No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Abielusõrmusel on määrav seos abieluõnnega.

by - kolmapäev, mai 21, 2014


Usud või ei usu, aga teadjanaised väidavad, et abielusõrmus, millega paarike omavahel kokku seotakse, on väga oluline ja määrav asi paari tulevikuõnne kujunemisel. Väidetavalt peab abielusõrmus olema tingimata sile- igasugused mustrid ja vääriskivid ei too head.

Sajandeid on meest ja naist kokku seotud lihtsa abielusõrmusega, viimasel ajal aga otsivad kõik erilist sõrmust. Laulatussõrmus ei ole lihtsalt ehe, vaid kõige tugevam kaitseelement, mis abikaasadel üldse olla võib. Kui sõrmusele on lisatud kivisid või mustreid, võib see muuta ka abielu konarlikuks. Sile ja lihtne sõrmus tõotab ka siledalt sujuvat ja probleemidevaba abielu. Erinevalt teistest ehetest kaotavad abielusõrmused isegi kõige hinnalisema vääriskivi lisamisel oma väest väga palju.

Abielusõrmust ei peaks sõrmest ilma väga mõjuva põhjuseta ära võtma. Seda ei maksa sõrmest võtta ei pesu pestes ega magama heites. Kui kasvõi üks abikaasadest laulatussõrmuse kandmisest loobub, nõrgeneb selle kaitsevõime kohe. Kuna kahe sõrmusega on paarike kokku seotud, siis peab neid ka kokku hoidma jääma kaks sõrmust. Väga tihti mehed loobuvad mingil põhjusel ( näiteks sportimine või töö) abielusõrmuse kandmisest ja pole mingi üllatus, et nende poolt hakkab abielu ka vaiksel lagunema, kuni kukubki täielikult kokku. Nii et, enne kui altari ette astud, küsi kallimalt üle, kas ta on ikka nõus ka peale pulmapäeva kõige suurema väega sõrmust kandma.

Kas sina usud selliseid teadjanaiste tarkusi? Või äkki on sul midagi omast kogemusest väita?


Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate