No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Linaseeme on parim soolestiku üldpuhastaja.

by - reede, mai 09, 2014


Linaseeme – lihtne meetod soolestiku üldpuhastuseks.

Linaseemnetel on ravitoime. Et linaseemnetes on rohkelt kiudaineid, siis saab nendega edukalt reguleerida soolesisu veesisaldust ja soolestiku tühjenemise sagedust. Kui süüa purustatud linaseemneid ja samas palju juua, kaob kõhukinnisus üsna kiiresti. Leotades seemneid kas külmas või kuumas vees, eralduvad vette limaained. Sissevõetuna moodustab lima seedekulgla siseseintele kaitsva kihi, mis vähendab lokaalselt ärritust ja soodustab kahjustunud kudede kiiret taastumist. Samuti tekitab limakiht omalaadse biobarjääri, mis takistab mitme ebasoovitatava ühendi imendumist seedekulglast verre või lümfi.
On teada, et paljudest haigustest vabanemiseks piisab soolestiku puhastamisest limast, fekaalsetest kividest, parasiitidest.
70 eluaasta jooksul läbib soolestikku 100 tonni toitu ja 40000 liitrit vedelikku. Järeldus: soolestikku koguneb rohkem kui 15kg fekaalseid kive, mürgiseid jäätmeid, toksilist verd, mis põhjustavad meie kehale korvamatut kahju. Asjaolust, et soolestik on räpane annavad tunda sagedane kõhukinnisus, ainevahetuse häired, diabeet, allergiad, liigne-või alakaal, filtreerivate organite nagu neerude ja maksa haigused, kuulmise ja nägemishaigused, pea-ja küünte haigused, süsteemsed haigused alustades artriidist lõpetades vähiga.
 Klistiiriga puhastamisel toimub ainult väike osa käärsoole puhastamisest (40 – 50cm). Soolestiku läbipesemine seadmete abil on küllaltki kallis, nõuab palju aega ja rikub soolestiku mikrofloorat. Spetsiaalse linaseemnetest valmistatud jahu sissesöömine 1 – 3 dessertlusikatäit kolme nädala jooksul puhastab täielikult jämesoole ja peensoole sinna aastate jooksul kogunenud limast, fekaalsetest kividest, parasiitidest. Sealjuures säilitades soolestiku mikrofloora. Tähelepanu! Antud meetod aitab normaliseerida kiiresti kaalu ja põletada rasvu. Linaseemne jahul on omadus imada ja organismist välja viia toksilisi aineid, šlakki, vähendada vere kolesteriini taset. See on laia toimeulatusega parasiidivastane, hukutava mõjuga paljudele ussidele, seentele ja viirustele. Linaseeme on positiivse mõjuga lipiidide ainevahetuse reguleerimisel. Tarvitamise näidustused: ülemiste hingamisteede limaskestade põletikud, seedetrakti, gastriidi, jämesoole põletiku, maohaavandite, kaksteistsõrmiksoole haavandi, kuseteede haigused, ülekaalulisuse, lipiidide ainevahetuse häirete korral. Efektiivsuse tagab profülaktika mõttes igapäevane kasutamine.
Kasutusviis: Kasutatakse parasiidivastase komponendina toiduvalmistamise juures, lisatakse 2 – 3 teelusikatäit linaseemnejahu ühele portsjonile.
 Soolestiku puhastamine :
1 nädal: 1 dessertlusikatäis jahu+100g hapukoort või keefiri,
2 nädal: 2 dessertlusikatäit jahu+ 100g hapukoort või keefiri,
3nädal: 3 dessertlusikatäit jahu+ 150g hapukoort või keefiri.
 Kui jahu ostmine on probleem siis ostke lihtsalt apteegist linaseemneid ja jahvatage need kohviveskis ära! Seda segu sööge hommikusöögi asemel. Jäme ja peensool saavad puhastatud limast, fekaali kividest ning parasiitidest, sealjuures täielikult säilitades soolestiku mikrofloora. Hapukoore võib asenda ükskõikmilliste hapendatud piimatoodetega. Puhastamise perioodi jooksul jälgida kindlasti vee tarbimise režiimi: juua vett 2 liitrit päevas.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate