No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

7. juuli - Ülemaailmne andestuse päev

by - laupäev, juuli 06, 2024


Andestamise ja andeksandmise päev on andestuse päev ja võimalus asjad paika panna. See on suurepärane võimalus jätta kõrvale vanad erimeelsused ning liikuda solvangutest või valudest kaugemale ja alustada uuesti.

Ülemaailmse andestuspäeva ajalugu

Ülemaailmne andestuse päev loodi selleks, et luua inimeste seas head tahet ja võimaldada neil lõpetada oma elus nii palju süü- ja valutunnet. See on päev, mil tuleb jätta kõrvale erimeelsused ja konfliktid ning töötada selle nimel, et andestada.

Tegelikult on mõned terviseuuringud näidanud, et inimesed, kes on valmis andestama olgu siis endale või teistele, on tõenäolisemalt õnnelikudmad ja tervemad, kui need, kes andestust ei paku!
 
Kuidas tähistada ülemaailmset andestamise päeva

Ülemaailmse andestuse päeva tähistamine võib olla nii lihtne või keerukas, kui inimene seda soovib. Kaaluge neid tähistamise ideid või pakkuge välja mõni muu loominguline idee:
Võtke ühendust võõrdunud sõbra või pereliikmega

Loomulikult on ideaalne päev vanade haavade paranemiseks ülemaailmne andestuse päev. Vabastage see sisemine äng, lastes lahti millestki, mis on oma aja ära elanud ja andke sellele inimesele teada, et talle on andeks andnud.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate