabadust. Nad võivad olla kirjanikud ja luuletajad, eriti kui nad on sündinud 25 kuupäeval. Nende Merkuur avaldub siis väga hästi.
Nad on head uurijad, saladuste otsijad. Kui inimene tegeleb vaimse praktikaga, saavad nad oma energiapotentsiaali hõlpsalt aktiveerida ja kõik, mida selline inimene puudutab, muutub kullaks. Kuid see ei pruugi nende jaoks huvi pakkuda, sest ta ei saa rahuldust sellest, vaid vaimsetest asjadest, mitte materiaalsetest.

Sobivus 


7 sobivad energeetiliselt  hästi numbriga 4. Suheldes näivad nad moodustavat ühtse organismi. Nad võivad olla suurepärased partnerid ja edukad kolleegid. Kuid mõnikord ei lange nende seksuaalsetes soovides kokku.
7 pole lihtne suhteid luua, kuid kõige raskemad on seda teha numbritega 1 ja 2 . Nad võivad seitsmeid lihtsalt moraalselt purustada, viies nad kriisiolukorda. See aga ei tähenda, et sellised inimesed ei saaks suhelda, koostööd teha või abielluda. Kui seitsmel on välja kujunenud teadvuse helge pool, siis see ei kahjusta ei ennast ega teisi. Harmooniline partner aitab luua ka õnnelikku suhet.

Karma ülesanded 7-le:

🔹 Ära sõltu teiste inimeste arvamustest;
🔹 Kujundada praktilist ellusuhtumist, vältida viljatuid unistusi;
🔹 Õppige olema täpne;
🔹 Vabane muredest, rahusta meelt, mediteeri;
🔹 Ära tee rutakaid järeldusi ja ära tee liiga kiireid otsuseid;
🔹 Tee füüsilist koormust ja füüsilist tööd;
🔹 Ümbritse end lillede ja roheliste taimedega;
🔹 Õpi oma vigu tunnistama;
🔹 Ära joo alkoholi, tubakat, kohvi ja muid narkootikume;
🔹 Austa kõigi rahvaste religioone ja traditsioone;
🔹 Luba endale regulaarselt tööst pausi teha.


Kas teist on selliseid, tunnete end ära?

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate